sat 26 ekim ama dediğin gibi büyük ihtimalle geç döllenme var ben zaten yumurtlamamın geç olduğunu hissediyordum doğruymuş sanırım çok sevindim tabi rüyada gibiyim ama bebiğimin kesesi ve kalp atışını duyunca daha mutlu olcam çünkü en korktuğum şey kimyasal gebelik dedikleri olay testi adetim 4 gün geçmişti yaptım cnm 2.çizgi daha silikti
merhaba kayra hocam branşınız neydi?
hanımlar ben hala adet olmadım... Öğlenki test te negatif çıktı... ne şimdi bu?
canım kac gun gecıkmıstı senın teste ıyı baktınmı cok sılık bı cızgıde cıksa hamıısın demektır ya bende merak ettım sımdı
hanımlar ben hala adet olmadım... Öğlenki test te negatif çıktı... ne şimdi bu?
tebrikler elemiş....sevincini hepbereber paylaşıyıruz.allah tamamına erdirsina.s.umut sevgim canım günaydın benide listeye ekleyebilirsin hamişim bende çok öpüyorumm
günaydın hanımlar ben bugün de adet olmadım.... beklemeye devam....
umutlandırmak istemem ama bende hamilesin büyük ihtimal çünkü daha yeni aynı durum bi arkdaşımda oldu 4 gün gecikti kan testi bile yaptı ama negatif çıktı 1hafta 2 hafta derken adeti 10 gün geçti bida test yaptı ve çıktı şimdi hamile işallah sizinde öyle olur:Saruboceq: hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
inşl. canım benim..... bu ateş olayı ne oluyor ki ben tam anlamadım.. geçen gün ölçtüm ateşim 36.3 çıktı bu neye işaret şimdi... bu foruma takılalı yeni yeni şeyler öğreniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?