Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun . en güzel hediyeler sizin olsun . BUNLAR SİZİN İÇİNa.s.
bende öğretmenler günü için rabbimden bu hediyeyi bekliyorum.... Umarım hepimiz bu isteğimize ulaşırız.. Kayra konyalı mısın?
çok özür dilerim canım ya...nasıl unuttum.öğretmenler gününüzü canı gönülden tebrik ederim.bir gün değil sizin değeriniz her gün düşünülmeli ve dile getirimeli.öğretmenlerin sabrı,azmi,en önemlisi çocuklarımıza bilgi aşılamanız çok mukkaddes bir görev.a.s.canım benim sığınıcak bir limanın bir evladım var gerçekten. rabbime bin şükür.fakat ben ilk bebeğimi nasıl büyüttüm kızım nasıl büyüdü anlayamadım yani hayat şartları.çocuğuma hep annem baktı.anlatamadığım şeyler var tabiki.allahıma binlerce kez şükür çok başarılı çok akıllı sevgi dolu kızım var.allah nasip ederse birde kardeşi olursa daha da mutlu olacaz inşallah..kayracım, önceden de belirtmiştim yüce rabbim önce anneliği hiç tatmayanlara bebiş nasip etsin diye.bu duam halen geçerli.rabbim gerçekten böyle istiyorum benim sıram herkesten önce ise sıramı sana versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:çünkü sen gerçekten sözde değil özünde çok iyi bir insansın.bu bir iltifat değil gerçekten çünkü gerçek bu...zaten öğretmen olmak ta böyle vasıfları gerektirir..bu arada takrar senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarıma.s.öğretmen;mum ışığına benzer.etrafını aydınlatmaya çalışırken yavaş yavaş kendisi erir.tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun....en güzel hediyeniz rabbimden olsun...
bende öğretmenler günü için rabbimden bu hediyeyi bekliyorum.... umarım hepimiz bu isteğimize ulaşırız.. kayra konyalı mısın?[/QUOTEsel
selam....öğretmenler gününüzü tebrik ederim.sağlıkla görevinizde başarılar...saygıyla öpüyoruz tüm ögretmenlerimizi...a.s.
çok özür dilerim canım ya...nasıl unuttum.öğretmenler gününüzü canı gönülden tebrik ederim.bir gün değil sizin değeriniz her gün düşünülmeli ve dile getirimeli.öğretmenlerin sabrı,azmi,en önemlisi çocuklarımıza bilgi aşılamanız çok mukkaddes bir görev.a.s.canım benim sığınıcak bir limanın bir evladım var gerçekten. Rabbime bin şükür.fakat ben ilk bebeğimi nasıl büyüttüm kızım nasıl büyüdü anlayamadım yani hayat şartları.çocuğuma hep annem baktı.anlatamadığım şeyler var tabiki.allahıma binlerce kez şükür çok başarılı çok akıllı sevgi dolu kızım var.allah nasip ederse birde kardeşi olursa daha da mutlu olacaz inşallah..kayracım, önceden de belirtmiştim yüce rabbim önce anneliği hiç tatmayanlara bebiş nasip etsin diye.bu duam halen geçerli.rabbim gerçekten böyle istiyorum benim sıram herkesten önce ise sıramı sana versin inşallah:saruboceq::saruboceq:çünkü sen gerçekten sözde değil özünde çok iyi bir insansın.bu bir iltifat değil gerçekten çünkü gerçek bu...zaten öğretmen olmak ta böyle vasıfları gerektirir..bu arada takrar senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarıma.s.
kızlar bende öğretmenim ama atamam olmadı bu yıl bebişimle girecez sınava hayırlısıyla inş bana dua edin hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun
kayracım bu arada, arda onu unuttuğumu zannetmesin aynı duygularım onun içinde geçerli.ardacığımızın da öğretmenler gününü tüm kalbimizle kutluyoruz ve en güzel hediyeyi rabbim ona verdi bizde kucak dolusu öpücük ve sağlık diliyoruz.kayra cım yarın sen ve diğer öğretmenlerimiz(manevi annelerimiz)sevgiye boğulcak ne mutlu sizlere.eeeee bunuda allah herkese nasip etmez...a.scanım canım benim.hatırlatmak yada sitem etmek için yazmadım.sitede çok öğretmen arkadaş var onların gününü kutlayayım dedim.çok sağol çocuğum yok ama yüzlerce çocuğum var hepsi için kaygılanıyor seviniyor yada üzülüyorum.acım onlarla hafifliyor.duaların için sana bin ömür teşekkür borçluyum allahım razı olsun gönlünü muradını versin tez ve hayırlı zamanda.bitanem nasıl duygulandım anlatamam.beni böyle tanıdıysan ne mutlu bana ki kendimi doğru dürüst ifade edebilmişim.çok saol yüreğindeki duan ve yüreğin için...
nur cum inşallah bebeğin uğurlu gelir ve sınavını başaryla atlatırsın .atamanda hayırlısı ile gerçekleşir.bu ara da hamilelik nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın?a.sbebişin uğurlu gelecek sana ve sen atanacaksın allahın izniyle canım benim.
nur cum inşallah bebeğin uğurlu gelir ve sınavını başaryla atlatırsın .atamanda hayırlısı ile gerçekleşir.bu ara da hamilelik nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın?a.s
ağlamamanız mümkün mü ?benim kızım ilkokul 4.sınıfa gidiyor.ister inan ister inanma öğtermeni hastalansa ,başına kötü bir şey gelse yada karne tatillerinde ayrı kalıyor diye hüngür hüngür ağlıyor bu arada öğretmenide ağlıyor.aralarındaki o diolog bazen beni kıskandır mıyor desem yalan olur...Evet haklısın yarın çok mutlu olduğum ender günlerden biri.çok sağol.bu duygu tarif edilemez.7 yıldır her öğretmenler gününde ağlatır beni veletler.
bende konyalıyım. konyanın neresinden. tanıştığıma memnun oldum:)evt canım konyalıyım.sen nerelisin?
bende öğretmenler günü için rabbimden bu hediyeyi bekliyorum.... umarım hepimiz bu isteğimize ulaşırız.. kayra konyalı mısın?[/QUOTEsel
selam....öğretmenler gününüzü tebrik ederim.sağlıkla görevinizde başarılar...saygıyla öpüyoruz tüm ögretmenlerimizi...a.s.
teşekkür ederim canım
karamanın neresinden....bende karamanlıyım kızlar annem konyalı ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?