adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar regl oldum ben burda lisıte tutuyomuyduzn adım varmıydı bılmıyorum ama 28kasım yenı tarıhım

son iki gün ama lekelenmelerim devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.umutsuzummmmmmmmmmmmmmm.

canım ardacım ben adet oldum bitanem.27 kasım yeni tarihim.biraz sarsıldım ama yıkılmadım hayırlısı dedim artık.ağrılarım vardı zaten anlamıştım.ama cumhuriyet bayramı vardı ya sunum bendeydi hazırlıklar falan...canım arada bir giriyordum özel attınmı diye bakıyordum çok yoğun olduğum için kalamıyordum.bitanem doktora falan gittim tahliller yapıldı,1 gün gecikti sanırım stresten.doktorda kızdı .işte böyle bitanem.özledim seni.anlatırım sana sonra.siteye çok fazla girmeme kararı aldım almak zorunda kaldım.önümüzdeki ay daha güzel olacak ama herşey inan buna.mutlaka allahın bir bildiği var bitanem.zamanında ve sağlıkla gelsin minikler.o yüzden başımızı eğmek yok.pes etmek yok.ne yapalım kısmet diyeceğiz.olsun hayırlısı.tekrar gireceğim umarım burada olursun özel arkadaşım benim...canım benim...

Kayracım merhaba çok üzüldüm ben çok umutluydum ama güzel Allahım herşeyin en iyisini bilir ne zaman isterse yanındayız senin

kızlar hala adet olmadım beklıyorum. işin kötüsü orta kulak enfeksıyonu olmusum mecburi ılac kullanıyorum. cenabı allah hayırlısını versın.hafta sonuna kadar test yapmayı dusunmuyorum.

kayracım çok üzüldüm pek fazla yazamıyordum ama takip ediyodum seni hayırlısı olsun canım insan çok üzülüyo ama toparlıyo hemen

kayracım çok üzüldüm pek fazla yazamıyordum ama takip ediyodum seni hayırlısı olsun canım insan çok üzülüyo ama toparlıyo hemen

teşekkür ederim saol.ama kısmet değilmiş daha zamanı varmış.rabbim beni sınıyor ve ben tam tevekkülle yine ona sığınıyor yine omdam istiyorum.ben çok üzülmedim kırıldım ama ümitsiz değilim.allah vereceği zamanı bilir hayırlısı olsun canım.saol...

Kayracım merhaba çok üzüldüm ben çok umutluydum ama güzel Allahım herşeyin en iyisini bilir ne zaman isterse yanındayız senin

sen üzülme canım bebiş var dua et yeter.olsun ne yapalım bak hala nefes alıyoruz önümüzdeki ay güzel olacak ben umutluyum.ama kafamı boşaltmam lazım.doktor tek sorunun beynin dedi.zamanı değilmiş.mevlam neylerse güzel eyler.bekleyeceğim.

görümcem bizde 2 haftadır internetin başından kalkmadığı için bana sıra gelmiyo nihayet geçte olsa oturabildim strese giriyorum yaa tam stresten uzak kalmam gereken zamanlarda.
bizde çalışmalara başladık bakalım benim bi sorum olacak biz işte nöbet tuttuğumuz için günaşırı ilşki olamıyo yani araya 2 gün giriyo acaba spermler kaç gün canlı kalıyo bileniniz varmı?
öptüm kızlar iyi geceler

ardacım canım bak yine geldim yoksun.bitanem sanırım önümüzdeki hafta konyaya gideceğim doktorum çağırdı.bitanem beni merak etme acılarla baş etmeyi öğrendiğim için bu kadar ayaktayım.sen iyi ol ve ben sana verdiğim tüm sözlerin arkasındayım.yazılı haftam 29 ekim falan derken yoruldum yoksa neden senden veya buradan bişeyleri gizleyimki.sen bendesin artık tartışmaya bile gerek yok ben yanındayım gözyaşın yere düşmeden tutmak için seninleyim.bildiğin dostluk ezberlerini unut yeni bir ezbere benimle başla.tamammı canım...

canım merak etme spermler 72 saat canlı kalabiliyor.ayrıca bak hiç sorunum yok ama kafam hep bebekle meşgul olduğu için beynim hamile kalmama izin vermiyor.sakın düşünme.stres yapma.ne zamandır istiyorsun bebiş yenimi

geçmiş olsun parlayan yıldız hayırlısı olsun hakkında

arda canım bende kırmızı kartı yedim yeni adet tarihim 27 kasım olarak değiştirebilirmisin?teşekkür ederim

bu 3.ayım yeni sayılır bi problemim yok çok şükür buna rağmen olmayınca isteristemez stres oluyo sen ne zamandır istiyorsun?

iyi gecler canım 28kasım benım yenı tarihım vermıymıydım acaba

canım merakın için saol ama malesef.umutları bir sonraki aya öteledik.umarım sen güzel haberler verirsin bize...

hayir bundaymis canim,demekki daha vakti saati var daha,napalim allahim ne zeman kismet ederse bizde ozaman bebislerimize kavuscaz insallah,allahim yeterki salikli sihhatli ,salih evlatlar versin,benimde yaklastikca umitsizlikler basladi,allahim yardimcimiz olsun,kendine iyi bak canim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…