- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.126
- 83
Son iliskiden 10 gun gectiyse ve kanda negatifse yuksek ihtimal negatiftir 14 gun gectiyse cokccokcok yuksek ihtimal negatiftir. Adete yakin yumrtlamis olanlrsin bazn bnde oldu 28. Gun yumrtladm 38. Gun adet oldm o olanlrkist olabilir. Havalardan,sitresten olablr. Hormonsal olablr. Yani son iliskiden 14 gun bekle sonra kan verin yoksa kadin doguma gidin bazn nedensiz bile gecikiorsn ilac veriorAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Tamamdır teşekkür ederimSon iliskiden 10 gun gectiyse ve kanda negatifse yuksek ihtimal negatiftir 14 gun gectiyse cokccokcok yuksek ihtimal negatiftir. Adete yakin yumrtlamis olanlrsin bazn bnde oldu 28. Gun yumrtladm 38. Gun adet oldm o olanlrkist olabilir. Havalardan,sitresten olablr. Hormonsal olablr. Yani son iliskiden 14 gun bekle sonra kan verin yoksa kadin doguma gidin bazn nedensiz bile gecikiorsn ilac verior
DaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
İlk defa sizin yorumunuza denk geldim cok sasirdim ne kadar samimi ve de pozitifsiniz. O kadar yoğunluk arasinda sorularina cevaplar arayan bir üyeye yardimci olmaya calişmışsinizben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Benimde reglilerim düzenliydi ne zaman çocuk istemeye bağladık allak bullak oldu yeri geldi 15 gün olmadım 10 gün olmadım 8 gün olmadım derken hepsi bana umut olmuştu arkasından geldi kırmızılar sadece strese bağlı kafaya takmayın yarn sonuçlarınızı aldıktan sonra gelir kırmızılarınızAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kesin bir sey soyleyemem doktor deilimGeç döllenmede ne kadar sonra test yapmamız gerekiyor
Rabbim gonlunuze gore versinEvet oldu ilişki inşallah çok istiyorum
BEN şöyle söyliyim ben de aynı şeyi hamile kalmadan üç veya dört ay önce yaşadım ve vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye duydum ama çok hamile kalmak istiyorsan sakınnn adet olman gereken günü falan sayma kafanı çok rahat tut bir gün gecikti gecikmedi deme yani ben ped stoğu yaptığım (hiç beklemediğim anda) ay hamile kaldımBayanlar iyi akşamlar
Benim adet günüm 20 hazirandi. Yillardir 1 gun veya 1 gun erken gelir ve hep 2 3 gun surerdi. Fakat gec geldi 23 haziranda kanama oldu 2 gün sürdü sadece ve bugün 7. Günüm.bitiyor kahverengi akinti şeklinde geliyor az az hamile olabilirmiyim acaba böyle bisey yaşayan varmi veya bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
eğer düzensiz adetiniz varsa gecikme olabilir am şu da var tabi bebek olma ihtimali var mı eğer öyle bişey varsa bebekte olabilir ama bana sorarsanız adetiniz gecikmeli olarak gelecek benceAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
tabi stres sıkıntı da çok önemli stresli bi dönemden geçiyorsanız da gecikme olabilireğer düzensiz adetiniz varsa gecikme olabilir am şu da var tabi bebek olma ihtimali var mı eğer öyle bişey varsa bebekte olabilir ama bana sorarsanız adetiniz gecikmeli olarak gelecek bence
Slm canım ben yaşadım aletimin 10 veya 15 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ve 10 gün boyunca teste veya lan tahlilinde çıkmadı doktorlar sana adet söktürücü yazalım dedi ben kabul etmedim içimde bir his var dedim yaklaşık 2 hafta sonra hamile olduğun teste çıktı sende bekle ve ağır işler yapıp yorma belini filan.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı
Adet düzensizliğiniz normalde de olduğundan bahsetmişsiniz, 1 hafta gecikme ile testte geç döllenme de olsa silik çıkardı diye düşünüyorum. Bazen kendimizi psikolojik olarak hamile olduğumuza inandırıyoruz belirtiler bu yüzden oluyor fakat regl belirtileri ile tamamen aynı. Bence belirtilere takılmayın, kan testi sonucunuzu paylaşın lütfen ve stres yapmayın..Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kasik agrisi arada bi mide bulantısı oluyordu her hafta test yeniledim hep negatif cikti 6 haziranda hafif kanama ve kasik agrisi olmustu ustune gorme gibi sut hormonun yukseldigini soylediler ve sag kasikta polikistik over olduğunu soyledilerNe kadarlık bi gecikme oldu belirtiniz var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?