- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
Değilsindir canım olsaydı silinik çıkardı en azından ama bugün belli olur kan sonucunda inşallah vardır canımYardıım lütfeen
Bende size çok samimi bir şey sormak istiyorumçok samimi bir soru sorabilir miyim ?
Pazartesi başka bir üyelik ile ;
Adetim gecikti hamilemiyim
diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra
Gebemiyim sizce
diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.
İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?
Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.
İyi günler bende bu ay Ovulasyon kullandim yumurtlamayı gördüm şuanda 15 gün geçti adet olmadım testte negatif cikti anlamadım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur derler acaba erken mi yapıyorum testiAynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ultrason için
Bende size çok samimi bir şey sormak istiyorumbeni neden buraya çağırdınız Allah aşkına heyecan yaptım önemli bir şey var zannettim
Önemli bir şey var derken latife etmiştimBir kadının anne olmasından daha önemli ne olabilir?
Ben dediniz gibi o ovulasyonla yumurtlamayı gördüm hatta 2 gün çok nette çizgiler 15 gün geçti ama adet olmadım belirtilerde var çünkü test yapıyorum oda negatif cikiyo acaba erken mi yapıyorum anlamadımMuhtemelen yumurtlamaniz gecikti ve bundan sebep adetiniz de sarktı. Eger ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü kesin belirlemediyseniz adetim gecikti diyemezsiniz çünkü strese ve çeşitli sebeplere bağlı yumurtlama gecikir ve buna bağlı olarak adetiniz de gecikir.
eğer hamileyseniz, adet gününüzde ya da adetiniz geciktiğinde yapılan ovulasyon testi de çift çizgi çıkıyor. ben iki hamileliğimi de öyle öğrendimBen dediniz gibi o ovulasyonla yumurtlamayı gördüm hatta 2 gün çok nette çizgiler 15 gün geçti ama adet olmadım belirtilerde var çünkü test yapıyorum oda negatif cikiyo acaba erken mi yapıyorum anlamadım
Evet strese bağlı olduğunu düşünüyorum bende. Olsaydı kaset testte çıkardı. Bence 1 hafta daha bekleyip olmazsanız tekrardan doktora gitmenizi tavsiye ederim. Ama rahat ol kasma kendini. Umarım sağlıklı şekilde inşallah hamilelik müjdesini verirsinizAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Testiniz çıktı mı?Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Hayır ben adetim bitti ondan sonra yapmaya başladım ovuluasyonu iki gün net çift çizgi gördüm sadece gerisi hep silik cizgiydi yani yumurtlamada gördüm sonra bıraktım 15 gün geçti gebelik testi yaptım ama negatif çıktı adette olmadimeğer hamileyseniz, adet gününüzde ya da adetiniz geciktiğinde yapılan ovulasyon testi de çift çizgi çıkıyor. ben iki hamileliğimi de öyle öğrendim
Evet maalesef negatif sonuç 0.2Testiniz çıktı mı?
Merak ettim siz abi yazmışsınız ya erkek misinizöyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
Benimde öyle oldu. Ama hamile değilmişim. Sen yinede ağır iş yapma biraz daha bekle. Gelmezse tekrar test ver. Belki geç döllenme dirAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Dün verdiğim kan sonucu 0.2 çıktı umudum kalmadı yaniBenimde öyle oldu. Ama hamile değilmişim. Sen yinede ağır iş yapma biraz daha bekle. Gelmezse tekrar test ver. Belki geç döllenme dir
Kan tahliliniz kaç çıkmıştı o zamanSlm canım ben yaşadım aletimin 10 veya 15 gün sonra hamile oldugumu öğrendim ve 10 gün boyunca teste veya lan tahlilinde çıkmadı doktorlar sana adet söktürücü yazalım dedi ben kabul etmedim içimde bir his var dedim yaklaşık 2 hafta sonra hamile olduğun teste çıktı sende bekle ve ağır işler yapıp yorma belini filan.
Üzülme karın agrin falan yok mu adet olacak gibi. Bı kadın doğuma git istersenDün verdiğim kan sonucu 0.2 çıktı umudum kalmadı yani
Anlamadığım o zaten ara ara karnıma kasıklarıma ağrı giriyor ama hiç adet olcakmışım gibi değil çünkü karın ağrım adet olduktan sonra başlardı ve dün akşamda gögüs ağrım başladı dokuntukça ağrıyorÜzülme karın agrin falan yok mu adet olacak gibi. Bı kadın doğuma git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?