adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

beyza sende ki problem ne canım.. kolemn sonuç verdmedimi.. bende başlayacam ona hamile kalmazsam bu ay.

ayy kızlar benim heyecanım arttıı.. kendimi bekler gibi sizinkileride bekleyecem......

valla ben de öyleyim canım yaa..ne güsel olur üçümüz birden hamiş olsak :CüvCüv: harika olur vallaaa..ama o olmazsa en azından birimiz hamiş çıksa çooookk mutlu olucamm :sm_cool:

ya ben güya bu ay umutlu değildim ama günü geçtikçe insan nasıl umut doğuyo içine acabamı diye
şimalcim benim adetim genelde 28 günde bir olur ama nadirende olsa 30 31 e uzadığı oluo bunun dışında ilk adet olduğum zamandan buyana sadece iki kere 4-5 gün gecikme oldu o da evlenmeden önce bak ne kadar detaylı rapor :)yani %95 düznlidir aslında doktora bakarsan tamamen düzenli ama bütün belirtiler o kadar adet olacağıma ilişkinki umutanmak istemiyorum nasıl bir duygudur bu ya her tuvalete dua ederk gidiyorum kendi kendime kırmızıları görürsen üzülmeyecksin diyorum ne diyim rabbim hepimizin sesini duysun en kısa zamanda güldürsün inşallah yüzümüzü

aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

beyza sende ki problem ne canım.. kolemn sonuç verdmedimi.. bende başlayacam ona hamile kalmazsam bu ay.

doktora göre bende problem yok :uhm: adetimimin düzensin olması ise psikolojikmiş. klomeni ve diğer ilaçları içip de tahllile gittiğim zaman doktor bu ay hamile kalabilirsin diyo ama yine olmuyo. 2 aydır ilaç falan içimiyorum. geçen ay son adetimden itibaren 32. günde geldi (bu benim için bi mucize çünkü ilaç falan içmemiştim) şuan 37. gündeyim.

AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN entelliyecim EN KOCAMANINDAN EN YÜREKTEN AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN

amin canım amin bütün isteyenlerin yüzü gülsün inş. hepimizde vardır inş. ay ne güzel olur :)

beyzacım, benim iki hormonum biraz yüksek çıktı.. ama doktor çok önemli değil dedi..... bekarken polikistikover vardı. diane tedavisi gördüm...şimdi temiz bir şey yok.... bakalım. olmazsa ilaçla olcak.... o nasıl oluyor ilaç bitince doktor gel dedi... ne diyecek ki bana?

hangi ilaç canım. yumurtlatıcı falansa eğer yumurta oluşmuşmu diye bakmak için çağırmıştır

tamam canım işte 5 günde biter o ilaç eğer yumurtan oluşmuşsa iğne verir (iğne de yumurtayı çatlatmak için) iğneyi vurulduktan (genelde) 36 saat sonra yumurtluyosun. bu yüzden gün aşırı ilişki önerir doktorun

kıslar benim kociş sitem ediyo, bırak şu pc yi elinden diye : ) ben çıkıyorum müsaadenizle, azıcık adamcağızla ilgileneyim yazııkk : ) öpüyorum çok sizi şekerler...

kıslar benim kociş sitem ediyo, bırak şu pc yi elinden diye : ) ben çıkıyorum müsaadenizle, azıcık adamcağızla ilgileneyim yazııkk : ) öpüyorum çok sizi şekerler...

valla haklı adamcağız :) benimki de öyle ama allahtan yok şimdi rahatım:) hadi bende öptüm canım güzel haberlerini bekliyoruza.s.

hayatcım sen ne kadardır bekliyodun? unutganlık başladı bende:uhm: bu da bi belirti mi acabaa sırnaşık şey

selam kızlar size bir sorum olucak ama utanarak yazıyorum adetime 5 gün var bu gün bitti 4 sayılır ve benim kokulu bir akıntım var iç çamaşırım hemen kirleniyor çamaşır degiştirmekten bıktım günlük pedde kullanamaıyorum tahriş ediyor daha önce böyle olmamıştı sizce bir sorunun habercisi olabilirmi bu kokulu akıntı hamile oldugumu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…