adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım benim çok sağol.inan bana bir an bile çıkmayacaksınız dualarımdan.hamile kaldık diye kopmadık şimdi sizin için dua edeceğim.tüm yüreğimle.en sevinçli en kırgın yanımla.rabbim birgün hepinizi bizim gibi mutlu edecek.en kısa zamanda rabbimin izniyle senin haberinide alacağız inşallah...

aminnnnnnnnnn canim amin.umudumu kaybetmedim zaten,sizide boyle gorunce umudum bir kat daha arti mevlam buyuk yikik gonul burakmaz,insallah.dualarin icinde allah razi olsun ihtiyacimiz var dualara allahim kabul eder insallah,kendinize iyi bakin yormayin kendinizi ve bebisinizi.doktora gittinizmi,veya ne zaman gideceksiniz,bizlerle paylasin bebeginizi beraber buyutelim oldumu canlarim allaha emanet olun

canım sağolun güzel dileklerin için Rabbim bize çok güzel bir zamanda bu duyguyu tattırdı.bizlerde en az sizler kadar şaşkınız hala.bundan sonra elbetteki dualarımız sizlerle..

Ben dün hastalandım sonunda inşallah martta bebek düşünüyoruz. İlk kez reglin geçmesinin ardından kazayla hamilelikmi oldu diye düşündüm ama değilmişim. İnşallah martta buraya uğradığımda hepiniz hamile olursunuz. Kendinize iyi bakın.

ayyyyyyyy inanmıyorum ikiniz birdenmi hamile kaldınız ya ben sizi hep takip ediyodum vallaha pembe dizi gibisiniz allahım kucağınıza almayıda nasip etsin hade tiyo istiyorus bis yaaa bide tabi duaaa

iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız bugün. ben hala beklemedeyim doktora falan da gitmedim. of ya niye benim adetlerim düzensiz böyle

canım bugün 6. gün. sen bi daha ne zaman test yapmayı düşünüyosun beklicenmi bi kaç gün daha

evet
beklemeyi düşünüyorum
cumartesi yada pazara kadar beklicem. tabiii o zamana kadar bir şey olmazsa

olmaz inşallah hayatım inşallah hamilesindir. senin normalde düzenlimiydi hep adetin.

ben bugün nedense kendimi iii hissetmiyorum neden acaba... iice psikolojimi bozdum herhalde....
değişik bir haldeyim... okuldan geldiğimde miğdem de ii değildi...

selam kızlarr..
hayatcım adet olmamışsın hala, hadi inşaallah canım ya, bekleyebilirsen biras daha bekle derim ben, yada dayamıcam dersen kan testi yaptır güzelim...
beyzacım sen leke geldi demiştin sanki dün?devamı gelmedi o zaman : ))
hadi ikinizden de güzel haberler bekliyorum kıslar... : )

canlarım ben de hala bekliyorum gelmedi ama test falan yapmayı düşünmüyorum adet gelecekse gelsin test yaparak öğrenmek istemiyorum negatifi

yok canım ben de olmadım ama 1 haftadır şişmiş durumdaki göğüslerim bugün normale döndü..olucam galiba..

hayatcım bence sende var gibi bişiler inşallah. baksana düzenliydi diyosun ee 2 günde geçti, midem de kötü diyosun :teytey: hadi inşallah bi hamişimiz daha olcak

şimalcim hoşgeldin canım nasılsın.
leke gemişti ama bi daha görmedim leke falan. ama sonra test yaptım negatif çıktı. ama hala da adet olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…