ayy kızlar benim heyecanım arttıı.. kendimi bekler gibi sizinkileride bekleyecem......
şimalcim kalp kalbe karşıymış...:)
bende aynı soruyu size sordum. bugün 30 gün oldu.. normalde 28 çok nadir 29
ya ben güya bu ay umutlu değildim ama günü geçtikçe insan nasıl umut doğuyo içine acabamı diye
şimalcim benim adetim genelde 28 günde bir olur ama nadirende olsa 30 31 e uzadığı oluo bunun dışında ilk adet olduğum zamandan buyana sadece iki kere 4-5 gün gecikme oldu o da evlenmeden önce bak ne kadar detaylı rapor :)yani %95 düznlidir aslında doktora bakarsan tamamen düzenli ama bütün belirtiler o kadar adet olacağıma ilişkinki umutanmak istemiyorum nasıl bir duygudur bu ya her tuvalete dua ederk gidiyorum kendi kendime kırmızıları görürsen üzülmeyecksin diyorum ne diyim rabbim hepimizin sesini duysun en kısa zamanda güldürsün inşallah yüzümüzü
beyza sende ki problem ne canım.. kolemn sonuç verdmedimi.. bende başlayacam ona hamile kalmazsam bu ay.
ya ben güya bu ay umutlu değildim ama günü geçtikçe insan nasıl umut doğuyo içine acabamı diye
şimalcim benim adetim genelde 28 günde bir olur ama nadirende olsa 30 31 e uzadığı oluo bunun dışında ilk adet olduğum zamandan buyana sadece iki kere 4-5 gün gecikme oldu o da evlenmeden önce bak ne kadar detaylı rapor :)yani %95 düznlidir aslında doktora bakarsan tamamen düzenli ama bütün belirtiler o kadar adet olacağıma ilişkinki umutanmak istemiyorum nasıl bir duygudur bu ya her tuvalete dua ederk gidiyorum kendi kendime kırmızıları görürsen üzülmeyecksin diyorum ne diyim rabbim hepimizin sesini duysun en kısa zamanda güldürsün inşallah yüzümüzü
beyzacım, benim iki hormonum biraz yüksek çıktı.. ama doktor çok önemli değil dedi..... bekarken polikistikover vardı. diane tedavisi gördüm...şimdi temiz bir şey yok.... bakalım. olmazsa ilaçla olcak.... o nasıl oluyor ilaç bitince doktor gel dedi... ne diyecek ki bana?
kıslar benim kociş sitem ediyo, bırak şu pc yi elinden diye : ) ben çıkıyorum müsaadenizle, azıcık adamcağızla ilgileneyim yazııkk : ) öpüyorum çok sizi şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?