entelliye beraberiz. umarım ikimizde mutlu oluruz....kızlar benimde yarın son gün ama sanmıyorum arada bi kasık ağrıları oluo adet öncesi hayırlısı artık
Yüce Rabbim çok büyük 11 ayın sonunda benim de yüzümü güldürdü.Şükürler Olsun sana Allahım.:Saruboceq:
Hamileyyiiiimmmm:teytey::sm_cool::dance:
belki hatırlıcaksınız bana da endometriozist yani bi tür kısırlık teşhisi konmuştu ismi lazım değil bir doktor tarafından.umutlarımın tükenişini yine burda sizlerle paylaşmıştım.o büyük yüreğinizle bana destek olmuştunuz güç vermiştiniz.eşimden ayrılıp atandığım yerde bir başıma hayat mücadelesi verirken yumurtlama günü hesaplama ya da yumurtlama gününde bi araya gelme gibi bi kolaylığım da olmadı.çünkü biz sadece ayda bir veya iki kez bir araya gelebildik.geçtiğimiz yaz sonunda doktorumun dediğinne göre olmazsa tedaviye başlıcaktık.ama ben tekrar doktora gitmedim.artık ümitlerimin tükendiği kolumun kırıldığı bir anda Rabbim karşıma Kayramı çıkardı.dert ortağım oldu.beraber dualarımızda gözyaşlarımızı yüreğimize akıttık.uzaktan sıcak bir el yüreğime taaa derinliklerine kadar dokundu.birbirimize ettiğimizdualara sizlerde ortak oldunuz.muhteşem bir duygu yoğunluğu içinde çok dua ettim çok dua aldım.ve Rabbim nihayet dualarımızı kabul etti ve bebişimi içime kondurdu.Allahım hala inanamıyorum sen çok büyüksün.adetime henüz 3 gün var ben hamileyim kan değeri sonucum 135 çıktı.sonucu öğrenir öğrenmez ilk yaptığım şey sizler için dua etmek oldu.Allahım inşallah burda benim gibi bebek hasretiyle yanan siz güzel yürekleri de hiç ummadığınız bir anda sevindiricek.Ben artık ne yalan söyliyim ümidimi kesmiştim. tek yaptığım siteye yeni hamileleri ya da muhtemel adet tarihleri yazmaktı.ve şimdi büyük bir zevkle kendimi eklicem.sonra da inşalla Kayramı.biz hep karşılıklı dua ettik o bana ben ona.arka arkaya hamiş olalım, göbişlerimizi tokuşturalım dedik.
Allahım en güzeli de öğretmenler günü öncesinde en güzel hediyemi almış oldum.çok mutluyum dostlar Allahım bu duyguyu tatmak isteyen herkese tattırsın inşallah.ve ben burdan emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Başta Allahım bana da nasip ettiğin için şükürler olsun.sonra da büyük gayretlerinden ötürü Kocamaelimden tutup sımsıkı sarılan Kayrama Şenizve burda bana desteğini esirgemeyen dostalarıma teşekkürler:1hug:
iyiki varsınnızzza.s.
canım arda ,bir tane arda senin adına nasıl sevindim havalara uçtum bilemezsin.allahım şükürler olsun sana bu duyguyu yaşatttığı için.demekki rabbim dualarımızı kabul ediyormuş herşeyin de bir vakti zamanı varmış.darısı kayra ve tüm hamişlerimize....2 gündür annemdeydim yazılarınızı takip edemedim o yüzden geç öğrendim.beni sorarsanız maaaalesef 7 gün gecikmeli adet oldum .olsun sen nasıl bekledin sabırla bizde bekleriz..hani üzülmedim desem yalan olur ama ilahi takdir en güzeldir..canımi tekrar takrar tebrikler...allah aksilik çıkartmadan sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYüce Rabbim çok büyük 11 ayın sonunda benim de yüzümü güldürdü.Şükürler Olsun sana Allahım.:Saruboceq:
Hamileyyiiiimmmm:teytey::sm_cool::dance:
belki hatırlıcaksınız bana da endometriozist yani bi tür kısırlık teşhisi konmuştu ismi lazım değil bir doktor tarafından.umutlarımın tükenişini yine burda sizlerle paylaşmıştım.o büyük yüreğinizle bana destek olmuştunuz güç vermiştiniz.eşimden ayrılıp atandığım yerde bir başıma hayat mücadelesi verirken yumurtlama günü hesaplama ya da yumurtlama gününde bi araya gelme gibi bi kolaylığım da olmadı.çünkü biz sadece ayda bir veya iki kez bir araya gelebildik.geçtiğimiz yaz sonunda doktorumun dediğinne göre olmazsa tedaviye başlıcaktık.ama ben tekrar doktora gitmedim.artık ümitlerimin tükendiği kolumun kırıldığı bir anda Rabbim karşıma Kayramı çıkardı.dert ortağım oldu.beraber dualarımızda gözyaşlarımızı yüreğimize akıttık.uzaktan sıcak bir el yüreğime taaa derinliklerine kadar dokundu.birbirimize ettiğimizdualara sizlerde ortak oldunuz.muhteşem bir duygu yoğunluğu içinde çok dua ettim çok dua aldım.ve Rabbim nihayet dualarımızı kabul etti ve bebişimi içime kondurdu.Allahım hala inanamıyorum sen çok büyüksün.adetime henüz 3 gün var ben hamileyim kan değeri sonucum 135 çıktı.sonucu öğrenir öğrenmez ilk yaptığım şey sizler için dua etmek oldu.Allahım inşallah burda benim gibi bebek hasretiyle yanan siz güzel yürekleri de hiç ummadığınız bir anda sevindiricek.Ben artık ne yalan söyliyim ümidimi kesmiştim. tek yaptığım siteye yeni hamileleri ya da muhtemel adet tarihleri yazmaktı.ve şimdi büyük bir zevkle kendimi eklicem.sonra da inşalla Kayramı.biz hep karşılıklı dua ettik o bana ben ona.arka arkaya hamiş olalım, göbişlerimizi tokuşturalım dedik.
iyiki varsınnızzza.s.
canım kayracım,senin yüreğin o kadar güzel o kadar iyiki rabbim canı gönülden diliyorum ardayı nasıl sevindirdi seni de sevindiricek inşallah...arda senin sayende yalnızlığını ve umutsuzluğunu giderdi.ve allahın izniyle de muradı gerçekleşecek.şimdi sıra sende ve bende ve tüm hamile kalamayan arkadaşlarımızda. umutsuzluğa kapılmadan dualarla...:Saruboceq::Saruboceq: bizde sıramızı beklicez.stresimize,yediğimize içtiğimize keza eşlerimizde aynı şekilde dikkat edicez.morallerimiz hiç bir zaman bozulmayacak....aslında bende bu ay okadar ümitliydimki yedi gün geçmiş ve adet olmamıştım...ama nedense elim test yaptırmaya varmıyordu.ve dün adet oldum malesef.üzülmedim mi?üzüldüm tabiki ama bu herşeyin sonu değil..allahım herşeyin zamanını bilir.bizim gibi yüreği gerçekten temiz ,iyilik düşünen kalpleri mutlaka sevindirecektir.asla ümitsizliğe kapılma kayracım..allahım inşallah seninde bebişin olmasını nasip eder.nasıl ardaya ve diğer hamişlere çığlık atarak sevinçlerini paylaşıyoruz.senin bebişinide çığlıklar atarak o sevinci payşaşıcağız inşallah:1hug::1hug:her zaman yanındayım.ÇOK ŞÜKÜR SES VERDİN.İLTİFATLARIN İÇİN SAOL AMA KALP KALBE KARŞIDIR.SENDE IŞIK VARKİ SENİ MERAK EDİYORUZ.BAK ÖZLEM ANLAŞTIK SEN BU AY HAMİLESİN VE BİZE DUA ETCEN VALLA KÜSERİM YOKSA.KIZ YAPSANA Bİ TEST BAK BENCE VAR TEYZE OLACAZ.BEN BU AY ARDACIMDANDA ÜMİTLİYİM BİR SONRAKİ AYDA BEN GELİRİM İNŞALLAH MALUM BENİM ÇİLEM DAHA DOLMADI.YANİ BU AYDA ÜMİDİM YOK.6GÜNÜM KALDI AMA ARA ARA AĞRILARIM VAR.BU AĞRILARDA KIRMIZI SİNYAL YAKIYOR.KEYİF DERSEN SIFIR.YANİ HALA HAYAT 1,BEN 0.BERABERLİĞİ 27 YILDIR YAKALAYAMADIM.DUALARIN İNAN BANA RABBİMİN YANINDA SANA DÖNÜYOR VE RABBİM MUCİZENİ SANA YOLLADI GÖRÜRSÜN.GARİPTİRKİ TANIDIK BİR YÜREK HAMİLEYİM DEYİNCE DAHA FARKLI OLUYOR SEVİNÇ.YAP ARTIK TESTİ ŞENLENDİR LİSTEYİ,HEY GİDİ HEY KAFİYEYE BAK.BİZDE ARDAYLA BİRBİRİMİZE SIĞINDIK SEVİYORUM ONU.SİTEDE BAŞLADI DOSTLUĞUMUZ AMA YÜREKLERİMİZE VE ACILARIMIZA SEVGİYLE DOKUNMAYI BECEREBİLDİK ÇOK ŞÜKÜR.TLFDA ÇOK SIK KONUŞTUĞUMUZ İÇİN SİTEYE BİŞEY KALMIYOR.AMA O,SEN VE DİĞERLERİ EZBER GİBİ DUALARIMDASINIZ.PAZARTESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ VE ALLAHIM DİYORUM EN BÜYÜK HEDİYE SENİN SURETİNDEN,SENİN SEVECEĞİN,RAZI OLACAĞIN BİR EVLATTIR.HEDİYEMİ,HEDİYELERİMİZİ SEN VER EVRENDE NE KADAR İSTEYEN VARSA.BEKLİYORUM AMA DEDİM YA BU AY SANCILAR BAŞLADI İMKANSIZ YANİ.BEN KENDİMİ BİLİRİM.ÖYLE İŞTE GÜZELİM HAYIRLI HABERLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.VE UNUTMA DUALARIMIZLA SENİ SEVİYORUZ.:Saruboceq:
tebrikler sevgili arkadaşım.allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bebiş bekleyenlere inşallah...arkadaşlar beni kasım hamişlerine yazabilirsinizz..:):):) allahım isteyen herkese nasip etsin inş..:):)[/I]
sağol canıma.s..Bu sabah tekrar test yaptım tam net iki çizgi çıktı:teytey::teytey:.YANİ HAMİŞİM :CüvCüv: tebrik eden arkadaşlarımada teşekkür ederima.s
tebrikler...allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşalah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?