adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

selam kızlar beni de yazarmısınız
4 eylülde olmam gerek
ama insallah olmam kaydirigubbakcemile3

Tuğra85...........kırmızı kartsenağlama
Eyhayat...........kırmızı kartsenağlama
cosmopoli........kırmızı kartsenağlama
feyza79...........kırmızı kart
senağlama
pnrhlt...............hamişşşşş:CüvCüv:
cancer.............29 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
benssenb..........2 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
kuzeydeniz........3 eylül
göçmen.............4 eylül
JJuLiEtt.............4 eylül
açelya...............5 eylül
soyugur.............6 eylül

dorukk insallah pozitif çıkar.benim de günüme var daha ama yarın bir test yapmayı düşünüyorum.

canım bence yarın yapma eğer hala günü varsa çünkü çıkmıyo malesef ben denedimsenağlama umarım yanlıştır die umut ediorum yani:Saruboceq:

yaa lütfen yardım edin,adet tarihim 1 eylül..ben 29.08 de kan testi yaptırmıştım..sonucunu bugğn aldım 0.26
sizce doğru olma ihtimali nedir...tekrar yaptırmalımıyım .acaba erken mi yaptırdım yükselmiş olabilirmi değerler..

2 gündür takip edemedim burayı ama nur82 arkadaşım çok güzel idare etmişsin.yarıından sonra artık görev yapacağım yere gideceğim için buraya uzun bir süre uğrayamayabilirim.sizden ve hamişlik hikayelerimizden ayrılmak şimdiden zor geliyoo.haftada bir uğrar hamişleri itebrik ederim artık.benim de adete son 2 gün kızlar.ama ne ağrı var ne de başka bir belirti.sadece çok fazla gerginim.çok fazla sıkıntı yaşıyorum şu aralar.çok mutsuzum.bebişede pek ümidim kalmadı.napalım?hayırlısı...

günaydın arkadaslarrrr
aranıza yeni katıldım a.s
1 senedir bebiş istiyorum ama olmadı ne yazıkkii
allah hepimize güsel şirin bebişler nasip eyler insallah a.s.

merhaba arkadaşlar benim adetime de 6 gün var ama sadece göğüslerim şişti ve biraz ağrısı var onun dışında hiç belirti yok üç gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama yarım saat sonra baktığımda hafif bi çizgi belirmişti şimdi kafam karıştı fazla ümitlenmekte istemiyorum ama yinede acaba diyorum hamile kalıpta karnı şişen varmı benim şuan ve her ay karnım şişer hamile kalıncada aynısı olurmu lütfen bilen varsa yardımcı olsun

Eğer yanlış anlamadıysam 9 gün önce yaptıysan idrar testini üzgünüm ama sonucuna asla güvenme negatifinede pozitifinede çok erken kan testi için bile en az yumurtlama gününden 10 gün geçmesi gerekiyor. Hamileliğin başına kadınların bağırsaklarında gaz arttığı için karında şişme oluyor baya belirgin şekilde.
Dilerim hamilesindir...:CüvCüv:

hilalcim bencede 9 gün önce yapılan test çıkmaz.zaten 2. çizgi test geçerliliğini kaybettikten sonra çıkmış.kan testi bile sonuç vermez 9 gün öncesinden.insallah hamilesindir canım.
benim de bugünü sayarsak daha 4 günüm var.dayanamayıp test yaptım.aradan yarım saat ya da 40 dk .geçince ince bir çizgi belirdi.ama test 10 dk sonra degerlendirilmiyor.ben de erken yaptım.şimdi günümü bekleyeceğim.hayırlısı neyse o olsun

canım kan testinde çıkardı olsaydı.ama bekle yinede.bazen çıkmayabiliyormuş.duyuyoruz böyle şeyler.adetin bir kaç gün gecikirse o zaman tekrarlarsın.

benımde bugunu saymazsak 5 gunum var.içimde hep umut vardı bu aya dair şimdi kayboldu.ben 10 gun onceden test yaptım(bılıyorum cıkmaz ama cooook silik çizgi vardı çizginin golgesi gibi) sonra 8 gün kalada yaptım hıc bısey cıkmadı golge bıle sanırım bısey yok ya offff

teşekkür ederim bende belki diye ümitlenmiştim ama herhalde bu ayda olmadı inşallah diğer ay olur

canım kan testinde çıkardı olsaydı.ama bekle yinede.bazen çıkmayabiliyormuş.duyuyoruz böyle şeyler.adetin bir kaç gün gecikirse o zaman tekrarlarsın.

teşekkür ederim canım,az da olsa moral oldu benim için...hayırlısı demekten başka birşey yok şu anda

benim de kırmızı kart görmeme az kaldı sanırım .ayın 3 ünde adet olmam lazım ama az önce pembe lekelenme oldu çok az.ama devamı da gelir.insallah diğer bekleyenler hamiştir.bir dahaki aya kaldı umutlar.

merhaba kızlar benimde regli tarihim 4 eylül.benim şuan göğüslerim aşırı şiştiler ama ağrı sancı yok.gerçi buay pek umudum yok ama neyse.belki sürpriz olur.allah hepimizin gönlüne göre versin.inşallah hepimiz hamişizdiiiiiiiiiir:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar beni de yazın listeye lütfen. adet tarihim 5 eylül. dün gece garip ama çok haifif kahverengi bi akıntım oldu. daha da tık yok. herşey yine normal. yerleşme kanamsı olabilir mi acaba diye bakınıp duruyorum burda. bugün yada yarın kan testi yaptırsam sonuç alabilirmiyim acaba???

canım malesef kırmızı kart tam 30u sabah sabah geldisenağlamasenağlama

evde kendin mi yaptın testi yoksa kan testi mi benim de adetim bugünlerde olmam lazımdı olmayınca 2 kez test yaptım ama negatif çıktı. bir de sizler tam günü gününe mi adet oluyosunuz mesela ben mayısta 27 haziran 24 temmuz 29
böyle olması bi sorun olduğunu mu gösterir

kız cancer ne ağlıyorsun bak bende kırmızı kart gördüm ağlıyormuyum:)))demekki Rabbim bize bu ay hayırlı kılmamış o zaman ne yapacağız kıldığı zamanı dua ederke bekleyeceğiz hadi gül bakem:)))

nur canım kırmızı kart yazabilirsin hatta bana kalırsa kırmızı kart görenleri hiç gösterme sil gitsin:)))

kızlaaaar beni neden eklemediniz listeye?senağlamasenağlamasenağlama4eylül adet günüm:a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…