Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Son iliskiden 10 gun gectiyse ve kanda negatifse yuksek ihtimal negatiftir 14 gun gectiyse cokccokcok yuksek ihtimal negatiftir. Adete yakin yumrtlamis olanlrsin bazn bnde oldu 28. Gun yumrtladm 38. Gun adet oldm o olanlrkist olabilir. Havalardan,sitresten olablr. Hormonsal olablr. Yani son iliskiden 14 gun bekle sonra kan verin yoksa kadin doguma gidin bazn nedensiz bile gecikiorsn ilac verior

Tamamdır teşekkür ederim

Stresten gecikmiş olabilir. Çok düşünmemeye çalışın. Aksi takdirde kısır döngüye girip yine stresten negatif görme durumu artabilir. Biliyorum bunu hep yaşadık düşünmeden olmuyor elimizde de olmuyor bazen ama bunu zorla da olsa yapmamız gerek

Büyük ihtimal gebe değilsiniz cinsel ilişkinizde 12 sonra kanda gebelik belli olur idrarda 1 ay dolunca genelde çıkar enazindan silik çıkar benim önceki gebeliğim öyleydi 7 haftalikken düşük yaptım adet duzemsizliginiz kist veya stresten olabilir.
Da

İlk defa sizin yorumunuza denk geldim cok sasirdim ne kadar samimi ve de pozitifsiniz. O kadar yoğunluk arasinda sorularina cevaplar arayan bir üyeye yardimci olmaya calişmışsiniz

Benimde reglilerim düzenliydi ne zaman çocuk istemeye bağladık allak bullak oldu yeri geldi 15 gün olmadım 10 gün olmadım 8 gün olmadım derken hepsi bana umut olmuştu arkasından geldi kırmızılar sadece strese bağlı kafaya takmayın yarn sonuçlarınızı aldıktan sonra gelir kırmızılarınız

Merak ettim kan sonucu bellimi geç dollenmede olabilir yumurtlaman geç olduysa ondan da gecikmistir stres herşeyi degistiriyor

Geç döllenmede ne kadar sonra test yapmamız gerekiyor
Kesin bir sey soyleyemem doktor deilim
Benim adetim 9 gun gecikmisti ozaman silik cizgi cikmisti ama eğer kanda bakilsaydi buyuk bir ihtimal adet gecikmesinden 5gun sonra belli olurdu idrar testleri 100de100 doğru cikmiyor zaten en garanti kan testi bir gebelik supheniz varsa kan verin test yaptirin kesin sonuc alirsiniz

Evet oldu ilişki inşallah çok istiyorum
Rabbim gonlunuze gore versin nasip kismet stres yapmayin bazen hic bir sorun olmasa bile strese bagli olarak hemen gebe kalinmiyor akişina birakin dusunmemeye calisin insallah rabbim nasip eder

BEN şöyle söyliyim ben de aynı şeyi hamile kalmadan üç veya dört ay önce yaşadım ve vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye duydum ama çok hamile kalmak istiyorsan sakınnn adet olman gereken günü falan sayma kafanı çok rahat tut bir gün gecikti gecikmedi deme yani ben ped stoğu yaptığım (hiç beklemediğim anda) ay hamile kaldım

Bana da mesaj gelmiş konu ile ilgili, bu ay gecikti. Hamilelikten şüphelenmedim. Çünkü erken menopoz olursun demişti doktorlar. Yine de her ihtimale karşı riske girmek istemeyip yaptım test. Negatifti. İki ay olmadı. 10 gün leke şeklinde oldu. İki gündür de nihayet söküldü. Bendeki belli erken menopoza işaret.
İki ay gecikirse muhakkak bir doktora görünün

Büyük bir ihtimal stres yaptığın için ama kan testi sonucunu bekle yine de. Regl düzensizliğim var demişsin belki testi de erken yapmış olabilirsin. Bebek istiyorsan en kısa zamanda dileğine kavuşursun umarım

eğer düzensiz adetiniz varsa gecikme olabilir am şu da var tabi bebek olma ihtimali var mı eğer öyle bişey varsa bebekte olabilir ama bana sorarsanız adetiniz gecikmeli olarak gelecek bence

eğer düzensiz adetiniz varsa gecikme olabilir am şu da var tabi bebek olma ihtimali var mı eğer öyle bişey varsa bebekte olabilir ama bana sorarsanız adetiniz gecikmeli olarak gelecek bence
tabi stres sıkıntı da çok önemli stresli bi dönemden geçiyorsanız da gecikme olabilir

Slm canım ben yaşadım aletimin 10 veya 15 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ve 10 gün boyunca teste veya lan tahlilinde çıkmadı doktorlar sana adet söktürücü yazalım dedi ben kabul etmedim içimde bir his var dedim yaklaşık 2 hafta sonra hamile olduğun teste çıktı sende bekle ve ağır işler yapıp yorma belini filan.

Her kadın gebelik belirtisi görecek diye bir şey yoktur. Kimisi bu yüzden gebe olduğunu anlamıyor bile. En net sonucu kan testi verir İnşallah gebesinizdir

Adet düzensizliğiniz normalde de olduğundan bahsetmişsiniz, 1 hafta gecikme ile testte geç döllenme de olsa silik çıkardı diye düşünüyorum. Bazen kendimizi psikolojik olarak hamile olduğumuza inandırıyoruz belirtiler bu yüzden oluyor fakat regl belirtileri ile tamamen aynı. Bence belirtilere takılmayın, kan testi sonucunuzu paylaşın lütfen ve stres yapmayın..

Ne kadarlık bi gecikme oldu belirtiniz var mıydı
Kasik agrisi arada bi mide bulantısı oluyordu her hafta test yeniledim hep negatif cikti 6 haziranda hafif kanama ve kasik agrisi olmustu ustune gorme gibi sut hormonun yukseldigini soylediler ve sag kasikta polikistik over olduğunu soylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…