adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar bukadar umutsuzluk niye.yapmayın allahaşkına hem kendinizi kasıp sıkıntıda yapmayın herşeyin vakti var.oyalanacak bişey bulalım bence .hakkımızda hayırlısı olsun.bende dahil merakla bekleyenlere hayırlı haberler almak nasip etsin rabbimAMİN.

Selam kızlar, bu ay ilk defa preseed denedim ama yine bugün regli oldum gelecek ay yine deneyeceğim yeni regli tarihim 10 aralık...

adet sancılarım başladı ve kahverengi lekelenmem var.ya daha adetime bir haftadan fazla var galiba bu defa erken adet görücem..

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş

KASIM:
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
beyz@........................17 kasım
prettyteacher83............17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
sıla84...........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
meleqq........................20 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
sidelya81.....................20 kasım
gulsultan......................21 kasım
aymuel........................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
smurfie81....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
nbm2358.......................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık

kızlarrr hamişşler nerdesinizz bu ay bu kadarın mıyızz gerçi ayın sonu gelmedi henüzz benimde bu ay ümidim yok bakalım son 2 gün kaldı heyecanda yok çok rahatım geçen aya görehayırlısı herşeyin bu ay hamiş kalmasamda bi dakii aya umutluyum içimde öle bi hissiyat var bakalım gün doğmadan neler doğar takmayın kafanıza rahat olun rabbim gönlümüze göre verir inşallah:Saruboceq:

evet bende merak ettim gerçi sordum ama net bişi yazmamış.kız ooozzzleemmm sana diyoooozz hamiş misin çabuk söyle bakim?klava:
canım arkadaşlarım, özellikle siz ikiniz (kayra ve arda) size ne dim bilemiyorum.bu kadar mı şeker bu kadarmı yürekleri güzellik ve iyilik dolu insanlarsınız.:1hug:allahıma yalvarıyorum rabbbim, bu iki kuluna gönüllerinin muradı olan bebeklerine tez vakitte kavuştur diye.inşallah dualarımız kabul olur.bu arada ben iş te olduğum vakitlerde interneti takip edebiliyorum.evde pek zamanım olmuyor.o nedenle herzaman yazamıyorum.evet gelelim merak ettiğiniz konuya ayın 15 inde adet olmam lazımdı 4 gün geçti halen olmadım,test yaptırmadım birkaç gün daha geçsin diye bekliyorum.ama hislerim ve iştahım hamileyim gibi geliyor ama allah bilir.şimdilik biraz daha merak edicez.ayrıca kayracım ve ardacım sizin yazılarınızdaki içtenliğe,dioloğa bayılıyorum....:1hug:

kızlar az önce adet oldum. beni kara listeye alabilirsiniz (( bu arada bişe sormak istiyorum. 3 aydır korunmuyorum ve 3 aydır adet düzenim değişti. 30 günde oluyordum şimdi 28 e düştü. bişey duymustum hamile kalınmadan 2-3 ay önce adetler düzensizleşirmiş. böle bişe duyan oldu mu aranızda.

kızlar yani acaba birşey mi atlıyoruz benım de bu ay yine umutlarım suya düşmüş durumda..doktora da gitmedim şimdiye kdr hiç şikayetım yoktu.1 sene de olmadı ne yapabilirler ki bilgisi olan varsa yazsın lütfen.... yeni tarihim 16 Aralık yaa o tarih gelecek mi. artık bebeğimiz olacak mı.. üzülmemek için ne yapmalıyım bana bir akıl verin. Ankara da yapacak birşey bulamıyorum.sürekli aklıma geliyor.

Arkadaşlar benimde dün regl olmam gerekiyodu, fakat olmadım hala...
ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum aslına bakarsanız çok ta olmak istemiyorum, hayırlısı olsun diyorum yani...
kafaya taktığımı da düşünmüyorum ama niye gecikti anlamadım, bende belirti falan da yok...test yapmaya da çok üşeniyorum ne yapıcağımı bilmiyorum...

ÇOK ŞÜKÜR SES VERDİN.İLTİFATLARIN İÇİN SAOL AMA KALP KALBE KARŞIDIR.SENDE IŞIK VARKİ SENİ MERAK EDİYORUZ.BAK ÖZLEM ANLAŞTIK SEN BU AY HAMİLESİN VE BİZE DUA ETCEN VALLA KÜSERİM YOKSA.KIZ YAPSANA Bİ TEST BAK BENCE VAR TEYZE OLACAZ.BEN BU AY ARDACIMDANDA ÜMİTLİYİM BİR SONRAKİ AYDA BEN GELİRİM İNŞALLAH MALUM BENİM ÇİLEM DAHA DOLMADI.YANİ BU AYDA ÜMİDİM YOK.6GÜNÜM KALDI AMA ARA ARA AĞRILARIM VAR.BU AĞRILARDA KIRMIZI SİNYAL YAKIYOR.KEYİF DERSEN SIFIR.YANİ HALA HAYAT 1,BEN 0.BERABERLİĞİ 27 YILDIR YAKALAYAMADIM.DUALARIN İNAN BANA RABBİMİN YANINDA SANA DÖNÜYOR VE RABBİM MUCİZENİ SANA YOLLADI GÖRÜRSÜN.GARİPTİRKİ TANIDIK BİR YÜREK HAMİLEYİM DEYİNCE DAHA FARKLI OLUYOR SEVİNÇ.YAP ARTIK TESTİ ŞENLENDİR LİSTEYİ,HEY GİDİ HEY KAFİYEYE BAK.BİZDE ARDAYLA BİRBİRİMİZE SIĞINDIK SEVİYORUM ONU.SİTEDE BAŞLADI DOSTLUĞUMUZ AMA YÜREKLERİMİZE VE ACILARIMIZA SEVGİYLE DOKUNMAYI BECEREBİLDİK ÇOK ŞÜKÜR.TLFDA ÇOK SIK KONUŞTUĞUMUZ İÇİN SİTEYE BİŞEY KALMIYOR.AMA O,SEN VE DİĞERLERİ EZBER GİBİ DUALARIMDASINIZ.PAZARTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ VE ALLAHIM DİYORUM EN BÜYÜK HEDİYE SENİN SURETİNDEN,SENİN SEVECEĞİN,RAZI OLACAĞIN BİR EVLATTIR.HEDİYEMİ,HEDİYELERİMİZİ SEN VER EVRENDE NE KADAR İSTEYEN VARSA.BEKLİYORUM AMA DEDİM YA BU AY SANCILAR BAŞLADI İMKANSIZ YANİ.BEN KENDİMİ BİLİRİM.ÖYLE İŞTE GÜZELİM HAYIRLI HABERLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.VE UNUTMA DUALARIMIZLA SENİ SEVİYORUZ.:Saruboceq:

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım. benim 24 kasım . umarım bu ay hamile kalabilirim....benide listeye ekler misiniz:)

Benim ayın 15 inde hasta olmam gerekiyordu hala olmadım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Ayın 15 inden beri kasıklarım belim ağrıyor ama bir türlü olamıyor gibiyim. Benim eşim kendi korunuyor pekte güvenli bir yöntem değil. Umutulda değilim ama ilk kez bu kadar uzun gecikmesi moral bozucu.

selam arkadaşlar 2 gündür kasıklarım ağrıyor.bu neye işarettir.adet olmama 5 gün var ama.normalde böyle ağrı olmazdı.

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş

KASIM::Saruboceq:
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
beyz@........................17 kasım
prettyteacher83............17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
sıla84...........................18 kasım
meleqq........................20 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
sakaleynmaster............20 kasım

gulsultan......................21 kasım
aymuel........................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
şimal82........................26 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nbm2358.......................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
esin123..........................24 aralık

selam kızlar, ben dün adet oldum ama pek üzülmedim aslında çünkü 1 yıl yasmin kullandım 6 ay oldu bırakalı son iki aydır düzenli olmaya başladım daha önceki aylarda 22 güne kadar gecikme yaşadım heralde vücudum anca kendini toparladı diye düşünüyorum, bunda sonraki aylardan daha umutluyum:) hepinize sevgiler bir sonraki adet tarihim 21 aralık ...

Ben dün idrar testi yaptım nefatif çıktı 5. günüydü erkenmi yaptım acaba bilginiz varmı kesin kaçıncı gün çıkıyor idrarda?

slm arkadaşlar.hastalanmama 6 gün kaldı ama ümitlerim yine tükendi.karın ağrılarm sıklaşmaya başladı sanki bugün yarın olucakmışım gibi.napalım hayırlısı olsun daha zamanı var demekki deyip teselli aramaktan başka çare yok..sizler ne alemdesiniz.bu ay niye bu kadar az hamiş oldu ya.hava değişimi ve ekonomi bizi burdan da sarstı galiba..

kızlar bugün adet günümdü ama tık yok dayanamayıp test aldım ve yaptımda daha yarım saat oluyor. ikinci çizgi 3dk içinde silik çıktı fisfisfis.eczacı 4 gün geçince belli eder bu test dedi ama ben dayanamayıp yaptım .kızımdada silik çıkmıştı sanırım hamileyim.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…