canimm benim yaa.:1hug:bende tamm senin ismini gordumm sorcaktimm ne yaptin diyee,.bilmem bu gunlerde en pek nete yazi yazmiyomm canimm cokk tezz ooduu sabredemiyomm akalimm bu kasimm 21 enimm gunumm ama cokk kaptiriomm elimde olmadan insallahh canimm hep beraberr hamis kaliriz ve 9 ayiii beraberr asliklarla yasarizz hayirlisiyla -himm bu arada turkiyeye geliyomm persembee gunu allahin izniylee tamm yumurtlama zamanlarimm birazz tatill yappacagizz insallahh yarar bizee:smiley-cool: sen nasilsinn Şenizravzanur canım senle geçtiğimiz ay galiba yazışmıştık bebiş istemekle alakalı ama ben daha sonra sohbet bölümüne girmeye başladım hamiş kalmayı kafaya takmamak için orda vakit geçiriyorum, sen sohbete gelmiyomusun canım hiç? bu arada ben bu ay da kalamadım bu ay 3. ayımız bakalım denemeye başladık gene inşallah olur
canimm hosgeldin aramizakaydirigubbakcemile5 burcusall sende canimm hosgeldin insalahh sizin icinde hayirlisi olurbu listee hadii kolay elsinn boll calismalarr:teytey:İyi akşamlar hepinize.Ben de aranıza yeni katıldım. Benim tarihimi de ekler misiniz?19 Kasım...
Dualarım sizinle.....
ask olsunn sadece kayra mi varr burd:çok üzgünüm::çok üzgünüm: aciyom kayra kapiyomm arda:çok üzgünüm: biz yokuz yanii:a015:
kayra ve arda isimleride ne uyumlu canımkaydirigubbakcemile3
asyacan7 canım selammmm...
of offfffff ağlamak istiyorum ama olmuyo bu ay ne olcak bakalımm 13 ay olduu bebeğim gel nolurr :çok üzgünüm:
kayraaaaaaammmm ben geldim
geçmişi okumadım tatlım,adet mi oldun sen,üzülme lütfen,öbür aya kısmet bakalım.....
Ne diyeyim ki,yapacak bişey olsa keşke,ama en kötüsü de hiç bişey yapılamaması.....
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bakalım bugün bebiş haberi alıcakmıyız
nasipse haftaya bugün benim durumumda belli olacak ama ben pek fazla umutlu degilim heray negatif olmasına okadar alıştımki artık adet olunca üzülmüyorum bile hayırlısı allahtan
kızlasenağlamasenağlamasenağlama kızlar dun gece kırmızı artı yedım bendee
zaten mecburi antıbıyotık kullanıyordum.herseyın hayırlısı umudum 30 kasımdan sonraya kaldıısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?