adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin............

kan testinin sonucunu hemen öğrenebiliyormusun . yarın bende yaptırayım.çok merak ediyorum . bende de hiç belirti yok......İnşallah herkes birgün isteği cevabı hayırlısıyla alır .hamilesiniz..............

Tebrik ederim ardacım. Allah hepimizin dualarını birgün kabul edicek inşallah hayırlısıyla. ben aslında yeniyim ama bayadır misafir olarak takip ediyodum sohbetinizi. çok hoşuma gitti. sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi bende paylaşmak isterim. ben 18 aydır bekliyorum nolur dualarınıza beni de katın. allah hepimizin yüzünü güldürsün.

tebrik ederim arda..Allah tamamına erdirsin inşaallah..sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah...bizlere dua etmeyi ihmal etme taze hamişimiz : )

aa arda harika haber:))))))) cok sevindim; Allahim ne buyuk bak, ne kadar uzuluyordun. darisi basimiza, Allah kucagina da almayi nasip etsin, her sey gonlunce olsun:)) cidden harika bir haberdi, bana da morel oldu:)))

arda seni tebrik ediyorum... çok güzel yaaa... nasıl bir mutluluk yaşıyorsun kim bilir. benimde son gün yarın. umarım hamileyimdir. aslında kan testi yaptırsam çıkar diye düşünüyorum. ama korktuğum için yapmayacağım. rabbim hepimizi güldürsün.

kızlar benimde yarın son gün ama sanmıyorum arada bi kasık ağrıları oluo adet öncesi hayırlısı artık

kızlar benimde yarın son gün ama sanmıyorum arada bi kasık ağrıları oluo adet öncesi hayırlısı artık
entelliye beraberiz. umarım ikimizde mutlu oluruz....
sabah miğde bulantısı ile uyandım. ama psikolojik diye düşünüyorum. aslında umutlanmak istemiyorum.

canım umarım öledir ama bende hiç bi belirti yok psikolojik bile :)
sadece hayatım da ilk defa adet zamanım geldi ama göğüslerim de hiç bi hassaslaşma yada acı yok normalde dokunamazdım dediğim gibi hayırlısı hepimiz için allahım sağlıkla hayırlı zamanda versin inşallah

ardacım canım tebrik ederim seni Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

merhaba kızlar nasılsınız.bende hamilelik düşünüyorum 5-6 aydır.benim gunume 5 gun yok daha 12 var.yeni hamiş varmıs tebrik edrim.

Şeniz canım arda ,bir tane arda senin adına nasıl sevindim havalara uçtum bilemezsin.allahım şükürler olsun sana bu duyguyu yaşatttığı için.demekki rabbim dualarımızı kabul ediyormuş herşeyin de bir vakti zamanı varmış.darısı kayra ve tüm hamişlerimize....2 gündür annemdeydim yazılarınızı takip edemedim o yüzden geç öğrendim.beni sorarsanız maaaalesef 7 gün gecikmeli adet oldum .olsun sen nasıl bekledin sabırla bizde bekleriz..hani üzülmedim desem yalan olur ama ilahi takdir en güzeldir..canımi tekrar takrar tebrikler...allah aksilik çıkartmadan sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞenizŞeniz

Ardacıım çok tebrik ediyorum.Ne güzel hamişlerimizin sayısı artıyor.Benimde bir gün var adet olmama bakalım hayırlısı

canım kayracım,senin yüreğin o kadar güzel o kadar iyiki rabbim canı gönülden diliyorum ardayı nasıl sevindirdi seni de sevindiricek inşallah...arda senin sayende yalnızlığını ve umutsuzluğunu giderdi.ve allahın izniyle de muradı gerçekleşecek.şimdi sıra sende ve bende ve tüm hamile kalamayan arkadaşlarımızda. umutsuzluğa kapılmadan dualarla...:Saruboceq::Saruboceq: bizde sıramızı beklicez.stresimize,yediğimize içtiğimize keza eşlerimizde aynı şekilde dikkat edicez.morallerimiz hiç bir zaman bozulmayacak....aslında bende bu ay okadar ümitliydimki yedi gün geçmiş ve adet olmamıştım...ama nedense elim test yaptırmaya varmıyordu.ve dün adet oldum malesef.üzülmedim mi?üzüldüm tabiki ama bu herşeyin sonu değil..allahım herşeyin zamanını bilir.bizim gibi yüreği gerçekten temiz ,iyilik düşünen kalpleri mutlaka sevindirecektir.asla ümitsizliğe kapılma kayracım..allahım inşallah seninde bebişin olmasını nasip eder.nasıl ardaya ve diğer hamişlere çığlık atarak sevinçlerini paylaşıyoruz.senin bebişinide çığlıklar atarak o sevinci payşaşıcağız inşallah:1hug::1hug:her zaman yanındayım.

özlemcim geçmiş olsun ama üzülme tamammı ne olur.evdeki kuzucuğu düşün çok şükürki sığınacağın bir limanın var.dualarımızla canım arkadaşımın hamile kalma sürecindeki sabrına destek olduk evet sıra önce ardacığımın bebişini sağlıkla kucağına almayı dilemekte sonrada hamile olabilmek için uğraşan arkadaşlara dua etmekte çaktırmadanda kendimize.yarın öğretmenler günü ve rabbim en güzel hediyeyi çok değer verdiğim bir insana vererek yaptı.belki sıra bizdedir kimbilir....

Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun . en güzel hediyeler sizin olsun . BUNLAR SİZİN İÇİNa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…