Takip ediyorum ama çıkmamış henüz yarına kaldı sanırımGeldim geldim
Adetiniz geciktiyse hamile olma ihtimaliniz tabi ki var. Kan sonucunuzun çıkmış olması lazım.
Canim benim emin ol hamile kalınca adet gecikmesini bırak adet gününden bir hafta önce bile artık öğreniyorsun hamile olsaydin çıkardı eğer yumurtlama adet gününe yakınsa bazilari âdet günü bayagi geçtikten sonra ogrenebiliyor sadece.. misal her ay ben yumurtlama günümü bilirim ve adet geçmeden de hamile olup olmadığımı anlarim yani kendı vücudunu sen daha iyi biliyorsundur... insaallah hayırlısı ise gebe olursun...Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kan testi negatif ise gebelik kesin yok diyebiliriz. (Laboratuvar hatası olmadığı sürece) Ama idrar testi yaptıysanız ve sonuç negatifse durum değişebiliyor.pozitifte olabiliyor. Çünkü testler güvenilir değil maalesef.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Nerde verdin ki kanı sonucu ertresi güne kaliyorTakip ediyorum ama çıkmamış henüz yarına kaldı sanırım
Sağlık ocağındaNerde verdin ki kanı sonucu ertresi güne kaliyor
Bazen sonuclar enabıza düsmüyor. Pazartesi kan verdim sonucuda doktora gosterdim. Bana soylemedi kac oldugunu merakımdan enabıza bakıyorum ama hala görünmüyor. Saglik ocagındada ogleden sonra cıkıyor. Artık gecti ama yarın sabah erkenden git sorSağlık ocağında
Kanı verdikten sonra sordum zaten onlar söyledi yarın öğleden sonra çıkacağınıBazen sonuclar enabıza düsmüyor. Pazartesi kan verdim sonucuda doktora gosterdim. Bana soylemedi kac oldugunu merakımdan enabıza bakıyorum ama hala görünmüyor. Saglik ocagındada ogleden sonra cıkıyor. Artık gecti ama yarın sabah erkenden git sor
Bişey sorabilir miyim , hamilelikte kaşınma ve sivilcelenme olur mu yani kollarımı birden sivilce aldı ve kalıntıların var test yapıcam ama ben bi köyde yaşıyorum maalesef testi de internetten sipariş verdim henüz gelmedi ama bu düşünceler de beynimi kemiriyo , ben hamile kalabilmek için 5 kilo verdim bu sefer çok umutluyum sorabilrceğimde kimse yok yardımcı olursanız çok sevinirimBence 1 2 gun daha bekleyin. Ya da bugun yapin merakiniz gecsin 1 2 gun sonra yine yaparsiniz.
Hamile oldugumu ogrenince şok olmustum. Regl olacagim saniyordum. Kasık agrisi, gogus siskinligi gibi her reglden once yasadigim belirtiler vardi.
Bende hic böyle birsey olmadi. Bilemiyorum maalesef. Insallah hamilesinizdirBişey sorabilir miyim , hamilelikte kaşınma ve sivilcelenme olur mu yani kollarımı birden sivilce aldı ve kalıntıların var test yapıcam ama ben bi köyde yaşıyorum maalesef testi de internetten sipariş verdim henüz gelmedi ama bu düşünceler de beynimi kemiriyo , ben hamile kalabilmek için 5 kilo verdim bu sefer çok umutluyum sorabilrceğimde kimse yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende çok silik çıktı sonra kan verdim ben 6 gün gecikme ile öğrenmiştim. Ama hava değişimi dolayısı ile de gecikme olmuş olabilir umarım gebesindirAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bir mesaj atıp hoop yukarı çıkartırdınız. Önceden de düzensizliğiniz varsa 1 hafta gecikmesi mümkün. Hamile olmayabilirsiniz.Merhabalar cevap alamadım çünkü sorularıma geride kaldı açtığım konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?