sağol canım.Listeye güzelliği de umudu da katan yine sizlersiniz.listemden çıkan her hamiş kendi hamişliğim kadar mutluluk verici.sen de bebişine bir an öce kavuşursun inşalllah.
sağol arkdaşım özlenmek ve aranıp sorulmak güzel şey.bu msjınla hatırlanmak da öyle.son günlerde zorluklar yaşadım.malum hayat koşuşturmacası.şimdi iyiyim çok şükür.ama ne olursa olsun listeyi elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum.hamiş beklemez bekletilmeye gelmezyerimseniben kimseyi kendi özel sorunlarımızla meşgul etmek istemediğimizden kayra ile telde konuşuyoruz.merak eden güzel yüreğin için sağol canım:1hug::1hug:[/QUO
ardacım iyi olmana gerçekten çok sevindim.sizin gibi değerli arkadaşlarımın dualarını rabbim kabul eylesin.bende hastanede çalışıyorum mesaim bitmek üzere iyisiyle kötüsüyle bir iş gününün sonuna daha geldim.tekrar herkese hayırlı akşamlar ....:1hug::1hug::1hug::1hug:
kayra nasılsın canım çoktandır görüşemiyoz.kaydirigubbakcemile3
kimse yok nerde bu milllet hepsi hamiş olup topik mi değiştirdiler acaba kaydirigubbakcemile2
kız bir senle ben yeteneksiz çıktık.bir bebek bile yapamıyoruz.yazıklar olsun ikimize...kafamçokkarıştı
canım benim, zaten o işi biz senle beraber yapamayız yani bence mümkün değil sence:roflol:
ay arda ay,deli.bugün çok iyisin maşallah.şekerim henüz kocamı seviyorum.alıştır buna kendini.senide seviyorum ama malesef.neyse elimizdekiyle yetiniriz bacım.ha bu arada şarjım bitti yanlış anlama..iki batarya bitirdik çeneden valla..naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?