özlemciğim kafanın rahatlaması için eşinle bir doktora git.ben adetimin ertesi günü hamile kalmışım yani banyo yaptığım akşam.yumurtlama falan hikaye.düşünmedim hiç.konuşmadım bebekle ilgili.20 gün ağzıma bebek lafı almadım.ve inan bana takmayınca geliyor.geçen ay adet gecikmesi yaşamıştım herkes ardından bebek gelecek dedi ve çok şükür geldi.sende bu ay geciktin sanırım.imşallah önümüzdeki ay olacak...
canım sagol ya bend sık idrara çıkıyorumda rengi açık ve ve tortulu oluyor şöyle söyleyeyim bulanık sarı gibi allahım bunlardanda kendime pay çıkarıyorum ya kesindir benim kafayı kırmam heralde
hay ağzını sağlık ne güzel moral veriyorsun...allah razı olsun canım...evet doktora gitmeyi düşünüyorum ama eşim 2.çocuk olursa olur düşüncesiyle yaklaştığı için oralı değil...bende bu ay bebek düşüncesini kafama takmıcam...ne olur dualarını eksik etme...:Saruboceq:
ıyı aksmlr kızlar hastalanmaya 1 hafta kala tekrara alıyo bı telas goguslerıme bakayım wc kontrolü mıde bulantısı bel agrısı oooo yanı afedersınız canım su cekse haa demekkı hamıleyım dıyıcemmm cok zor yaaa bakalım bu ayın sanslıları kımler mevlam hakkımızda hayırlısını ve saglıklısını versinnnn hamıs arkadslarıda tebrık ederım ıns kucagınızada almak nasıp olurr darısı bız kalanlara......
asla dualarımdan çıkmayacaksın asla.nankör değilim senin ettiğin dualar ve bu sitedeki arkadaşların duasıyla şu anda minik bebeğim geldi.hergün hepinize dua ediyorum.özlemcim yan yana ilişkiyi dene ve sabah banyonu yap.ayıp oldu ama iki güne bir ve adete 3 gün kalaya kadar devam et.yumurtlama falan düşünme asla vallahi hikaye.kusura bakma biraz açıldım ama
benimde sık idrara çıkma ve rengi çok koyuydu ilaç gibide kokuyordu birde adetime 1 hafta kala iştahım kesildi midem bulanmıştı.
esteğfurullah bitanem...bunlar ayıp değil ki..allah rızası için bildiğin herşeyi paylaşıyorsun.yanyana diyonda eşime hele bir dur yanyana olacakmış nasıl diyicemkaydirigubbakcemile3neyse ben onu kandırırım.kayracım birde biz işlerimizin yoğunluğundan,yorgunluktan ayda 1,2veya 3kez beraber oluyoruz.acaba bebek için yeterli olmuyor mu nedersin?
slm kızlar kafam çok karışık hala adet olmadım ama ara ara çok açık kahverengi lekelerim oluyo tabi sancımda en son 29 ekimde adet olmuştum.Yani yarın olmam gerekiyo çıldıracam ya beklemek ve belirsizlik ne kötü
iyi akşamlar hanımlar... beklemek ne kötü yaaa. oalcaksa olsun artık diyorum.. pazartesinden beri bekliyorum...
rabbim gönlüne göre versin aldığının ömrünü yeni bebeğine eklesin.bende kaybettim meleğimi anlarım seni.olmaz inşallah hamilesindir daha dikkatli olursun canım benim
canım allah isterse olur.ardayı biliyorsun eşiyle ayda bir hafta sonu bir araya gelebiliyorlar.yani yeterki mevlam ol desin.ama ben bu ay dediğim gibi yaptım ve oldu.umut işte bellimi olur.yorgunluk bebişe engel olmasın...
pazartesi olmam geerkiyordu... ama olmadım.... senin canım ne zaman dı? yarın test almayı düşünüyorum...
Benim bazen düzensiz oluyo canım.Yarın 31.gün olacak en son 29 ekimde olmuştum.Ama sancım 1 haftadan fazladır var.Ayrıca arada açık kahverengi lekelerim oluyo.Test yapsamda çıkmaz.Kan testinide yaptırmak istemiyorum.Hayal kırıklığı beni daha çok üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?