Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Canim benim emin ol hamile kalınca adet gecikmesini bırak adet gününden bir hafta önce bile artık öğreniyorsun hamile olsaydin çıkardı eğer yumurtlama adet gününe yakınsa bazilari âdet günü bayagi geçtikten sonra ogrenebiliyor sadece.. misal her ay ben yumurtlama günümü bilirim ve adet geçmeden de hamile olup olmadığımı anlarim yani kendı vücudunu sen daha iyi biliyorsundur... insaallah hayırlısı ise gebe olursun...

Kan testi negatif ise gebelik kesin yok diyebiliriz. (Laboratuvar hatası olmadığı sürece) Ama idrar testi yaptıysanız ve sonuç negatifse durum değişebiliyor.pozitifte olabiliyor. Çünkü testler güvenilir değil maalesef.

Kan testi sonucu çıkmıştır e nabızdan baktınız mı

Gecikmenin 6. gününde böyle çıkmıştı testim. İlk yaptığım gün daha silikti, görünmüyordu bile bekledikçe koyulaşmış şimdi. Geç döllenme olmuş benim. Umarım sizin de öyledir.

Eklentiler

• 02E9CB85-B3DC-4E7D-9C32-D2BCC7B0FA75.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 113
Benim de düzensizdi pko hastalığından dolayı ama geç döllenme olduğu için pozitifi de geç gördüm kanda bile negatifti sonradan tekrar doktora gidince 5 haftalık olduğunu öğrendim

Gelen bildirime dikkat etmemişim konuya girdim yapmadığım mesajı arıyorum ne güzel dimi.

Sağlık ocağında
Bazen sonuclar enabıza düsmüyor. Pazartesi kan verdim sonucuda doktora gosterdim. Bana soylemedi kac oldugunu merakımdan enabıza bakıyorum ama hala görünmüyor. Saglik ocagındada ogleden sonra cıkıyor. Artık gecti ama yarın sabah erkenden git sor

Kanı verdikten sonra sordum zaten onlar söyledi yarın öğleden sonra çıkacağını

Bence 1 2 gun daha bekleyin. Ya da bugun yapin merakiniz gecsin 1 2 gun sonra yine yaparsiniz.
Hamile oldugumu ogrenince şok olmustum. Regl olacagim saniyordum. Kasık agrisi, gogus siskinligi gibi her reglden once yasadigim belirtiler vardi.
Bişey sorabilir miyim , hamilelikte kaşınma ve sivilcelenme olur mu yani kollarımı birden sivilce aldı ve kalıntıların var test yapıcam ama ben bi köyde yaşıyorum maalesef testi de internetten sipariş verdim henüz gelmedi ama bu düşünceler de beynimi kemiriyo , ben hamile kalabilmek için 5 kilo verdim bu sefer çok umutluyum sorabilrceğimde kimse yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende hic böyle birsey olmadi. Bilemiyorum maalesef. Insallah hamilesinizdir

Bende çok silik çıktı sonra kan verdim ben 6 gün gecikme ile öğrenmiştim. Ama hava değişimi dolayısı ile de gecikme olmuş olabilir umarım gebesindir

Kan tahlili doğru sonucu verecektir.
Gönlünüze göre olsun inşallah.

Yani bilmiyorum gebelik bekliyorsanız da beklemiyirsanizda tek çare kan sonucunu beklemek

Merhabalar cevap alamadım çünkü sorularıma geride kaldı açtığım konular
Bir mesaj atıp hoop yukarı çıkartırdınız. Önceden de düzensizliğiniz varsa 1 hafta gecikmesi mümkün. Hamile olmayabilirsiniz.

E-nabızdan kontrol edin. Çıkmıştır. Aile hekimliğinde test yaptırdıysanız da sisteme düşmüyor maalesef.

Ben 5 yıldır evliyim seni cok iyi anlıyorum insan bir ümit ediyor adet düzensizligim var dedin suan 1 hafta gecti diyorsun bir haftada bişry anlayamazsın yada gebelik ilk haftalarda dizilerdeki gibi bişey hissetmiyorsun sanki normal bir zmanmıl gibi birsey ama eger gebelik istiyorsan ve 6 aydır düzenli ilişkiye girdigin halde olmuyorsa bir tüp bebek merkez ne başvurmanı tavsiye ederim sana kesinlikle kimse burdan bu sekilde evet hamilesin diye bir cevap vermez sana kesinlikle git ben cok bekledim pişmanım

Geç döllenme olmuşsa henüz çıkmayabilir ama onu da beklemeden bilemeyiz kan testi en doğru sonucu verecektir gönlünüze göre olmasını dilerim

Kızlar okudum okudum hepinizde nazar var. Okurken bir esnedim bir esnedim sormayın. Uyudum şimdi uyandım rahat olun bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…