Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Gebe olduğunuzu düşünmüyorum. Olsa çok çok Yüksek ihtimalle çıkardı . Bazen böyle gecikmeler olur. Özellikle beklenti içinde olduğunuz için çok normal gecikmesi . Umarım hayırlısı ile hamile kalır evladınıza kavuşursunuz .

Bende size çok samimi bir şey sormak istiyorum beni neden buraya çağırdınız Allah aşkınaheyecan yaptım önemli bir şey var zannettim

İyi günler bende bu ay Ovulasyon kullandim yumurtlamayı gördüm şuanda 15 gün geçti adet olmadım testte negatif cikti anlamadım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur derler acaba erken mi yapıyorum testi

Ben dediniz gibi o ovulasyonla yumurtlamayı gördüm hatta 2 gün çok nette çizgiler 15 gün geçti ama adet olmadım belirtilerde var çünkü test yapıyorum oda negatif cikiyo acaba erken mi yapıyorum anlamadım

Ben dediniz gibi o ovulasyonla yumurtlamayı gördüm hatta 2 gün çok nette çizgiler 15 gün geçti ama adet olmadım belirtilerde var çünkü test yapıyorum oda negatif cikiyo acaba erken mi yapıyorum anlamadım
eğer hamileyseniz, adet gününüzde ya da adetiniz geciktiğinde yapılan ovulasyon testi de çift çizgi çıkıyor. ben iki hamileliğimi de öyle öğrendim

Evet strese bağlı olduğunu düşünüyorum bende. Olsaydı kaset testte çıkardı. Bence 1 hafta daha bekleyip olmazsanız tekrardan doktora gitmenizi tavsiye ederim. Ama rahat ol kasma kendini. Umarım sağlıklı şekilde inşallah hamilelik müjdesini verirsiniz

Testiniz çıktı mı?

eğer hamileyseniz, adet gününüzde ya da adetiniz geciktiğinde yapılan ovulasyon testi de çift çizgi çıkıyor. ben iki hamileliğimi de öyle öğrendim
Hayır ben adetim bitti ondan sonra yapmaya başladım ovuluasyonu iki gün net çift çizgi gördüm sadece gerisi hep silik cizgiydi yani yumurtlamada gördüm sonra bıraktım 15 gün geçti gebelik testi yaptım ama negatif çıktı adette olmadim

Merak ettim siz abi yazmışsınız ya erkek misiniz

Benimde öyle oldu. Ama hamile değilmişim. Sen yinede ağır iş yapma biraz daha bekle. Gelmezse tekrar test ver. Belki geç döllenme dir

Her gecikme gebelik olduğu anlamına gelmiyor başlanır nedenden yada stresten olmuş olabilir

Kan tahliliniz kaç çıkmıştı o zaman

Üzülme karın agrin falan yok mu adet olacak gibi. Bı kadın doğuma git istersen
Anlamadığım o zaten ara ara karnıma kasıklarıma ağrı giriyor ama hiç adet olcakmışım gibi değil çünkü karın ağrım adet olduktan sonra başlardı ve dün akşamda gögüs ağrım başladı dokuntukça ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…