meltemcim hayırlı olsun canım.allah bebeğini ve seni korusun.inşallah doğumunada tanık oluruz.kendine ve bebişe dikkat et.
CORNELİE35 noldu cnm ya öerak ettim seni ben hastalandım malesef kısmet değilmiş demekki sende merakta bırakma biz tamammı haber ver inşallah olumludur canım
teşekkür ederim bitanem. Allah sanada nasip eder inşallah. Bu ay hayırlı haberlerini bekliyorum.
kayracım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.benim bir tane evladım var.12 seneden sonra ikinci evladım için altı,yedi aydır uğraşıyoruz olmuyor.cenabı allahım önce evladı olmayanlara taddırsın inşallah...ancak nedense bu ay içimde hamileyim gbi bir his var ama tabi allah bilir.herşeyin hayırlısı.beni belirti olarak en çok şüphelendiren aç olmam sakın gülme ama kirpiklerimin top top olması.:teselli:
kalbi ve ruhu güzel kayracım yüce mevlam pek çok öğrenci evlatlarını sana nasip etmiş inşallah tüm kalbimle diliyorum (her zaman ki gibi ) kendi evladınıda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı tez vakitte nasip etsin.amin.tabii bu arada tüm bebek bekleyeyen kardeşlerimede....canım biliyorum allah bağışlasın ve allah ona yalnızlık değil bir an önce kardeş sevgisi tattırsın.neden güleyim kirpik olayına bende inanıyorum yaşamış biri olarak.duaların için sağol güzel yüreğinin ödülünü allah sana verecek kayra demişti dersin....sonrada bana bol bol dua edersin...
kalbi ve ruhu güzel kayracım yüce mevlam pek çok öğrenci evlatlarını sana nasip etmiş inşallah tüm kalbimle diliyorum (her zaman ki gibi ) kendi evladınıda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı tez vakitte nasip etsin.amin.tabii bu arada tüm bebek bekleyeyen kardeşlerimede....
ardacım herkesi listeye ekliyorsun, düzenliyorsun ama hiç sesin soluğun çıkmıyor.nasılsın umarım sağlığın ve moralin iyidir.önceden kayra ile yazılarınızı takip ediyor kendime birşeyler çıkartıyordum.fakat şimdi gözükmüyorsun.lütfen kendini hiçbir zaman umutsuzluğa kaptırma.ailen ve eşin sürekli yanında değiller biliyorum ama allah başka ayrılıklar vermesin.seni sevenler herzaman yanında.sen çok öptüm.ŞenizAMMAN NAZAR DEĞMESİN
KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
KASIM::Saruboceq:
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
nisasum......................16 kasım
margot_fonteyn............16 kasım
beyz@........................17 kasım
prettyteacher83............17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
sıla84...........................18 kasım
zeynebim_48...............19 kasım
meleqq........................20 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
sidelya81.....................20 kasım
gulsultan......................21 kasım
aymuel........................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
smurfie81....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
entelliye......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım
ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
nbm2358.......................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
Tesekkur ederim canım eklediğin için. Ne kadar güzel bir liste bu umut dolu.
ardacım herkesi listeye ekliyorsun, düzenliyorsun ama hiç sesin soluğun çıkmıyor.nasılsın umarım sağlığın ve moralin iyidir.önceden kayra ile yazılarınızı takip ediyor kendime birşeyler çıkartıyordum.fakat şimdi gözükmüyorsun.lütfen kendini hiçbir zaman umutsuzluğa kaptırma.ailen ve eşin sürekli yanında değiller biliyorum ama allah başka ayrılıklar vermesin.seni sevenler herzaman yanında.sen çok öptüm.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?