Mrb.. Yeni üye oldum. Sürekli yazışmalarınızı okuyordum. Artık üye olmalıyım dedim ve geldim, üstelik regl'me 4 gün kaldı. 1 Eylülde olmam lazım.
Belirtilerim var. Gece gündüz sürekli idrarım geliyor. Tuvalete gitmekten bıktım. Şiddetli bel ağrım var. Sanki regl olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor. Göğüslerime dokunduğum zaman acıdığını hissediyorum.. Daha önce bu belirtiler olmadı sayılır. Kızlar sizce hamiş olabilir miyim? Çok heyecanlıyım.. CADIARZU CADIARZU :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Arda'cım beni de listene ekler misin?.. İnşallah o listeden hamiş bölümüne gecerim...
Ahh evet yaa.1 Kasım demek istedim.. Heyecanlıyım açıkçası.. 4 aydır deniyoruz.. Her ay tamam bu sefer olacak diyorum olmuyor.. Ancak bu ayki belirtiler daha önce olmamıştı.. N'olur dua edin senim için.. :)
slm arkadaslar nasilsiniz bugun,yeni haberler varmi hamis haberleri
merhaba gülbahçesi bende hamiş arıyorum listeye eklicek ama henüz yok.bütün dualarımız kayra için artık umutlarımızı ona bağladık.ama o da inatla haber vermiyo valla deli oldum burda beklemekten
insallah canim bolbol hamisler olurda senin,listeyi yazmaktan kafani kasiyacak vaktin olmaz,kayra test yapmismi hic,haberin varmi,yoksa daha bekliyormu.bu hafta kayra versin haftayada ben veririm insallah hamis haberini,allahim bereket varsinde hamis olanlar cogalsininsallah
inşallah senin hamişliğini burdan ilan edicez.hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Allahım.sanırım kayra hafta sonuna kadar beklicekti test yapmak için.
ya ben kayrayı çok merak etmeye başladım.bu kız kesin hamiş bebişi görmek içinde doktor da sıra bekliyo diye hayal ediyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?