adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

evet canım yaaa insan ağız tadıyla sevinemiyor
ya boş gebelikse ya öyleyse ya böyleyse
insan korkuyor
galiba 33 günlük gebesin
ama tam olarak bilemeyiz
inşallah bir sorun çıkmazda şöyle ağız tadıyla bir hamişlik geçirirsin:CüvCüv:
kan testi yaptırdınmı canımCADIARZU

kızlar dualarım sizinle o kadar mutluyum ki anlatamam darısı bütün bebiş isteyenlerin başına canım benim ya görüşücez gene iyi haberlerinizi bekliyorum

canım kac gun gecıkmıstı senın teste ıyı baktınmı cok sılık bı cızgıde cıksa hamıısın demektır ya bende merak ettım sımdı

canım pazartesi olmam gerekiyordu.. hadi çarşamba olmam geresin... 28 ile 30 arası değişiyor.. hâlıhzırda birşey yok... bekliyorum.

hanımlar ben hala adet olmadım... Öğlenki test te negatif çıktı... ne şimdi bu?

bende de persembe olmam gerektigi halde test negatif cikti(( regle olacak her an gelicek gb agri cekiyorum uc gundur gelmiyor da, hic de sasmazdi!! keske ikimiz de hamile olsak, ne guzel olurdu, bende agri var umudum yok; Insallah sen hamilesindir.

evet kayracım ben de hafta içi yaptırmayı düşünüyorum... bakalım...ya 10 günün bitmesini bekliyorum....

günaydın hanımlar ben bugün de adet olmadım.... beklemeye devam....

umutlandırmak istemem ama bende hamilesin büyük ihtimal çünkü daha yeni aynı durum bi arkdaşımda oldu 4 gün gecikti kan testi bile yaptı ama negatif çıktı 1hafta 2 hafta derken adeti 10 gün geçti bida test yaptı ve çıktı şimdi hamile işallah sizinde öyle olur:Saruboceq: hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

merhaba kızlar.5 gun kaldı.dun akşam üşütmüş olabilirm ama ilk gebeliğimdede böyle ağrım olmustu asırı karnım ağrıdı ve belim ağrıdı.iş alanda yapmadım belim ağrısın.bazen kuruluk oluyor bazen olmuyor.ateşimde bu sabah 36.5 cıktı inşallah ilerleyen gunlerdede düşmez.göğüslerimde ağrı falan yok.normaldede cok sık idrara cıkarım ancak 1 haftaya yakın cok azda olsa idrarımı tutamıyorum çok geldi sanıyorum ama gidiyorum yok.hemen cıkmaz istiyorum tuvalete yoksa kasıklarım ağrıyor hemen.özellikle sol kasığım.

inşl. canım benim..... bu ateş olayı ne oluyor ki ben tam anlamadım.. geçen gün ölçtüm ateşim 36.3 çıktı bu neye işaret şimdi... bu foruma takılalı yeni yeni şeyler öğreniyorum:)

selam kızlar son 1 gün ama hiç adet sancım yok 2 tane test yaptım negatif ani harakat edince bazen tek taraflı kasıgıma ani bir batma oluyor nefes bile alamıyorum geçen ay adetim 2 gün erken gelmişti bakalım yarın neler olacak hayırlısı

inşl. canım benim..... bu ateş olayı ne oluyor ki ben tam anlamadım.. geçen gün ölçtüm ateşim 36.3 çıktı bu neye işaret şimdi... bu foruma takılalı yeni yeni şeyler öğreniyorum:)

ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama gununu öğreniyorsun canım.birde adet olacağın gun ateşin düşüyor.eğer düşmezse hamilelk için şüphelenme ve test faslı başlıyor.tabı sabah aynı saatlerde ölçmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…