Adetin 3. Günü hormon testi

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Anladım Allah yardımcın olsun inşallah

Evet doğru da işte erkekleri bu konuda ikna etmek biraz zor. Inşallah sen hamile kalabilmişsindir ?
Gebelik yok şuan fakat ikna konusu açılmışken bunu da dile getirmek lazım ,şuan bizde erkek faktörü var yani eşimin testi güzel çıkmadı. ben eşimi ikna etmeyi bırak, yapacaksın kelimesini bile kullanmadım .kendisi mecbur yaptırdı birazda içinde olucak gerçekten eğer çocuk sahibi olmak istiyorsa ,ozaman elini taşın altına koyacak .öyle kolay değil kadın her tedaviyi görsün her ilacı içsin ,erkek de ilişki yaşayıp kenara çekilsin oldu .. Okadar kolaydı çünkü gerçekten isteyen sabırla bıkmadan usanmadan ne gerekiyorsa onu yapmalıdır kadın olsun erkek olsun .. canınızı da sıkmayın eğer ikna etmek zorsa açıklayacaksınız ben her türlü kontrollerden geçtim sende sana düşeni yap diyeceksin kötü bir şey yok bunda biraz sperm alıcaklar okadar sonra laboratuvara gönderiliyor sonuçlar çıkıyor ona göre tedavi uygulanıyor tedavi dediğim de vitamin .. kadınlar daha bu konuda dik ve soğuk kanlı pes etmez hemen erkekler bi sıkıntı olduğu zaman başa çıkamıyorlar stresse gelemiyorlar haklılar bir yandan çünkü kadınlar için tedaviler biraz daha fazla ama okadar çok çift varki aynı sorunu yaşayan hiç dert etmeyin Allah’ın izniyle herşey yoluna girer

Kızlar esimin sperm testi nasıl yardimci olabilir misiniz

Eklentiler

• 1000002045.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 1000002046.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 66
Yok canım benim sadece fsh değerim yüksekti onuda hallettim çok şükür
Fsh değerini nasıl düşürdün cnm ?
1 sene 2 aydır gebe kalamadım hormon testinde fsh 34 cıktı doktor tüp bebeğe git dedi. Fsh düşüreyim diye hayıt macunu aldım ama daha da yükseldi stres ve üzüntüce beraberinde en son 50 gün önce adetin 5 gününde test verdim

Fsh 50 olmuş çaresiz hissediyorum gerçekten çok çaresiz. Şu an tam 54 gün oldu adet olamadim bilmiyorum belki adetten kesildim belki de en son ultrasonda çatlayamayan yumurta kist olmuş dedi doktor belkide ondan adet olamıyorum. Neler yaptım fsh için

Kızlar esimin sperm testi nasıl yardimci olabilir misiniz
Cnm senin eşinin toplam sperm sayısı 135 milyon çıkmış.
Benim eşimin toplan sperm sayısı 145 milyon cıktı doktor normal yolla olur dedi eşime.

Ileri hareket benim eşimin 34 çıkmıştı senin eşinin 61 çıkmış. Bu çok önemli gebe kalmak için. Bence güzel diğerleri için bilgim yok ama bu ikisi için gebe kalınır normal yolla.

Bize de normal yolla olur ama takviye vereyim ileri hız biraz düşük demiş takviye yazdılar eşime 1 ay kullanıcak. Bence sizin takviyeye ihtiyacını yok ama yinede sabahları keçi boynuzu pekmezi filan indirebilirsin süreci hizlatmak adına

Hayıt macunu icin önerebileceginiz bir marka var mı nereden alabilirim ? Tabiki düzenli kullanıcam sizinde mi hiç gebelik oluşmadı ?
Hayıt macunu ne için kuklanacaksin cnm ? Ben kullandım benim değerimi berbat etti menapozun esigindeyim. Eşimde sıkıntı yok ama ben 31 yaşında neredeyse menapoza giricem 54 gündür adette olamadim fsh tavan yaptı. Benim aldığım yeri tavsiye etmem ama bende nihalin bahçesini gördüm çok memnun kalan var belki içeriğinden ötürü fayda görürsün kendimi toparlarsam ordan alıp deneyeceğim bir kerede bakalım o zaman ne olcaj

Hormon testiyle ilgili bilgisi olanlar toplanıınnn !
Amh ; 3.85
Fsh ; 9.29
Lh ; 7.90
Prolaktin ; 20.73
YAŞIM 25
3 SENELİK EVLIYIM HIC GEBELIK OLUSMADI KIMYASAL BILE! Ne olur yardim ....
amh değeriniz güzel yumurta rezerviniz yerinde
Fsh ve lh de iyi yüksek sayılmaz bi tık düşürebilirseniz tabi daha iyi olur. Ama bu sefer gebe kalmanıza engel değil kalırsınız
Prolaktin değeriniz yüksek doktor ilaç verir hemen düşürürsünüz ama bu şekilde gebe kalan da çok var biraz düşmesi lazım prolaktin

3 senedir gebelik oluşmadıysa eşinizde de sıkıntı yoksa rahim filmi cektirin belki başka bişey vardır rahimle alakali. Polip ya da başka bişey inşallah yoktur ama rahim filmi cektirin

D vitamini de gebe kalmaya engel eksik olursa onu da olcturun eğer herşey yolundaysa sebepsiz infertilite olabilir biraz daha deneyin ona göre tüp bebeğe yönlenirsiniz

Morfolojiye kafam takıldı anormal baş %77 ne demek şekil bozukluğu mu var ?

Fsh yüksek gibi o yuzden kullanmak istedim . Doktor testlerime bakıp hersey normal dedi ama bilemedim

teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin rabbim en kısa zamanda benimle birlikte isteyen kim varsa nasip etsin insallah

Canım biz seninle konuşmuştuk. Bende hayıt macunu ile düşürdüm. Ama düzenli kullandım. 4 5 ay kullanımdan sonra düştü. İlk kullandığım ay benimde adetim gecikmişti. Belkide benim hormonumuda yükseltti. Devamlı kullandım bol su içtim faydasını gördüm

Rabbim her şeyi o kadar dengeli düzen içinde yaratmış ki.. her bitkinin insan sağlığına bir çok faydası var. Önceden kimyasallar yoktu. Şimdi çoğu doktor insanların bitkisel kullanmasınada karşı. Ama benim önceliğim kiyasaldansa bitkisel karışımlar. Rabbim onları yarattıysa mutlaka bir sebebi bir faydası vardır o yüzden çok fazla kimyasal ilaçlar kullanıp vücudunuzu yormayın

Ben kimyasal kullanmıyorum zaten sırf kimyasal almamak için yilllarca doğum kontrol hapı kullanmak istemedim eşim korundu. Hatta şöyle söyleyeyim ilaç dahi içmeyen bi insandım ben sadece diş için antibiyotik içerdim mecburiyetten.
Bende doğal yöntemler deniyorum şu an da hangisi fayda eder ya da eder mi bilmem ama cabalaycagim

Canım özelden hangi sayfadan aldığını yazarmisin ? Bi şans daha vericem ben nihalin bahçesi sayfasından almak istiyorum eski aldığım yerden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…