adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum.Ben de bebiş istiyorum,bakalım hayırlısı...
bu ay inşallah herkesin(hayırlıysa) bebişi olsun,olmazsa da üzülmeyelim...kaderde ne varsa artıkk

benim 24 aralık,eklerseniz sevinirim

yeni yeni yürekler katılmış aramıza ne güzel....her yürek yeni bir umut.arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım sayfamızdaki herkes hamile olurda umudumuz yeşerdi şimdi filiz çınar olacak diye başlık atar orada yeni bir sayfada konuşuruz.allah hepimizin bebişlerini tez zamanda sağlıkla özürsüz kusursuz uzun ömürlü olarak göndersin inşallah.amin.lütfen okuyunca sizde amin deyin ve dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim.

kimse yok nerde bu milllet hepsi hamiş olup topik mi değiştirdiler acaba kaydirigubbakcemile2

evet bende merak ettim gerçi sordum ama net bişi yazmamış.kız ooozzzleemmm sana diyoooozz hamiş misin çabuk söyle bakim?klava:

canım benim, zaten o işi biz senle beraber yapamayız yani bence mümkün değil sence:roflol:

ay arda ay,deli.bugün çok iyisin maşallah.şekerim henüz kocamı seviyorum.alıştır buna kendini.senide seviyorum ama malesef.neyse elimizdekiyle yetiniriz bacım.ha bu arada şarjım bitti yanlış anlama..iki batarya bitirdik çeneden valla..naniknanik

kız hatun bugün kimse gelmiyor.bizi yalnız bıraktılar.özlem ve diğerleri eğer saklıyorsanız küserim valla

bizim muhabbet sarmıyo da ondan mı gelmiyolar acaba.kayra&arda kız güzel de oldu gel bırak kocanı ben sana da bakarım.az önce çaktırmadan adetime kaç gün var diye yine baktım.aramızda kalsın son 9 güne girmişim.ya kusura bakma istemeden seninkine de bakmış oldum sana da 10 gün var kız.bişi kalmamış.şimdi yapsak bi test çıkar mı ki?laelaelaelaelae

Merhaba umarım hepiniz en yakında zmanda hamile kalırsınıs. İdrar testi regl geçtikten kaç gün sonra yapılmalıdır?

selam kızlar varmı yeni hamişimiz bugün acaba?
zeyhat adetin bir hafta geçince yapıyor saglık ocakları ama evde yapılan testlerdede 3 gün sonra çıkıyor heralde kişiye görede degişebiliyor

Ben normalde 28 günde bir hasta olurum ona göre bu ayın 13 ünde olmalıydım. Arada 30 günde bir oluyorum ona görede 15 inde olmalıyım. Geçen ay 16 ekimde hasta oldum. Gecikmeye başladı gebelik pek sanmıyorumda umarım başka sorun yokturdur.

Beni listeden çıkarabilirsiniz erkenden gördüm kırmızı kartımı
Düzenim bozuldu aralar açılmaya başladı derken şimdi de kısaldı birden
İnşallah bi sorun yoktur ya, çok endişeleniyorum böyle oldukça

selam benim de adetim geçti bugün 2. gün ama hiç hamileymişim gibi gelmiyo bugün yarın olurum heralde...

slm kızlar hiç umudum yok ama beni de eklermisiniz listeye??adet tarihim 26 kasım..Rabbim herkesin duasını kabul etsin, yüreğindekini önüne sersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…