adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

merhaba
halen beklemedeyim herhangi belirti yok .kan testini sağlık ocakları yaparmı. ve ne zaman sonuç belli oluyor

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş

KASIM:
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım
entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
NILUFERSAHH............25 kasım
şimal82........................26 kasım
Aybala42.....................26 kasım
arda_..........................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK kaydirigubbakcemile3
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nisasum.........................11 aralık
nbm2358.......................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
esin123..........................24 aralık

kızlar hamılelerı tebrık edıyorummmmmmmmmmmmm............................
dahada artsın hamısler....

Hayat70 senin 24 kasım mış benimde 25 kasım çok belim ağrıyo ya offfff, bugün başladı adet belirtisi sende ne var ne yok

bende adet adına bir belirti yok
ama bşr haftadır kasıklarım ağrıyor. normal adet olacağımda olmazdı. sonra gaz var fazlaca.... bilmiyorum artık... inşl hamileyizdirrr....

selam arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız henüz yeniyim ben. 21 kasımda adet olmam gerekiyodu ama olmadım hala inş. hamileyimdir.

Benımde son 6 gun......
Ama ole içimde ay hamişsim belirti varmıkı diye geçmişyorr
baya alışmısm ben yahuu

benim de son bes gun, hamile degilim bence ama gene de "yaa belki; neden olmasin bir ay olacak, o ay bu ay neden olmasinki" demeden geciremiyorum. belim cok agriyor hamile olsam belirti diye "bel agrisi" derim:)) geceleri ozellikle ama sanmiyorum hatta erken de yumurtladim bence yumurtam catlayamadi, ogunden beri bel agri var cunku(((((((((((

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş

KASIM::Saruboceq:
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım

entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
NILUFERSAHH............25 kasım
nergis55.......................25 kasım
şimal82........................26 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nbm2358.......................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
esin123..........................24 aralık

Allahım Şükürler olsun sana hala inanamıyorum ben de hamileyim.yeni hamiş kendimi tebrik ediyorum.hoşgeldim aranızaaa:dance:Kayracım seni de hemen yanıma bekliyorum.yalnız bırakma beni burda.kaydirigubbakcemile

Yüce Rabbim çok büyük 11 ayın sonunda benim de yüzümü güldürdü.Şükürler Olsun sana Allahım.:Saruboceq:
Hamileyyiiiimmmm:teytey::sm_cool::dance:
belki hatırlıcaksınız bana da endometriozist yani bi tür kısırlık teşhisi konmuştu ismi lazım değil bir doktor tarafından.umutlarımın tükenişini yine burda sizlerle paylaşmıştım.o büyük yüreğinizle bana destek olmuştunuz güç vermiştiniz.eşimden ayrılıp atandığım yerde bir başıma hayat mücadelesi verirken yumurtlama günü hesaplama ya da yumurtlama gününde bi araya gelme gibi bi kolaylığım da olmadı.çünkü biz sadece ayda bir veya iki kez bir araya gelebildik.geçtiğimiz yaz sonunda doktorumun dediğinne göre olmazsa tedaviye başlıcaktık.ama ben tekrar doktora gitmedim.artık ümitlerimin tükendiği kolumun kırıldığı bir anda Rabbim karşıma Kayramı çıkardı.dert ortağım oldu.beraber dualarımızda gözyaşlarımızı yüreğimize akıttık.uzaktan sıcak bir el yüreğime taaa derinliklerine kadar dokundu.birbirimize ettiğimizdualara sizlerde ortak oldunuz.muhteşem bir duygu yoğunluğu içinde çok dua ettim çok dua aldım.ve Rabbim nihayet dualarımızı kabul etti ve bebişimi içime kondurdu.Allahım hala inanamıyorum sen çok büyüksün.adetime henüz 3 gün var ben hamileyim kan değeri sonucum 135 çıktı.sonucu öğrenir öğrenmez ilk yaptığım şey sizler için dua etmek oldu.Allahım inşallah burda benim gibi bebek hasretiyle yanan siz güzel yürekleri de hiç ummadığınız bir anda sevindiricek.Ben artık ne yalan söyliyim ümidimi kesmiştim. tek yaptığım siteye yeni hamileleri ya da muhtemel adet tarihleri yazmaktı.ve şimdi büyük bir zevkle kendimi eklicem.sonra da inşalla Kayramı.biz hep karşılıklı dua ettik o bana ben ona.arka arkaya hamiş olalım, göbişlerimizi tokuşturalım dedik.
Allahım en güzeli de öğretmenler günü öncesinde en güzel hediyemi almış oldum.çok mutluyum dostlar Allahım bu duyguyu tatmak isteyen herkese tattırsın inşallah.ve ben burdan emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Başta Allahım bana da nasip ettiğin için şükürler olsun.sonra da büyük gayretlerinden ötürü Kocamaelimden tutup sımsıkı sarılan Kayrama Şenizve burda bana desteğini esirgemeyen dostalarıma teşekkürler:1hug:
iyiki varsınnızzza.s.

--------------------------------------------------------------------------------

canım benim,güzel dostum,biricik arkadaşım...seni tanıyalı henüz üç ay oldu çok direttim üzerinde çok sevdim seni.nasıl başladı nasıl ilerledi bilmiyorum ama sana sımsıkı sarılmalıydım.umutsuzluğu alıp yüreğinden umut ekmeliydim.seni ayağa kaldırmalıydım sitede bende seni buldum.çok şükür iyiki bulmuşum.ilerledi dostluğumuz.mesafenin bilinmezliğin aramıza girmesine izin vermedik.yaramızı sevgiyle şefkatle sardık.sevdim seni ben oldun.sen ağlayınca ağladım.telefonlarda elimden geldiğince destek olmaya çalıştım.ve sen girdin dualarıma.artık adın duam gibi dilimdeydi.ben sana ta ilk tanıştığımızda çok sürmeyecek hamile kalman gör bak dedim elhamdilüllah rabbim ağlayan gözlerini güldürdü ve elhamdilüllah rabbim sana ettiğim dualarımı duydu.annem eşim öğrencilerim herkes sana dua etti.ismini bağırdım göğsümü gere gere.sanal ortamda dostluk olmaz diyenlere tokat gibi.ne zaman tanıştınız diyenlere hep aynı cevabı verdim....BİR ÖMÜR OLDU....çok şükür bitanem çok şükür...allahım bebişimizi ve seni korusun....dualarım şimdi ikinizle...seni seviyorum..iyiki sevmişim...

tebrik ederim arda_ Allah kucağına almayı nasip etsin bende 6 aydır uğraş verenlerdenim bu ay 7.ay 29 kasımda adet olmam gerekiyo heycanla bekliyorum.Belirtilerin nelerdi paylaşırmısın.Listeye benide ekle belki uğurlu gelir.

Çok insan tanıdım birçok arkadaşlıklar edindim dostum dediklerimden ne yaralar aldım.senle başlayan arkadaşlığımıza hiç bir ad konduramıyorum hiçbirini sana yakıştıramıyorum daha özelsin benim için.şu sözleri yazarken bile yüreğim acıyo bende ki yerin çok farklı.yanımda olduğunu hep hissettim.senin varlığındı bana güç veren bundan sonra da beni yalnız, beni sensiz bırakma sana ve yüreğine ihtiyacım var..

canım inşallah sende bebişine biran önce kavuşursun.benim hiç hamilelik belirtim olmadı açıkcası yani ne göğüs sızlaması ne büyümesi.tek yaşadığım şey 3 gündür adet sancıları çekiyorum ve ara ara şiddetleniyo.tam adet oluyorum diyorum ama bişi yok.yani hiç belirti yok.

bana isim arama dost de arkadaş de bence sen bana ben de...senin yüreğinde yer edinmek adına değildi çabam azıcık gülümsersen çok şükür bugün onu iyi bıraktım demek için uğraştım.her zaman dediğim gibi canım,iyi anında olmasamda kötü anında bunalıp yalnız hissettiğinde kayra yetiş dediğin her an yanındayım gece kaç olursa olsun...sabahın üçünde bile olsa seninleyim.ve sen istediğin sürece git demediğin sürece ömür boyu elinden tutmak için yanındayım....Şeniz

canım bende sanki adet olacakmışım gibi ,bağırsaklarımdaki gaz sancıları bile aynı sanırım bu ay erken olucam.Ama yinede bir umutla bekliyorum elimde değil.İlk hamileliğimde böyleydi günlerce kıvranmıştım.Öğrenince çok sevinmiştim ama mutluluğum 3 ay sürdü.O yüzden geç olsun da sonu hayırlı olsun diyorum.Dualarım seninle Allah sana ve bebişine sağlık vesin.

Arda canım belirtilerin paylaşırmısın bizimle hihoyyyt

canım düşünüyorum düşünüyorum ama yok yani sadece adet sancıları çekiyorum. sağolsun kayram bana bi test yap da bak demeseydi bu sancılara karşılık hemen bi ağrı kesici içerdim.illaki bi belirti aramamak lazımmış Rabbim ol desin yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…