- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
Canım biraz daha bekle. Boş yere umutlanmanin ne kadar kötü olduğunu en iyi ben bilirim..o yüzden umutlandirmak istemiyorum ama . Burda da çok okudum. Negatif çıkıp çıkıp adeti 7-8 gün geçince pozitife donen. İnşallah hamilesindir. Ama degilsende üzülme.Anlamadığım o zaten ara ara karnıma kasıklarıma ağrı giriyor ama hiç adet olcakmışım gibi değil çünkü karın ağrım adet olduktan sonra başlardı ve dün akşamda gögüs ağrım başladı dokuntukça ağrıyor
Öncelikle stresden uzak durun bende ilk 2 3 ay stres yaptım hamile kalıcam diye 14 gün gecikmem oldu hepde duzenli olan reglim vardı 14 gün gecikince koektum ultrasona gittim hamilelik yok dediler neyse bu ay hiç hamileligi düşünmedim resmen kendim için eşimle beraber oldum kendi zevkim için ve hamile kaldım çok şükür. ALLAHIM KUCAGİMIZA SAGLİKLA ALMAYI NASİP EYLESİNAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Daha henüz bana nasıp olmadığı için herhangi bir yorum yapamam Rabb'im gönlünüze göre verir inşallahAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Duzensiz regl gordugunuzu soylemistiniz, bir ihtimal gec yumurtlama gec dollenme olabilir. Kendinizi fazla umutlandirmadan gunlerinizi normal gecirin ve 3-5 gun icinde regl olmazsaniz eger bence tekrar bi idrar testi yapin evde ya da direkt bir doktora gidin ki sorun varsa ogrenip cozumune kavusun.Evet maalesef negatif sonuç 0.2
Bekliyorum ya inşallah öyledirCanım biraz daha bekle. Boş yere umutlanmanin ne kadar kötü olduğunu en iyi ben bilirim..o yüzden umutlandirmak istemiyorum ama . Burda da çok okudum. Negatif çıkıp çıkıp adeti 7-8 gün geçince pozitife donen. İnşallah hamilesindir. Ama degilsende üzülme.
Aynısını yaşamıştım idrar testi negatifti kan testi de negatif geldi stresten gecikme olabiliyorAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Merak ettim siz abi yazmışsınız ya erkek misiniz
Yasak olduğunu biliyorum:)erkek üye yasak !
Canım sonuc neAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Yardıım lütfeen
Yumurtlama cizgilerinden sonra silik çizgi olarak çatlamayi da gördüyseniz 14-15 gün sonrasına adet olunur. Kaset test yanıltabiliyor içinin rahat etmesi için kan verebilirsin. Kanda da negatif çıkarsa belki ikinci kez yumurtlamissindir adetin onu bekliyordur.Ben dediniz gibi o ovulasyonla yumurtlamayı gördüm hatta 2 gün çok nette çizgiler 15 gün geçti ama adet olmadım belirtilerde var çünkü test yapıyorum oda negatif cikiyo acaba erken mi yapıyorum anlamadım
Bu işte benim dediğime geliyor, yumurtlama senin düzenine göre geç oluyor ve eger onu yakalayıp degerlendirdiysen hamile olma olasılığın olabiliyor. Adetin olana kadar malesef muallakta kalacaksın birazKan tahliliniz kaç çıkmıştı o zaman
Sonucunuz ne çıktı merak ettimAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım adetime yedi gün var nasıl gecicek bilmiyorum. Çok heyecanlıyımBu ay klomen kullandim yumurtlama kanamasi akintisi gördüm. Bat 3 ama erken gebelik negatif insallah hayirlisi ise pozitifi goruruz
0.2 çıktıCanım sonuc ne
0.2 çıktı maalesefSonucunuz ne çıktı merak ettim
0.2 çıktı maalesef
Anladım teşekkürler adet oldum bugün ovulasyon doğru günü göstermiş ama tutmamışYumurtlama cizgilerinden sonra silik çizgi olarak çatlamayi da gördüyseniz 14-15 gün sonrasına adet olunur. Kaset test yanıltabiliyor içinin rahat etmesi için kan verebilirsin. Kanda da negatif çıkarsa belki ikinci kez yumurtlamissindir adetin onu bekliyordur.
0.2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?