adetim 4 gün geçince yaptırdım.272 çıkmıstı.
:lepi:
tekrar tebrikler.ne kadardır istiyodun canım?nasıl belirtiler yaşadın anlatırmısın?
canim ardayada yazmistim kan tahlili yaptiramiyorsun burda,asilama ve tup bebek uygularken dahi kan tahlili yapmiyorlardi,evde test yap sonuc pozitifse bize bildir,negatifse gel,regelinin 3. gununde ignelerine basla diyorlar.regelin gelmedimi bir sokturucu ilac veriyorlar adet gorunce ignene basla diyorlar arastirmiyorlar yani,diyecegim tedavi gorurken bile kan testi yapmiyorlar dogru durust,deyilki tedavi gormuyorken hicten gidipte hamilelik icin kan testi yapmazlar,randevu alacan ondada hemen vermiyorlar,kurban olayim turkiyeme ,istedigin zaman istedigin doktora git,allah yardimcimiz olsun,beklicem bakalim adetimin gelmesini ne zaman gelirse, siz ne yaptiniz nasilsiniz,bir umut varmi sizde bu ay,allahim insallah herkesin gonlunun muradini verir.allahim yardimcimiz olsun
canım kusura bakma dün erken çıktım.sağol sağlık olarak iyiyim ama erken adet belirtileri yaşıyorum ve buda çok canımı sıkıyor.bende bu ay umut yok.inan bana bazen insan çok çaresiz kalıyor.ama ne yapalım bekleyeceğiz vakti zamanı gelince rabbim nasip edecektir.duaların için sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?