adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar bugüb günüm ama daha olmadım inş. olmam ama hastalancakmışım gibi hissediyorum bi kaç gündür karnım kasıklarım ve belim ağrıyo ama az bakalım hayırlısıCADIARZU

beede hastalandım.aslında sevindim bu ay dişlerimden bir operasyon geçircem herşeyin hayırlısı.allah bütün isteyenlere versin.yeni tarihim 19 aralık.

ayyy canım inş. hamilesindir ama silik çıkmasıda bişey burda okuduklarımza bakarak çok sevindim senin adına benimde bu gün ama ağrılarım vvar yarın hastalanacam herhalde bide sağ gögsüm çok acıyo ilk defa oldu bide kasık ağrısı bıçak saplanır gibi bakalım hayırlısı inşallah hamiş :CüvCüv: dir kan testi yaptır bizede haber ver olurmu kaydirigubbakcemile3

ben de adet günümde yapmıstım.o kadar silikti ki mercekle anca görülüyordu.
4 gün geçtikten sonra kıpkırmızı çizgiyi görebildim ancak

tebrik ederim....insallah bebişin saglıkla gelir...a.s.

kızlar bir sorum var! kasık ağrısı hamile olmaya işaret midir?

Benimde gecikti kasık ve belim çok ağrıyor. Böyle oturup kalkarken kasıklarım çok ağrıyor yürüken belimi dik tutamıyrum sanki ağır bişey kaldırmışım gibi. Çok düşük bir ihtimal benimki. Ama erken gebelik belirtlielrinde bu ağrılar varmış. Bende kist vardır diye çok endişeleniyorum hasta olduğum zaman hiç üzlmeyeceğim.

zeyhat benimde ölee devamlı bir ağrı var ince ince. ama yürürken gülerken bu ağrı artıyor.. 20 gün önce hsg çektirdim. doktor bu ay hamile kabilirsin demişti.umarım hamile kalırım....

zeyhat benimde ölee devamlı bir ağrı var ince ince. ama yürürken gülerken bu ağrı artıyor.. 20 gün önce hsg çektirdim. doktor bu ay hamile kabilirsin demişti.umarım hamile kalırım....

Aynen insan yumurtalıklarını hissedermi sanki hassalaştı şişti en ufak harekette baskı hissediyorum. Hsg den sonraki ilk aylarda gebe kalma şansı çok yüksekmiş inşllah kalırsın.

Böyle bazen elektrik çarpar gibi oluyor sızlamayada benziyor garip bir şeyler oluyor. Ben rahim ameliyatı geçridim. Ardından kist oluştu patladı. Korkuyorum. Test yaptım 5 gün sonra tek çizgi çıktı normalde reglim benim çok düzenlidir. Bu arada benim eşim şu işe pekte yaramayan standart yöntemle korunuyor. Hamilelik çok düşük ihtimalde başka sorunlar çıkmasın.

Ancak idrarla yapılan gebelik testi, adet gününüzden en az 10 gün geçtikten sonra sonuç vermektedir. Daha kesin çözüm için labaratuvarlarda yapılan kan testi uygulamanız gerekmektedir.

doktorun biri böyle yazmış

ben de adet günümde yapmıstım.o kadar silikti ki mercekle anca görülüyordu.
4 gün geçtikten sonra kıpkırmızı çizgiyi görebildim ancak

tebrik ederim....insallah bebişin saglıkla gelir...a.s.

benimki baya görünüyor silik ama uzaktan bakınca bile belli oluyor.hakkımızda hayırlısı canım ALLAH kucağımızada almayı nasip etsin.:teytey:sen kan tahlili yaptırdınmı ne zaman yaptırdın .::lepi:

kayracım sen naptın.dün ağrım var demiştin.

anlamıyorumki...belim berbat ağrıyor arada birde karnım.sol kasığım batıyor hele ani hareketlerde dahada acıtıyor öksürünce gülerken falan.sol göğsümde ağrıyor.bu nasıl adet sancısı ya?her an vücudummu değişiyor anlamadım.daha 6 gün var ya offffffffffffffsenağlama

canım benim lekelenmem pek yok gibi bugün sadece koyu sarı bi akıntım var ve hastalanıcakmışım gibi karnım ağrıyo.o da ayağa kalktığımda ve ani hareketlerde oluyo yani dinlenirken ağrım yok.adet ağrısı olduğu kesin benimki böyle gelir.ve akıntım sarımtrak olması beni endişelendiriyo acaba enfeksiyon belirtisi olabirmi?

kayracım bel ağrısı ve sol kasık batması güzel.hep böyle başlar...olumlu ol ben senin için bu ay ümitliyim.inşallah olucak.kaydirigubbakcemile5

olabbilir güzelim ben aynen öyleydim ve enfeksiyon çıktı.anlamadım.ya ben bu ağrılarıma ad koyamıyorum her ay farklılaşıyor.ne biçim iş bu ya.valla sıkıldım yoruldum bunaldım.benim belim ağrımazdı hiç ama şimdi kopuyor resmen ya...

kayracım bel ağrısı ve sol kasık batması güzel.hep böyle başlar...olumlu ol ben senin için bu ay ümitliyim.inşallah olucak.kaydirigubbakcemile5

yok be güzelim inan bana hamilelik değil bu farklı ama dedim ya adını koyamıyorum.allahım ne olur duy çok yoruldum artık çok.yardımını esirgeme bizden.:Saruboceq:

vay gül bahçesi yaşadığına sevindim.nerdesin sen kaç zamandır?varmı güzel haberlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…