canim tebriklerr insallah bizdesenin gibi bi daki aya yazariz hamis diye .allahimm saglikli hamilelik gecirtsinnkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende HAMİŞİMMM......darısı olmayanların başına.allahım herkese nasip etsin!!!!
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende HAMİŞİMMM......darısı olmayanların başına.allahım herkese nasip etsin!!!!
Selam kızlar.Benim adet tarihim de 1 eylül hala olmadım saatleri sayıyorum valla.2aydır deniyoruz ama bu ay olursa süper olacak.Memur olunca izinleri falan da düşünmek gerekiyor.adet belirtiler i var göğüslerde hassasiyet sivilce falan sabah ta test yaptım negatif çıktı
ewt kıslar adetım 3 eylüldü.ben dayanamayıp test yaptım 2.çizgi silikti.bende bugun kan testı yaptırdım.4-5 haftalık galıba.en kısa zamandada dr a gıdıcem.bende hep formda hamılelık haberlerını okurken allahım banada bırgun hamılelığımı ılan ettır dıodum.çok şükür allahıma.tebrıkler için teşekkürler.rabbim hepımıze hayırlı sağlıklı hamilelıkler gecırtsın ve herkesın kucağına sağlıklı bebişler versin.
normalde 10 beklemek gerekir canim daha erken varsada cikmaz insallah hamissindir.hamile olanları tebrik ediyorum darısı bize inşallah zeynep evet aynı durumdayız ben bugünde regl olmadım bugünkü testte negatif çıktı anlamıyorumn acaba kaç gün beklemek gerekir idrar testi için bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?