- 5 Aralık 2022
- 531
- 154
- 33
- 27
Bu malzemeleri aktardan çekmesini istedim evde bala karıştırıp sabahları aç karnına bir çay kaşığı yedim. Kadınsal hastalıklara, hormon düzensizliklerine adet ağrılarına kistlere iyi geliyor yumurta gelişimi için çok etkili.. benim hormonlarım bu karışım sayesinde düzene girdi.Merhaba hayıt macunu nedir nasl kullaniyorsunuz ? D vitamini değeriniz kaç çıkmıştı
Anladm teşekkür ederim benimde d vitamini değerim çok düşüktü ilaç kullandm ama yine de düşükBu malzemeleri aktardan çekmesini istedim evde bala karıştırıp sabahları aç karnına bir çay kaşığı yedim. Kadınsal hastalıklara, hormon düzensizliklerine adet ağrılarına kistlere iyi geliyor yumurta gelişimi için çok etkili.. benim hormonlarım bu karışım sayesinde düzene girdi.
3 6 ay arası devamlı kullanıldıktan sonra kesinlikle şifası görülüyor..
D vitaminim 3.5 çıktı. Doktor devit3 kapsül verdi onu kullandım ama sanırım çok yükselmedi. Tekrardan değerlerimi ölçtürmeye gidicem
Amh 1.23 çıktı. Yaşına göre iyi fena değil dedi. 30 yaşındayım. Rahim duvarı kalınlaşması da engelliyor bence. Çünkü soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Soğan kürü rahim duvarını inceltiyor.Herzaman erken menopoz olmuyor. Benimki stresten yükselmişti. Çok yüksek değil fsh değeriniz ama kesinlikle hamile kalmayı engelliyor.
Doktordan amh değerine bakmasını iste.
Çünkü fsh yükseldiği zaman yumurta rezervi azalmaya başlar yani amh düşük çıkar. Yumurta rezervini öğrenmek lazım.
hormon dengelemek için hayıt macunu kullanabilirsin ama çok faydasını gördüm ben. Yukarda attığım tarifi hacamat yaptırdığım bir abla verdi
Somon uskumru bunlarda birde yumurtanın sarısında büyük oranda var d vitamini..Anladm teşekkür ederim benimde d vitamini değerim çok düşüktü ilaç kullandm ama yine de düşük
Sizde polikistik var mıBu malzemeleri aktardan çekmesini istedim evde bala karıştırıp sabahları aç karnına bir çay kaşığı yedim. Kadınsal hastalıklara, hormon düzensizliklerine adet ağrılarına kistlere iyi geliyor yumurta gelişimi için çok etkili.. benim hormonlarım bu karışım sayesinde düzene girdi.
D vitaminim 3.5 çıktı. Doktor devit3 kapsül verdi onu kullandım ama sanırım çok yükselmedi. Tekrardan değerlerimi ölçtürmeye gidicem
Evet amh değeriniz kötü değil. Evet engeller. Adet bitiminde incelmiyor mu ?Amh 1.23 çıktı. Yaşına göre iyi fena değil dedi. 30 yaşındayım. Rahim duvarı kalınlaşması da engelliyor bence. Çünkü soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Soğan kürü rahim duvarını inceltiyor.
Bu karışımı ne zamandır kullanıyorsun. Herhangi bir gebelik oluşmadı değil mi kimyasal vs. DeBu malzemeleri aktardan çekmesini istedim evde bala karıştırıp sabahları aç karnına bir çay kaşığı yedim. Kadınsal hastalıklara, hormon düzensizliklerine adet ağrılarına kistlere iyi geliyor yumurta gelişimi için çok etkili.. benim hormonlarım bu karışım sayesinde düzene girdi.
Yok canım benim sadece fsh değerim yüksekti onuda hallettim çok şükürSizde polikistik var mı
Bugün ikinci günümdü. Olması gerekene göre iki kat daha fazla dedi. Bilmiyorum diğer doktorumda rahim duvarın biraz kalınlaşmış diyordu ama bu doktor gibi çok çok birşey demiyordu. Kafam allak bullak oldu iyiceEvet amh değeriniz kötü değil. Evet engeller. Adet bitiminde incelmiyor mu ?
En hayırlı zamanda bebişine kavuşursun inşYok canım benim sadece fsh değerim yüksekti onuda hallettim çok şükür
Sizin rahatsızlığınız nedirBugün ikinci günümdü. Olması gerekene göre iki kat daha fazla dedi. Bilmiyorum diğer doktorumda rahim duvarın biraz kalınlaşmış diyordu ama bu doktor gibi çok çok birşey demiyordu. Kafam allak bullak oldu iyice
4 5 ay kullandım o zamanlarda zaten fsh hormonum hep yüksekti hamile kalmaya engel değerlerdeydi. Düştükten sonra kullanmadım bir daha. Hamilelik oluşmadı malesefBu karışımı ne zamandır kullanıyorsun. Herhangi bir gebelik oluşmadı değil mi kimyasal vs. De
Adete yakın kalınlaşır adetle birlikte atılır. Muhtemelen adetle düzelecekBugün ikinci günümdü. Olması gerekene göre iki kat daha fazla dedi. Bilmiyorum diğer doktorumda rahim duvarın biraz kalınlaşmış diyordu ama bu doktor gibi çok çok birşey demiyordu. Kafam allak bullak oldu iyice
Rahim filminizde bi sıkıntı yoktur inş4 5 ay kullandım o zamanlarda zaten fsh hormonum hep yüksekti hamile kalmaya engel değerlerdeydi. Düştükten sonra kullanmadım bir daha. Hamilelik oluşmadı malesef2 ay oldu düşeli rahim filmi çekildim bekliyorum adet olmayı doktora gidicem
Amin canım hep beraber inşallahEn hayırlı zamanda bebişine kavuşursun inş
Her şey normalmiş çok şükürRahim filminizde bi sıkıntı yoktur inş
İyi canm Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallahHer şey normalmiş çok şükür
Kesinlikle vakti saati var bekliyoruzİyi canm Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallahherşey vakti zamanını bekliyor demek
Bir yıldır deniyoruz henüz gebelik oluşmadı. Bildiğim bir rahatsızlığım yok. Düzenli gittiğim doktorum vardı ancak özel hastanedeydi. Rahim filmi çekelim dedi. Fiyatı 15 bin olunca bende bugün şehir Hastanesi'ne gittim. O da bahsettiğim şeyleri soyledi. FSH, rahim duvarı kalınlığı gibi. Sabah yeniden çağırdı bakalımSizin rahatsızlığınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?