adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

yeni gelen arkadaşım hoşdeldin hamile olan arkadaşım tebrik ederim darısı bizlerin başına kendin mi yaptın testi gözüne adetinden farklı gözüken herhangi bi değişiklik oldumu belirtilerin nelerdi rica etsem bizimle paylaşırmısın

ewt kıslar adetım 3 eylüldü.ben dayanamayıp test yaptım 2.çizgi silikti.bende bugun kan testı yaptırdım.4-5 haftalık galıba.en kısa zamandada dr a gıdıcem.bende hep formda hamılelık haberlerını okurken allahım banada bırgun hamılelığımı ılan ettır dıodum.çok şükür allahıma.tebrıkler için teşekkürler.rabbim hepımıze hayırlı sağlıklı hamilelıkler gecırtsın ve herkesın kucağına sağlıklı bebişler versin.

seninle aynı durumdayız bu 3. ayımız ve zaman çok önemli memuriyette inşallah aynı zamanda hamileyizdir hepimiz ve burdan hep takip ederiz...

hayırlı olsun canım darısı bize sen kaçıncı ayda hamile kaldın

aminnnn inşallahh
bende temmuz 30 da adet oldum 5-6 gündür de damla damla başka bişey yok
idrar testi yaptım negatifffffff.......
umudum bir dahaki aya kaldı galiba

sen gittinmi dr'a

benimde adet tarihim bugün ama hala olmadım biraz belim ağrıyo okadar
gecikmelide olsa adet olurum herhalde
olsamda üzülmiycem
herşeyin heyırlısı...

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş
:CüvCüv:
swethome........31 ağustos
melikeeem........1 eylül
arda_...............1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
zeynepela..........1 eylül
papatya.............2 eylül
Gülüm_se..........2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
tuğra.................4 eylül
göçmen.............4 eylül
meleğimsin........4 eylül
JJuLiEtt.............4 eylül
açelya...............5 eylül
ayvalık..............5 eylül
soyugur.............6 eylül
deryam76..........6 eylül

afakatcım tebrik ederim canım .allah kucagına almayı da nasip eder insallah.ayyy...nihayet listemize bir hamiş daha eklendi.çok mutlu oldum.hadi bakalım kızlar yok mu arttırannn:lepi:hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
afakat tebrik ederim tatlım Allah tamamına erdirsin

kız nurrrr buliste çok hoş oldu bee yani ne güzel adet olunca siliniyorsun adetine 5 gün kala tekrar burda gün sayıyorsun bence en güzel böyle oldu diğer listelerde adet gelene kadar isim orda duruyor tarihiyle ama böyle olunca hem liste kabarık olmuyor hem hamişller daha duyulur oluyor ve daha umut verici oluyor hadi kızlar çalışmalara devammmm:))))

hamile olanları tebrik ediyorum darısı bize inşallah zeynep evet aynı durumdayız ben bugünde regl olmadım bugünkü testte negatif çıktı anlamıyorumn acaba kaç gün beklemek gerekir idrar testi için bilen varmı?

normalde 10 beklemek gerekir canim daha erken varsada cikmaz insallah hamissindir.
bir hafta bari bekle sabirsiz anne:)))

Bugün adet günüm gelmemesini umuyorum.Ama adet olacağımı da hissediyorum kasıklarım ağrıyor.Bugün adet olacaklar sizlerde durum nedir?

kızlar test y<ptım sanırım hamişim çünkü pozitiff....

selam kızlar benim de 8 gün kaldı bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı inşallah herkez beklediği yavrusuna sağlıklıca kavuşur amin.

benimde adetime 5 gün var ama bukez hiç ümidim yok.önceleri belki vardır diyodum ama bu ay içimdeki ses hamile degilsin diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…