canım bence yarın yapma eğer hala günü varsa çünkü çıkmıyo malesef ben denedimsenağlama umarım yanlıştır die umut ediorum yani:Saruboceq:Tuğra85...........kırmızı kartsenağlama
Eyhayat...........kırmızı kartsenağlama
cosmopoli........kırmızı kartsenağlama
feyza79...........kırmızı kartsenağlama
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
cancer.............29 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
benssenb..........2 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
göçmen.............4 eylül
JJuLiEtt.............4 eylül
açelya...............5 eylül
soyugur.............6 eylül
dorukk insallah pozitif çıkar.benim de günüme var daha ama yarın bir test yapmayı düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar benim adetime de 6 gün var ama sadece göğüslerim şişti ve biraz ağrısı var onun dışında hiç belirti yok üç gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama yarım saat sonra baktığımda hafif bi çizgi belirmişti şimdi kafam karıştı fazla ümitlenmekte istemiyorum ama yinede acaba diyorum hamile kalıpta karnı şişen varmı benim şuan ve her ay karnım şişer hamile kalıncada aynısı olurmu lütfen bilen varsa yardımcı olsun
merhaba arkadaşlar benim adetime de 6 gün var ama sadece göğüslerim şişti ve biraz ağrısı var onun dışında hiç belirti yok üç gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama yarım saat sonra baktığımda hafif bi çizgi belirmişti şimdi kafam karıştı fazla ümitlenmekte istemiyorum ama yinede acaba diyorum hamile kalıpta karnı şişen varmı benim şuan ve her ay karnım şişer hamile kalıncada aynısı olurmu lütfen bilen varsa yardımcı olsun
yaa lütfen yardım edin,adet tarihim 1 eylül..ben 29.08 de kan testi yaptırmıştım..sonucunu bugğn aldım 0.26
sizce doğru olma ihtimali nedir...tekrar yaptırmalımıyım .acaba erken mi yaptırdım yükselmiş olabilirmi değerler..
canım kan testinde çıkardı olsaydı.ama bekle yinede.bazen çıkmayabiliyormuş.duyuyoruz böyle şeyler.adetin bir kaç gün gecikirse o zaman tekrarlarsın.
Tuğra85...........kırmızı kartsenağlama
Eyhayat...........kırmızı kartsenağlama
cosmopoli........kırmızı kartsenağlama
feyza79...........kırmızı kartsenağlama
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
cancer.............29 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
benssenb..........2 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
göçmen.............4 eylül
açelya...............5 eylül
soyugur.............6 eylül
cancercim senin günün geçmiş haber bekliyoruz canım.güzel haberle gelhihoyyyt
Benimde 1 eylülde olmam lazımdı. Ama dün akşam hamile olduğumu öğrendim. Belirti olarak sadece uykusuzluk var. Sürekli uyumak istiyorum. Ve sanki regli olucam gibi sancım oluyo ara sıra... İnşalla hsizde benim gibi mutlu haber alırsınız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?