Adetin 3. Günü hormon testi

Merhaba hayıt macunu nedir nasl kullaniyorsunuz ? D vitamini değeriniz kaç çıkmıştı
Bu malzemeleri aktardan çekmesini istedim evde bala karıştırıp sabahları aç karnına bir çay kaşığı yedim. Kadınsal hastalıklara, hormon düzensizliklerine adet ağrılarına kistlere iyi geliyor yumurta gelişimi için çok etkili.. benim hormonlarım bu karışım sayesinde düzene girdi.
3 6 ay arası devamlı kullanıldıktan sonra kesinlikle şifası görülüyor..

D vitaminim 3.5 çıktı. Doktor devit3 kapsül verdi onu kullandım ama sanırım çok yükselmedi. Tekrardan değerlerimi ölçtürmeye gidicem

Eklentiler

• 4640a63f-3661-4210-81f6-e81354b95186.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 53
Anladm teşekkür ederim benimde d vitamini değerim çok düşüktü ilaç kullandm ama yine de düşük

Amh 1.23 çıktı. Yaşına göre iyi fena değil dedi. 30 yaşındayım. Rahim duvarı kalınlaşması da engelliyor bence. Çünkü soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Soğan kürü rahim duvarını inceltiyor.

Sizde polikistik var mı

Evet amh değeriniz kötü değil. Evet engeller. Adet bitiminde incelmiyor mu ?

Bu karışımı ne zamandır kullanıyorsun. Herhangi bir gebelik oluşmadı değil mi kimyasal vs. De

Evet amh değeriniz kötü değil. Evet engeller. Adet bitiminde incelmiyor mu ?
Bugün ikinci günümdü. Olması gerekene göre iki kat daha fazla dedi. Bilmiyorum diğer doktorumda rahim duvarın biraz kalınlaşmış diyordu ama bu doktor gibi çok çok birşey demiyordu. Kafam allak bullak oldu iyice

Sizin rahatsızlığınız nedir

Bu karışımı ne zamandır kullanıyorsun. Herhangi bir gebelik oluşmadı değil mi kimyasal vs. De
4 5 ay kullandım o zamanlarda zaten fsh hormonum hep yüksekti hamile kalmaya engel değerlerdeydi. Düştükten sonra kullanmadım bir daha. Hamilelik oluşmadı malesef 2 ay oldu düşeli rahim filmi çekildim bekliyorum adet olmayı doktora gidicem

Adete yakın kalınlaşır adetle birlikte atılır. Muhtemelen adetle düzelecek

Rahim filminizde bi sıkıntı yoktur inş

Sizin rahatsızlığınız nedir
Bir yıldır deniyoruz henüz gebelik oluşmadı. Bildiğim bir rahatsızlığım yok. Düzenli gittiğim doktorum vardı ancak özel hastanedeydi. Rahim filmi çekelim dedi. Fiyatı 15 bin olunca bende bugün şehir Hastanesi'ne gittim. O da bahsettiğim şeyleri soyledi. FSH, rahim duvarı kalınlığı gibi. Sabah yeniden çağırdı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…