adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

cok tesekkür ederim kızlar sagolun haklısın serdi olaya ıykı günümd eadet olmusum dıye bakmak gerek çünkü gecen aylarda 8 gun gecıktıgı olmustu bu aydedımkı allahım yoks aumutlanmayım günümde olayım dedim.beklemek mahfedıyor ınsanı.

benim fsh yüksekti ama doktor ultrasonla baktığında herşey normal demişti
bugün kan verdim yine hormonlara bakılacak bikaç gün sonra alıcam sonucunu
bakalım bekliyorum inşallah normal çıkar
yumurtlama takibi yaptırıcam bu ay
inşallah hamile kalırım yoksa 1 sene ertelemek zorundayız

benim fsh yüksekti ama doktor ultrasonla baktığında herşey normal demişti
bugün kan verdim yine hormonlara bakılacak bikaç gün sonra alıcam sonucunu
bakalım bekliyorum inşallah normal çıkar
yumurtlama takibi yaptırıcam bu ay
inşallah hamile kalırım yoksa 1 sene ertelemek zorundayız

kızlar ben de kırmızı kartı gördüm.artık pek ümidimde kalmadı denememizde 8. ayımızdı.eşim bu arada varikosel ameliyatı oldu ama bilemiyorum artık bu mübarek günlerde Allah'tan hayırlısını dilemekten başka bişey elimden gelmiyo..

kızlar bende dün adet olmuştum ve üzülmüştüm hatırlarsanız.bugün dra gittim hormon testlerim yapıldı veee prolaktin hormonum yüksek çıktı.7 aydır korunmuyoruz ama olmuyodu.en sonunda sebep ortaya çıktı.inşallah tedaviden sonra hamiş olurum:CüvCüv:bence heray ümitlenim sonra hayalkırıklığına uğrayıp üzülmektense sorunun kaynağını bilmek sanki daha iyi oldu. ayrıca KK den öğrendiğim çok şey oldu hepinize çoooook teşekkürler.Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.:Saruboceq:lütfen kendinizi ihmal etmeyinyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(05-09-2008)

pnrhlt...............hamişşşşş::CüvCüv:
afakat.............. hamişşşşş:CüvCüv:
meleğimsin.......hamişşşşş::CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş::CüvCüv:
swethome........31 ağustos
melikeeem........1 eylül
sarı_şeker.........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
zeynepela..........1 eylül
Gülüm_se..........2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
JJuLiEtt.............4 eylül
açeyla...............5 eylül
soyugur.............6 eylül
deryam76..........6 eylül
seherjik.............7 eylül
dj sinem............9 eylül
serdi.................12 eylül

kızlar listeyi güncelledim.günü geçen arkadaşlar bizleri gelişmelerden haberdar edin.a.s.

arkadaşlar günüm 6 gün geçti biraz önce test yaptım yine negatif artık umudum kalmadı ama o zaman aneden adet olmuyorum ki

arkadaşlar günüm 6 gün geçti biraz önce test yaptım yine negatif artık umudum kalmadı ama o zaman aneden adet olmuyorum ki

canım geçen ay banada öyle oldu hiç günüm şaşmazdı 8 gün geçti 2 güne 1 test yaptım yok boşa umutlandım günü geçincede insan sinir oluyor. üzme canını stres yaparsanda gelmez bide bazen hani geç döllenme diyorlarya belki öyledir. ama bayada geçmiş benim 9. günde gelmişti 10 gün geseydi doktora gidicektim ama geldi. a.s.

nur82 ,beni silebilirsin listeden..
dr gittim gebelik yok,söktürücü bi ilaç verdi şimdi onu kullanıyorum...adetin 3. günüde gonaphene verdi,yumurtlama takibine alacak..inşallah listede bekleyenlerin hepsi hamiştir...

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(05-09-2008)

:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::
:sm_cool:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR

swethome........31 ağustos ????
melikeeem........1 eylül????
sarı_şeker.........1 eylül????
asya23............ 1 eylül????
GAMZELİ..........1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla...............5 eylül????
nisasum...........30 eylül

Günü geçen arkadaşlar bizleri bilgilendirin ne oldu sizlere:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim ama nedense hamile olmayı çok istiyorum adet olacağıma inandıramıyorum kendimi umarım şu geç gebelik durumudur çok üzülcem adet olursam isteyen herkese rabbim nasip etsin inş.

canım ınsaalah hamıissindir..ınsaalah hayal krıklıgına ugramazsın ama ben son bır yıldır heray hüsrana ugruyorum onun için kendınıde cok kaptırma olursa sürpriz olsun olmazsa cok üzülmezsin

canım ınsaalah hamıissindir..ınsaalah hayal krıklıgına ugramazsın ama ben son bır yıldır heray hüsrana ugruyorum onun için kendınıde cok kaptırma olursa sürpriz olsun olmazsa cok üzülmezsin

canım doktora gittinmi sen 1 yıl demişsinde?

evet gıttım 6 ay sonra gıttım.kolemn ve pregnıl kullandım.progesteron hormon sevıyem düşüktü sımdı yukseldı.ama haala bırsey yok.dıger aya rahım fılmı cektırecegım..sen?

Kızlar selamlar benide alın aranıza beklemede olanlardan biride benim korunmayı bırakalı 5. ay bitti 6.aya giriyorum yazın benide listeye 7 Eylül adet tarihim yani yarın ama bende hiç bi değişiklik yok adet olucam galiba...İnşallah uğur getirir listemiz hepimize

evet gıttım 6 ay sonra gıttım.kolemn ve pregnıl kullandım.progesteron hormon sevıyem düşüktü sımdı yukseldı.ama haala bırsey yok.dıger aya rahım fılmı cektırecegım..sen?

canım benim bir düşüğüm oldu 21 nisanda kontrollere gidiyorum doktorum bana 1-2 ay kendin dene sonra önceklomen verelik yumurtaları uyaralım benim 1 tane olduğu için tahlil falan yapmadı bekliyoruz eğer olmazsa ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum hayırlısı

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(06-09-2008)

:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::
:sm_cool:
meleğimsin.......hamişşşşş:CüvCüv:
ayvalık..............hamişşşşş:CüvCüv:

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR

swethome........31 ağustos ????
sarı_şeker.........1 eylül????
asya23............ 1 eylül????
GAMZELİ..........1 eylül????
zeynepela..........1 eylül????
Gülüm_se..........2 eylül????
Bilvanisli............3 eylül????
JJuLiEtt.............4 eylül????
açeyla...............5 eylül????

Günü geçen arkadaşlar ne oldu sizlere ???????????????????

Dünya tatlısı.......7 eylül
nisasum...........30 eylül

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…