adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

hihoyyyt gunaydin kizlarrhihoyyythanii yenii hamis yokmuu yaaa :1hug:

günaydın kızlar herkeze selamlar benim 8 gün kaldı adetime hayırlısı bakalım Rabbim tüm isteyenlere versin acelen yok sağlıklı bir hamileliğim ve beğim olasun istiyorum oyüzden acele etmiyorum bu ay belirtilere takmıycam kendimi serbest bıraktım hayırlısı inşallah...

merhaba Serdi nasılsın ben yeni kayıtım hatırladın mı?Benimde 8 günüm var hayırlısı diyorum.Sanki bi sürü belirti var geçen ayda böle olmuştu...Ben galiba hamile hissetmek için fazla takıyorum bu durumlara hayırlısı evett.Hayırlısı Allahtan...

mehaba Arkadaşlara.s. ben yeniyim aranızda 3 gün filan oldu kayıt olalı.hepinize dua ediyorum sizde dua edin...

Günaydınnn...
2 gün kaldı regl tarihime.. Ne ağrı ne bişiy hiçbir şey yok.. Test yapmadan bekleyeceğim.. Önümüzdeki hafta başına kadar regl olmazsam hemen kan testi yaptıracağım.. Öbür türlü tek çizgi görmekten bıktım.. Tekrar görmek istemiyorum.. En azından kan tahlili yaptırır emin olurum olup olmadğına.. dua edin benim için..

Arda'cım inşallah haftaya beni hamiş listende görürsün inşallah.. Lütfen Allah'ım çok istiyorum..

mehaba Arkadaşlara.s. ben yeniyim aranızda 3 gün filan oldu kayıt olalı.hepinize dua ediyorum sizde dua edin...

Aramıza hoşgeldin alacalale.. Bende yeniyim bu kulüpte.. İnşallah hamiş haberlerini alırız burdan.. hihoyyyt :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız kayra sen de Allah'ın bana lütfusun.kolumun kırıldığı ümitlerimin tükendiği bir destek bir güç aradığımda rabbim seni karşıma çıkardı.Allhım ikimizide bir sevindirir binşallah.kontrollere de beraber gider bir doğururuz inşallah.kız bebişler karışmasın.ben bi erkek çocuğum olursa ismini arda koymayı düşünüyodum eğer kız nasip olursa olursa kayra koyucam galiba.iki gündür siteye giremiyodumç29 ekim benide çok yordu.ve buraya girince senin gibi bende çok beklenti içine girip ister istemez stres yapıyorum.canım ya malatyaya gelip doktora görünücem kime görüneyim şaşırdım.anatolıa mı yoksa gözde deki ismail bey mi?sen ne dersin?sana özelden msj da attım ama karşılık gelmedi.yoksa yanlış bişeylermi yaptık.gelmedimi msj?

Kızlar ben bugün adet oldum.çoğu belirti vardı.demek ki belirtilere de inanmamak lazımmmış.sadece adet gecikmesine inanmak lazımmış.Ravzacım yeni adet tarihim 26 kasım.listeye eklersen sevinirim.hayırlısı diyorum.

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş
naz&pıtırcık............hamişşşşş
berrin5910..............hamişşşşş
Nida.......................hamişşşşş
Felinnur..................hamişşşşş
naren05..................hamişşşşş
ısıl_ufuk..................hamişşşşş
nur_84....................hamişşşşş
seda_sarı................hamişşşşş
teacher_rose...........hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

mum ağacı..................11 ekim?
TUANAY.....................12 ekim?
zuzumurti....................15 ekim?
binbirgece....................15 ekim?
nmb2358.....................18 ekim?
baharrr.........................20 ekim?
dicoo...........................20 ekim?
NEHİR.........................20 ekim?
iremisss.......................20 ekim?
ece22...........................22 ekim?
hnurkoçer......................24 ekim?
swethome......................24 ekim?
nergis55.......................26 ekim?
PARLAYANYILDIZ.........27 ekim?
asyacan7.....................30 ekim?

KASIM::Saruboceq:
patricia........................1 kasım
sudeyoncaa.................1 kasım
Neskaya82...................1 kasım
biozard........................3 kasım
TUANNA01..................3 kasım
gulbahçesi...................4 kasım
dj_sinem......................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
meltemkilic..................7 kasım
serdi............................8 kasım
başak35.......................9 kasım
papatyaaa...................12 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
61esra........................18 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
entelliye......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım[/QUOTE]

bakalım listemize ekimin son bir hamiş daha eklenicek mi ümitle bekliyorum.biri daha yerleşsin şu hamiş listesine.kaydirigubbakcemile2

Evet belirtilere inanmamak gerekiyor galiba gerçekten geçen ay ben 2 gün filan geciktim midem bulamaya başladı sürekli uyuyorum,ağlıyum daha öncede düşük yaptığımdan aha dedim aynı belirtiler ama hayallaerim suya düştü.Rabbimden herşeyden önce sağlıklısını hayırlı zamanda istiyorum.İNŞ hepimiz bebeciklerimiziz kucağımıza hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde alırız..ÖpüldünüzzzŞeniz

Arkadaşlar ayın 28'inde reğli olmam gerekiyordu hala bişey olmadı.Test yaptım ama negatif çıktı.Şu an canım çok sıkkın.Hamilemiyim değilmiyim.Offffffffffffffffffff.Belirti olarak arada bir kasıklarımda batma oluyor o kadar.

Son düzenleme:
kızlar günler geçmek bilmiyor bu ay beklemek daha zor geliyor bana nedense 8 gün sonra kan testi yapılcak inşallah güzel haberi veririm olmassada nasip derim ama üzülmak yok

BASAKCIGIMM INAN DAHA DAYANAMIYOMM :COKK MUTSUZUMMYAA KAC GUNDURR ISTEKSIZZ GIRIYOMM SITEYEE SIRF KIMM HAMIS OLMUS DIYEE MERAKTANN YOKSSA HICC UMUTLUU DEGILIMM GUCUMM KALMADIII :ALLAHIIMMM YARDIMM ETT HEPIMIZEE DUALARIMIZII BOSS BIRAKKMA YARABIMM KASIMDA TUMM LISTE DOLU OLSUNN

canım asla ümitlerinin bitip kolunun kırılmasına izin vermeyeceğim herşeyin dermanı var ama ümitsizliğin yok sağlık olsun ya bitanem dedim ya gözyaşların düşmeden yere ben tutacağım.saçmalama başını kaldır dimdik dur hayatın karşısındayoksa hayat öyle ezerki farkedemezsin.kayra anlamı güzeldir allahtan gelen iyilik lütuf demektir.doktora gelince ismail beye gidiyorsun harika bir adam ben tüm tetkiklerimi yaptırdım sorun beynimdeymiş...atarsan olur yoksa ben hiçbir şey yapamam dedi.hatta abartıp üç doktora gittim üç gündür kan veriyorum kolumda delinmedik yer kalmadı allahım dedim kobay gibiyim bu çektiklerimizin ödülünü geciktirme ne olur dedim senin için benim için ve buradaki tüm kızlar için.canım konuşalım ama bebekten değil unutmadığımız sürece olmayacak inat edecek veletler.bende oğlum olursa ömür kızım olursa deva koyacağım.oğlum uzun ömürlü olsun diye kızımda derdime deva olsun diye ilk oğlumu biliyorsun ondan.ilkinin adı efeydi.neyse canım benim gel bi yaptır testlerini gerekirse yumurta takibi yaptır çatlatma iğnesi ol ama adetin üçüncü günü istenen testler var keşke onlarıda yaptırsaydın ha ne öğrendim biliyormusun hep adetimin 12.günü yümürtladığımı sanır o günlerde beraber olurdum eşimle meğer ben adetten çok kısa bir süre sonra yumurtluyormuşum bugün testlere bakıp yumurtlaman çok yakın dedi.ben hep hesaplayıcılara göre yapıyor kaçırıyormuşum.doktor sadece adet dönemini boş geçir adete kadar gün aşırı yap dedi.yani 25 gün boyunca.şaşırdım.yani anlayacağın herşey hikaye....canım özledim seni.bu kadar karamsar ve ümitsiz olursan kızarım.dualarımda aklımdasın ve ben istediğin sürece yanındayım...

ask olsunn sadece kayra mi varr burd:çok üzgünüm::çok üzgünüm: aciyom kayra kapiyomm arda:çok üzgünüm: biz yokuz yanii:a015:

ravzanur canım senle geçtiğimiz ay galiba yazışmıştık bebiş istemekle alakalı ama ben daha sonra sohbet bölümüne girmeye başladım hamiş kalmayı kafaya takmamak için orda vakit geçiriyorum, sen sohbete gelmiyomusun canım hiç? bu arada ben bu ay da kalamadım bu ay 3. ayımız bakalım denemeye başladık gene inşallah olur

kızlar bende bu site üyesiyim diğer konu listelerinde varım burayada eklermisiniz beni 5 kasım adet tarihim 5 günüm var tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…