Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Üzerine çok düşününce stresten bile adet gecikebiliyor. Benımde başıma gelmişti hiç gecikme olmayan adet 5gün gecikti acaba dedim ama test yapmadım. Bi kaç gün daha bekliyim dedim. Adet çıktı geldi sanırım cok üstüne düşmemek lazım.

Geç yumurtlama yaşamadıysanız kist olmuş olabilir buda gecikmeye sebep olur.
Gebelik istiyorsanızda inşallah geç yumurtlama olmuştur ve hamilesinizdir

O zaman bi dua alırız çok ihtiyacımız var dualara

Maalesef bende bu sorunu bi kac ay üst üste yaşadım adette olmuyodum ana hep negatifti sonra bi öğrendim ki pcos varmış yani sizde oylesinizdir demiyorum ama adet gecikmesi bir çok nedeni olabiliyor stres taşınma hava değişimi yediğiniz içtiğiniz şeyler falan bir sürü etken var yani en kısa zamanda iyi bi doktora görünün bence

Bence gebelik yok muhtemelen psikolojik gevsemeye calis adet olursun

Ins testiniz pozitif cikar. Bir ihtimal var tabi.
Ama genelde test negatif cikinca, negatif olarak dusunun ve oluruna bırakın.
Stres her şeyi etkiliyor malesef.

Kazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum

Kazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum

Benim üçüncü gözüm açık, bir nevi teknik içgüdü

Banada bi dua etsen hatta Temmuz ayi gebelik planlayanlar a gelip komple dua etseniz Kazen bey ne makbule geçer

Yumurtlama kanaması yaşadım bu ay hayatımda ilk defa duydum ve yaşadım 31 yaşındayım çok değişik şeyler olabiliyor vücutta umarım hamileyizdir Allah'ım ol demiş olsun
Bu ay klomen kullandim yumurtlama kanamasi akintisi gördüm. Bat 3 ama erken gebelik negatif insallah hayirlisi ise pozitifi goruruz

Bencede gebe değilsiniz tahlil yaptırdığınız iyi olmuş eğer enfeksiyon varsa tedavi olursunuz çünkü bu durumu bende çok yaşadım inşallah en kısa sürede Hamile kalırsınız.

Canım aşıdan sonra ilk defa adetim bir hafta gecikmişti adet belirtim yok denecek kadar azdı sadece göğüslerim çok dolgundu evde test yapıyorum yok doktora gittim kan aldı prolaktinim yüksek çıkmıştı.öyle birsey de olabilir bilmiyorum inşallah hamilesindir.prolaktinim adet olunca düşmüştü tekrar yükselmedi

Adetime 2 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı daha önce de adetimin geçikmesinden bi kaç gün sonra yaptığımda çıkmıştı. Şuan gebeeyim ve adet tarihime yakın adet sancım olmuştu. Yani bu bir belirti değil bebek tutunduğu için yine sancı oluyorr.. Yani çok büyük ihtimal gebe değilsiniz.

Canim soyle söylim 22 gunde bi adet olan bi insan olarak adete iki gun kala pozitif di hatta adet gununde yapmisdim kıpkırmızı idi senin umudlandirmak istemem ama negatif se kuzu negatif dir e nabizda. Kan sonucuna bakip burayada yazabilirsin ama fikrimce negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…