adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar benımde pazar günü adet olmam gerek bır umut var içimde yıne.ama oncekiler gibi hayalkırıklıgına ugrayacagımı düşünüyorum kendımı kaptırmadım bu sefer ılkdefa test yapmadım pazarı beklıycem bende zaten hicbir belirti yok.:1no2:allah hepimize nasip etsin.ben bır yılı gecgin bir zamandır bekliyorum.ama olmuyor benneyaptımki

canlarım benide listeden silebilirsinizz...adetim gelmedi daha ama adetim 1 gün gecikti bu sabah test yaptım negatif silik çizgi falan bile yokkk !!! ve adet ağrım var her ay aynı şey yaaaa offffffffffff aynı umutlar aynı hüsran adet sancısı ve sonunda adettttt....isyan değil ama çok üzülüyor insan yaa umudunu yitirmeye başlıyor bu ayda olmazsa 6.ayım olcak :çok üzgünüm:

canım bende hep aynı şey uzaklasmaya calsıyorum olmuyor.ınsaalah hayırlı haberlerımız verecegız

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
pnrhlt...............hamişşşşş::CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş
::CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş::CüvCüv:
swethome........31 ağustos
melikeeem........1 eylül
arda_...............1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
zeynepela..........1 eylül
papatya.............2 eylül
Gülüm_se..........2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
tuğra.................4 eylül
JJuLiEtt.............4 eylül
açeyla...............5 eylül
soyugur.............6 eylül
deryam76..........6 eylül

meleğimsin tebrik ederim canım.çok sevindim.darısı bana ve bekleyen diğer tüm herkese...
göçmen hayırlısı üzülme tatlım bir dahaki aya..a.s.
kızlar kırmızı kartı görmeden umutsuzluğa düşmek yokkkklava:belki testler için erkendir o yüzden çıkmıyordur.beklemeye devam
JJuLİett canım kusura bakma seni yanlışlıkla listeden silmişim ama sen söyleyince tekrardan ekledim :)))

Son düzenleme:
ayyyy....şimdi forumda gezerken gördüm .ayvalık canımmmm senide canı gönülden tebrik ederim.hemen seni de hamişlere ekliyorum.süper yaaa...bir günde 2 hamiş.insallah böyle çifter çifter alırız hamiş haberlerini.hihoyyythihoyyyt

ohh ohhh aman nazar değmesin aferin kızlar bak ne güzel çalışmışınız bu ayy verelim arkadaşların takdir belgelerini:))))şaka bi yana tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına inşallah ayvalık meleğimsin dua edin kız bizlere boş durmak yok öyle:)))

canlarim yaaa liste gercekten ne guzel oldu. ayvalik ,melegimsinn sizleri cani gonulden tebrik ediyorumm. darisi olmayanlara .sizlere saglikli hamisliklerr canlarr ayaginizi surtun birazda pesi gelsinnsırnaşık şey

pnrhlt...............hamişşşşş:
afakat.............. hamişşşşş
meleğimsin.......hamişşşşş:
ayvalık..............hamişşşşş:

sizleri tebrik ediyorum darısı bizlere inşallah...

amin canlarım inşallah isteyen herkez hamiş olur en kısa zaman da rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn..

zeynepela cnm benım sol kasığımda batmalar oldu yıne belımden popoma doğru sol tarafımda sızlamalar var.hafıften öğürtü gıbı bulantılarımda oldu ama hafıf yanı

zeynepela cnm benım sol kasığımda batmalar oldu yıne belımden popoma doğru sol tarafımda sızlamalar var.hafıften öğürtü gıbı bulantılarımda oldu ama hafıf yanı

sağol canım bende sadece son 10 gündür fena gaz var bu da alakalı mı bilmem hiç böyle olmamıştım herşeyi de hamileliğe yorcam ya :) bi de beyaz beyaz akıntım oluyor karnım da çok şiş ee gazdan olsa gerek :)senağlamakafamçokkarıştı hayırlısı olsun ama ümitsizim darısı tüm isteyenlere....

kızlar benm adette daha yok ama umudumda yok hamiş olan arkadaşlar sizlerin ne zaman çıkmıştı idrar testinde ??? benm bugun adetim 1 gün geçti ve evde test yaptım negatif...erken mi yaptım acaba ??birde benm zaten normaldede adetim 32 gün arayla oluyor ve yumurtlama zamanımda geç oluyor zaten beyaz akıntı falan belli ediyr kendinii...gerçi ben hamiş olduğumu sanmıyorum ama geç döllenmede olmuş olabilirmi ??ama aslında bu soruları bile boşuna soruyorum gibi geliyor adet sancım var senağlamabu arada hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve sağlıklı hamilelik geçirmeniz dileğiyle canlarım !!!darısı listedeki beklemede olan arkadaşlarımın ve isteyen herkesin başınaaa

hamiş bayanlar hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur eeeee darısı bizlere artık. böyle hamiş haberleri alınca hem umutlanıyor hem seviniyoruz. hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…