Üzerine çok düşününce stresten bile adet gecikebiliyor. Benımde başıma gelmişti hiç gecikme olmayan adet 5gün gecikti acaba dedim ama test yapmadım. Bi kaç gün daha bekliyim dedim. Adet çıktı geldiAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Geç yumurtlama yaşamadıysanız kist olmuş olabilir buda gecikmeye sebep olur.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
O zaman bi dua alırızben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Hamile misin pekşBenim de nisan ayında 20 gün gecikti belirti de yoktu regl olacak gibi hissetmiyordum havalardan olabilir kan testi zaten kesin sonuç verir bir haftalık gecikme yeterli bence
Maalesef bende bu sorunu bi kac ay üst üste yaşadım adette olmuyodum ana hep negatifti sonra bi öğrendim ki pcos varmış yani sizde oylesinizdir demiyorum ama adet gecikmesi bir çok nedeni olabiliyor stres taşınma hava değişimi yediğiniz içtiğiniz şeyler falan bir sürü etken var yani en kısa zamanda iyi bi doktora görünün benceAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bence gebelik yok muhtemelen psikolojik gevsemeye calis adet olursunAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen
Kazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorumöyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
Kazen beyKazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum
Kazen hanım degil kazen bey diyeceksinKazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum
Bunu ben de hep merak etmişimdir.Kazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum
Kazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum
Banada bi dua etsen hatta Temmuz ayi gebelik planlayanlar a gelip komple dua etsenizben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Kazen hanım mı ayyKazen hanım üyelikler farklı mail hesaplarından açılmıyor mu siz nasıl anlıyorsunuz aynı kişi olduğunu? Merakımdan soruyorum
Bu ay klomen kullandim yumurtlama kanamasi akintisi gördüm. Bat 3 ama erken gebelik negatif insallah hayirlisi ise pozitifi goruruzYumurtlama kanaması yaşadım bu ay hayatımda ilk defa duydum ve yaşadım 31 yaşındayım çok değişik şeyler olabiliyor vücutta umarım hamileyizdir Allah'ım ol demiş olsun
Canım aşıdan sonra ilk defa adetim bir hafta gecikmişti adet belirtim yok denecek kadar azdı sadece göğüslerim çok dolgundu evde test yapıyorum yok doktora gittim kan aldı prolaktinim yüksek çıkmıştı.öyle birsey de olabilir bilmiyorum inşallah hamilesindir.prolaktinim adet olunca düşmüştü tekrar yükselmediAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Adetime 2 gün kala dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı daha önce de adetimin geçikmesinden bi kaç gün sonra yaptığımda çıkmıştı. Şuan gebeeyim ve adet tarihime yakın adet sancım olmuştu. Yani bu bir belirti değil bebek tutunduğu için yine sancı oluyorr.. Yani çok büyük ihtimal gebe değilsiniz.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Canim soyle söylim 22 gunde bi adet olan bi insan olarak adete iki gun kala pozitif di hatta adet gununde yapmisdim kıpkırmızı idi senin umudlandirmak istemem ama negatif se kuzu negatif dir e nabizda. Kan sonucuna bakip burayada yazabilirsin ama fikrimce negatifAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Klomeni iki kez denedim olmadıBu ay klomen kullandim yumurtlama kanamasi akintisi gördüm. Bat 3 ama erken gebelik negatif insallah hayirlisi ise pozitifi goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?