Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Bebek olsa görürdü en azından kalp sesi duyulmasa bile kese oluşmuş olurdu canım adet olacaksın muhtemelen

Geç döllenme olabilir belki herkezde belirtiler olmayabiliyor

Pozitif olsaydı büyük ihtimalle testte çıkardı. Gene de kan testi sonucunuzu beklemekte fayda var

Hiç olmadı ama kan testi en garanti olandır bekle bence!

Ben ilk defa buradan yaziyorum ben kizlar soruyor da uyeyim orda takiliyordum burayi actim soru sorayim derken ne yaptigimi anlamadim ilk kez kullaniyorum burayi

Benim 16 gün gecikme yaşadığım da oldu hamile değildim. Muhtemelen üzülerek söylüyorum hamilelik yoktur olsaydı testlerde silik bile olsa çıkardı

1 hafta geçtiyse ve negatifse üzgünüm ama gebelik değildir özellikle de kanda çıkmadıysa
İnşallah isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur

Hayırlı akşamlar kızlar bende soğan kürü denedim bu ay ve adetim dört gün gecikti ve bugün çok az bı şekilde akıyor tam anlamıyla hala sokulemedim soğan suyunu içtikten sonra su vakte kadar hep sarı kahverengi akıntım oldu acaba iltihap vardida söktü mü bilemedim.

Bayanlar iyi akşamlar
Benim adet günüm 20 hazirandi. Yillardir 1 gun veya 1 gun erken gelir ve hep 2 3 gun surerdi. Fakat gec geldi 23 haziranda kanama oldu 2 gün sürdü sadece ve bugün 7. Günüm.bitiyor kahverengi akinti şeklinde geliyor az az hamile olabilirmiyim acaba böyle bisey yaşayan varmi veya bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Gebelik istiyorsanız inşallah hayırlı sonuçlanır

Oncelikle bir sorum olacak bebek olsun diye iliskiye girildi mi? Girilmediyse hic bosa buralarda bu tarz sorular sormayin derim cunku insanlar artik bikti... Iliski olduysa yarin kanda belli olur...
Kendi tecrubemi sorarsan anlatayim ilk gebeligimi beklerken bussuru idrar testi yaptim hepsi negatifti tam olarak adetimin gecikmesinden 9 gun gecmisti ozaman silik bir cizgi cikmisti yani gec dollenme olmis oyuzden idrarda hemen cikmadi
Insallah hamilesinizdir anladigim kadariyla anne olmak istiyorsunuz rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah

Hamilelik olasaydı çıkardı diye düşünüyorum. Ufak da olsa geç döllenme olabilir. Bir diğer seçenekte hava değişimi,yumurtaların zayıf olması vs vs. 10 gün geçerse doktora gidin

Çok üzüldüm bunu okuyunca 4 ya da 5 gün gecikmem var adetim gelirse baya üzülürüm

Geç döllenmede ne kadar sonra test yapmamız gerekiyor

Evet oldu ilişki inşallah çok istiyorum

Yorumlarınıza çok heveslendim umarım hayatınız ömrünüz çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…