kızlar bugün adet günümdü ama tık yok dayanamayıp test aldım ve yaptımda daha yarım saat oluyor. ikinci çizgi 3dk içinde silik çıktı fisfisfis.eczacı 4 gün geçince belli eder bu test dedi ama ben dayanamayıp yaptım .kızımdada silik çıkmıştı sanırım hamileyim.:CüvCüv:
kızlar bugün adet günümdü ama tık yok dayanamayıp test aldım ve yaptımda daha yarım saat oluyor. ikinci çizgi 3dk içinde silik çıktı fisfisfis.eczacı 4 gün geçince belli eder bu test dedi ama ben dayanamayıp yaptım .kızımdada silik çıkmıştı sanırım hamileyim.:CüvCüv:
kızlar bir sorum var! kasık ağrısı hamile olmaya işaret midir?
zeyhat benimde ölee devamlı bir ağrı var ince ince. ama yürürken gülerken bu ağrı artıyor.. 20 gün önce hsg çektirdim. doktor bu ay hamile kabilirsin demişti.umarım hamile kalırım....
ben de adet günümde yapmıstım.o kadar silikti ki mercekle anca görülüyordu.
4 gün geçtikten sonra kıpkırmızı çizgiyi görebildim ancak
tebrik ederim....insallah bebişin saglıkla gelir...a.s.
kayracım sen naptın.dün ağrım var demiştin.
canım benim lekelenmem pek yok gibi bugün sadece koyu sarı bi akıntım var ve hastalanıcakmışım gibi karnım ağrıyo.o da ayağa kalktığımda ve ani hareketlerde oluyo yani dinlenirken ağrım yok.adet ağrısı olduğu kesin benimki böyle gelir.ve akıntım sarımtrak olması beni endişelendiriyo acaba enfeksiyon belirtisi olabirmi?
kayracım bel ağrısı ve sol kasık batması güzel.hep böyle başlar...olumlu ol ben senin için bu ay ümitliyim.inşallah olucak.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?