adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ya bişey soracağım ben geçen ay 4 ağustosta adet oldum ama hesapladım 2 eylülde olmam gerekiyomuş bugün test yaptım negatif çıktı bu kadar çabuk sonuç verirmi ki CADIARZU kimisi adetten 2- gün önceden öğreniyoda hamiş bayanlar siz ne zaman ve nasıl öğrendiniz cevaplarınızı bekliyorum. :uhm:

gülüm_se cnm benım adetıme 2 gunvarken ıdrar testınde bellı olmuştu ama kışıden kışıye dollenmeye gore falan değişebilir durum.umıdını yıtırme.bu ay olmazsa onumuzdekı aylar ınşallah olacak

of kızlar adetim 3gün geçti ama testler hep negatif bugünde çıkmadı strestenmi acaba gecikti yoksa bebek yoldamı?Meraktan çatlıcam.

Yarın adet günüm benim ama normalde göğüslerimin şişmesi ve acıması lazımdı vücudumda hiçbir değişiklik yok.:1no2:
İlk kez böyle oluyor yıllardır heray göğüslerim 1 hafta öncesinden şişerdi.
Niye böyle oldu.:bbo:
Tedavi amaçlı (dış gebelik +kist ameliyatı geçirdim) DESOLET kullandım iki ay onu kullanırken zaten hep göğüslerim şiş gezdim. fisfisfis
Desoletten sonraki ilk adetimi görücem yada göremiycem bebiş varsa ama yok büyük ihtimal.:1no2:

ben nıye yokum lıstede eylül 7 yi beklıyorum unutuldum ama burda bile

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
pnrhlt...............hamişşşşş::CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş::CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş::CüvCüv:
swethome........31 ağustos
melikeeem........1 eylül
arda_...............1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
zeynepela..........1 eylül
Gülüm_se..........2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
JJuLiEtt.............4 eylül
açeyla...............5 eylül
soyugur.............6 eylül
deryam76..........6 eylül
nisasum............7 eylül
dj sinem.............9 eylül
serdi.................12 eylül

İnşallah listede olan yada olmayan isteyen herkezin sağlıklı bebişleri olur.
Umudumuzu yitirmeyelim çalışmaya devam...:sm_cool:

papatya, tuğra kuzeydeniz beklenen yeni adet tarihinizi verin ekleyelim üzülmeyin kızlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
off cok heyecanlıyım..pregnıl ve klomeni bırakalı 2 ay oluyor adet suremı uzattı ılaclar.heveslenmek ıstemıyorum hıcbır belırtı yok ama ne adet belırtısı var ne hamılelık.allahım artık versin ısteyenlere

kızlaaaar yaaa bendende kocaman bi kırmızı kart...eskiden bebiş istemiyoken günüm geçerdi neden adet olmadım derdim telaşlanırdım.şimdide istiyoruz günü gününe geliyor.nasıl şey anlamadım:1shoklsun neyapalım artık umutlarımız bidahaki aya kaldı.herşeyde vardır bi hayır..şunu çok iyi anladımki sadece bizim istememiz yetmiyor ALLHUTEALANIN istemesi gerekiyor...yüce rabbimiz istemeden hiçbir şey olmuyor...allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar beni listeden silin dün regl oldum
bidahaki ay inşallah
artık kafaya takmak yok,belirti aramak yok,acaba hamilemiyimki diye düşünmek yok
hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun
bebek isteyenlerde inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar

kızlar benide yazın adetim 9 eylül hadi bakalım bol hamişli gecer bu ay

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
ayvalık..............hamişşşşş:
:CüvCüv:
melikeeem........1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
nisasum............7 eylül
dj_sinem............9 eylül

sinem seni de ekledim .insallah bebiş gelir bu ay :Saruboceq:
papatya ve tugra ,yılmak yok.erinde gecinde bebişlerimize kavuşacağız bizlerde.çalışmalara devam:lepi:

Bende daha adet olmadım bugünde olmazsam yarın test yapacağım.Yarın evlilik yıldönümüm inş.benim hediyem bu olur.

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(05-09-2008)

ayvalık..............hamişşşşş::CüvCüv:
melikeeem........1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
dj sinem.............9 eylül

İnşallah listede olan yada olmayan isteyen herkezin sağlıklı bebişleri olur.
Umudumuzu yitirmeyelim çalışmaya devam...:sm_cool:

papatya, tuğra, nisasum ve kuzeydeniz beklenen yeni adet tarihinizi verin ekleyelim üzülmeyin kızlar...
günü gelip bekleyen arkadaşlar bize bilgi verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyki umutlanmamısım regl oldum hemde bugun.benı lısteden silin.peki umutlanmadımda nıye tam 3 sattır aglıyorum.eşimde anlmaıyor beni.kimse yok.

iyki umutlanmamısım regl oldum hemde bugun.benı lısteden silin.peki umutlanmadımda nıye tam 3 sattır aglıyorum.eşimde anlmaıyor beni.kimse yok.

Üzülme canım,geçen ay bende çok ağladım ama allah vermeyince olmuyor işte.Böyle stres yaparsan olacağı varsada olmaz.Kaç aydır istiyorsun benim 5.ayım erken ama isteyince beklemek çok zor oluyor.İnşallah kısa zamanda hamile olursun canım lütfen çok üzülme.a.s.

canım kac aymı ben bır yılı gectı neredeyse 13 ay oluyor..stres etmeyım dıyorsun ama bıranda patlıyorsun sanıyorsunkı takmıyorum ama regl oldugun an umutlanmadım desende bitiyor oan hersey...ınsaalah en kısa zamanda senın ebebişin olur bende kendımden umudumu kesmek üzereyim

canım normal bu , bende umutlanmıyorum ama bi köşede acabamı kaşke falan diyo yani umutlanmasakta umutlanıyoruz üzme kendini Rabbim hayırlı bir şekilde hayırlı zamanda nasib etsin Hamile olupta kaybetmek daha kötü biliyosun o yüzden Rabbimizden hayırlısını isteyelim birede kafaya takmamak lazımmış eğer takarsak olacağı varsada olmuyomuş. inan bence şanslısın bak tam gününde olmuşsun buda süper bişey benim geçen ay 8 gün geçti test yaptım yok adette yok ozaman daha kötü oluyo böyle iyi bebiş yoksa gününde gelsin varsa hiiiiiiiiiiççççç gelmesin sağlıkla kal..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…