- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Bebek olsa görürdü en azından kalp sesi duyulmasa bile kese oluşmuş olurdu canım adet olacaksın muhtemelenMerhaba, benimde adetimin gecikmesinin 19. günü bugün. Doktora gittim gecen hafta rahim duvarı kalınlaşması var dedi. Başka bişey demedi, kan da almadı. Gec döllenme ola bilir mi sizce gebemiyim aceba. Yoksa sadece adet gecikmesimi. Fikirleriniz ne hanımlar
Geç döllenme olabilir belki herkezde belirtiler olmayabiliyorAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Beymişsiniz kusura bakmayınBenim üçüncü gözüm açık, bir nevi teknik içgüdü
Hiç olmadı ama kan testi en garanti olandır bekle bence!Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Ben ilk defa buradan yaziyorum ben kizlar soruyor da uyeyim orda takiliyordum burayi actim soru sorayim derken ne yaptigimi anlamadim ilk kez kullaniyorum burayiçok samimi bir soru sorabilir miyim ?
Pazartesi başka bir üyelik ile ;
Adetim gecikti hamilemiyim
diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra
Gebemiyim sizce
diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.
İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?
Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.
Test yaptırdım sonuc negatif cikti baska sorun dan dolayi olmamisPozitif olsaydı büyük ihtimalle testte çıkardı. Gene de kan testi sonucunuzu beklemekte fayda var
Benim 16 gün gecikme yaşadığım da oldu hamile değildim. Muhtemelen üzülerek söylüyorum hamilelik yoktur olsaydı testlerde silik bile olsa çıkardıAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
1 hafta geçtiyse ve negatifse üzgünüm ama gebelik değildir özellikle de kanda çıkmadıysaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Gebelik istiyorsanız inşallah hayırlı sonuçlanırAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Oncelikle bir sorum olacak bebek olsun diye iliskiye girildi mi? Girilmediyse hic bosa buralarda bu tarz sorular sormayin derim cunku insanlar artik bikti... Iliski olduysa yarin kanda belli olur...Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Hamilelik olasaydı çıkardı diye düşünüyorum. Ufak da olsa geç döllenme olabilir. Bir diğer seçenekte hava değişimi,yumurtaların zayıf olması vs vs. 10 gün geçerse doktora gidinAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Çok üzüldüm bunu okuyunca 4 ya da 5 gün gecikmem var adetim gelirse baya üzülürümÜzerine çok düşününce stresten bile adet gecikebiliyor. Benımde başıma gelmişti hiç gecikme olmayan adet 5gün gecikti acaba dedim ama test yapmadım. Bi kaç gün daha bekliyim dedim. Adet çıktı geldisanırım cok üstüne düşmemek lazım.
Geç döllenmede ne kadar sonra test yapmamız gerekiyorOncelikle bir sorum olacak bebek olsun diye iliskiye girildi mi? Girilmediyse hic bosa buralarda bu tarz sorular sormayin derim cunku insanlar artik bikti... Iliski olduysa yarin kanda belli olur...
Kendi tecrubemi sorarsan anlatayim ilk gebeligimi beklerken bussuru idrar testi yaptim hepsi negatifti tam olarak adetimin gecikmesinden 9 gun gecmisti ozaman silik bir cizgi cikmisti yani gec dollenme olmis oyuzden idrarda hemen cikmadi
Insallah hamilesinizdir anladigim kadariyla anne olmak istiyorsunuz rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
Lütfen bakar mısınız hamile miyim içinize doğar benceBenim üçüncü gözüm açık, bir nevi teknik içgüdü
Ne kadarlık bi gecikme oldu belirtiniz var mıydıTest yaptırdım sonuc negatif cikti baska sorun dan dolayi olmamis
Evet oldu ilişki inşallah çok istiyorumOncelikle bir sorum olacak bebek olsun diye iliskiye girildi mi? Girilmediyse hic bosa buralarda bu tarz sorular sormayin derim cunku insanlar artik bikti... Iliski olduysa yarin kanda belli olur...
Kendi tecrubemi sorarsan anlatayim ilk gebeligimi beklerken bussuru idrar testi yaptim hepsi negatifti tam olarak adetimin gecikmesinden 9 gun gecmisti ozaman silik bir cizgi cikmisti yani gec dollenme olmis oyuzden idrarda hemen cikmadi
Insallah hamilesinizdir anladigim kadariyla anne olmak istiyorsunuz rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
Yorumlarınıza çok heveslendim umarım hayatınız ömrünüz çok güzel olurben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?