kızlar iyi akşamlar.ya benim sol bacağım çok ağrıyo iki gündür. hep adet olmadan 1 gün önce ağrırdı. ya daha 9 gün var. niye böyle.
kayracigim bak hic gecikmen olmazmis demekki bu sefer geciktigine gore allahim nasip etti,insallah.iyi dusunelim iyi olsun,dualarim sizlerle,
kayracım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki durup durup ağlatıyosun atandım eşimden ayrı kaldım bu kadar ağlamadım ben ya.sen türkçe öğretmeni misin?o ne sözler öyle damardan.heyt be heyyyttt çekilin biz geliyoz hamiş olmaya dedim içimden.şaka bi yana inan bu derin sözlerin beni çok duygulandırdı.özelden msn adreslerimizi versek msn de de görüşsek ne dersin?sana da uyarsa tabi?
kızlar iyi akşamlar.ya benim sol bacağım çok ağrıyo iki gündür. hep adet olmadan 1 gün önce ağrırdı. ya daha 9 gün var. niye böyle.
hoşgeldin canım aramıza inş sanada uğur getirir bu site :teytey:
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 aydır istiyoruz biz de ama olmuyor.
Sizi çok iyi anlıyorum ve sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum.
Umarım herkes o müthiş haberi en kısa zamanda alır.
yumurtlama gününden sonra mı bu şekilde devam etti tablon varsa tablonu koy canım
tablom yok ama ben yazdim kağida evet hiç düşmedi adet günümde bile yumurtlamadan önce 36.4 idi sonra 36.6 36.7 gibi çikti en sonda dün 36.6 ile kapattim ayi
canım demek ki 36.4 olduğunda yumurtlamışın ve daha sonra yükselmiş ateşin sen hamilesin ya ateşin adet gününde düşerdi değilse kirpiklerine falan bi baksana tek tek mi duruyor yoksa top top mu ama benim içime doğdu sen hamişsin allahın izniyle
tek durmuyor eşim farketti neden birleşik rimelmi var dedi yok dedim ağladiğim içindir dedim ama kuru dedi.bilmiyorum nur bugün adetin 31.günü bakalim hayirlisi.çok olmazsam dua edermisin...
doğru kızlar sanırım üşüttüm.ya da dediğiniz gibi romatizma var haberim yok sızlıyor backlar. hadi hayırlısı.
kayracım ben artık çıkıyorum sana da alınmış falan değilim ya mümkünmü böyle bişi.olmazsa yarınn tekrar deneriz.ben şimdi yatıyorum malum yarın sabah 6 da mesai başlıyo benim için.herkese iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?