Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Canım biraz daha bekle. Boş yere umutlanmanin ne kadar kötü olduğunu en iyi ben bilirim..o yüzden umutlandirmak istemiyorum ama . Burda da çok okudum. Negatif çıkıp çıkıp adeti 7-8 gün geçince pozitife donen. İnşallah hamilesindir. Ama degilsende üzülme.

Öncelikle stresden uzak durun bende ilk 2 3 ay stres yaptım hamile kalıcam diye 14 gün gecikmem oldu hepde duzenli olan reglim vardı 14 gün gecikince koektum ultrasona gittim hamilelik yok dediler neyse bu ay hiç hamileligi düşünmedim resmen kendim için eşimle beraber oldum kendi zevkim için ve hamile kaldım çok şükür. ALLAHIM KUCAGİMIZA SAGLİKLA ALMAYI NASİP EYLESİN

Daha henüz bana nasıp olmadığı için herhangi bir yorum yapamam Rabb'im gönlünüze göre verir inşallah

Evet maalesef negatif sonuç 0.2
Duzensiz regl gordugunuzu soylemistiniz, bir ihtimal gec yumurtlama gec dollenme olabilir. Kendinizi fazla umutlandirmadan gunlerinizi normal gecirin ve 3-5 gun icinde regl olmazsaniz eger bence tekrar bi idrar testi yapin evde ya da direkt bir doktora gidin ki sorun varsa ogrenip cozumune kavusun.

Bekliyorum ya inşallah öyledir

Aynısını yaşamıştım idrar testi negatifti kan testi de negatif geldi stresten gecikme olabiliyor

Canım sonuc ne

Ben dediniz gibi o ovulasyonla yumurtlamayı gördüm hatta 2 gün çok nette çizgiler 15 gün geçti ama adet olmadım belirtilerde var çünkü test yapıyorum oda negatif cikiyo acaba erken mi yapıyorum anlamadım
Yumurtlama cizgilerinden sonra silik çizgi olarak çatlamayi da gördüyseniz 14-15 gün sonrasına adet olunur. Kaset test yanıltabiliyor içinin rahat etmesi için kan verebilirsin. Kanda da negatif çıkarsa belki ikinci kez yumurtlamissindir adetin onu bekliyordur.

Kan tahliliniz kaç çıkmıştı o zaman
Bu işte benim dediğime geliyor, yumurtlama senin düzenine göre geç oluyor ve eger onu yakalayıp degerlendirdiysen hamile olma olasılığın olabiliyor. Adetin olana kadar malesef muallakta kalacaksın biraz

Sonucunuz ne çıktı merak ettim

Anladım teşekkürler adet oldum bugün ovulasyon doğru günü göstermiş ama tutmamış

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şeyin bir zamanı var vakti geldiğinde sizi bulacaktır Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…