beni listeden silebilirsinizx.test yaptım 2 çizgi çıktı birisi biraz silik.inş hamileyimdir kızlarrrrr
Arkadaşlar benim son adet günüm 2 aralıktı ama dediğiniz belirtiler bende yok.Bakalım ne olacak
Canım sakın stres yapma.. İnan psikolojik bunlar.. Neyi çağırırsan o gelir hayatına.. Mesela ben 2 günüm kaldı reglime ve eskisi gibi stres yapmıyorum.. Sonra çok üzülüyorum.. İdrarını yaparken olan sancı mikrobik olabilir.. Bence regl tarihini bekle ve duruma göre hastaneye git.. Aynı acıyı bende yaşadım hastaneye gittim ve mantar dediler.. Aynı şekilde krem ftil tarzı ilaçlar kullandım geçti.. İnşallah hamişsindir.. Yeni yıla bebişlerimizle gireriz inşallah.. Panik yok anlaştık mı? :))nedense tarih yaklaşdıkca beni bir hüzün kaplıyor bu ayda olmicam sanki offff stres yapmıyorum am aağlama hissine engelde olamiyorum herşeye ağlıcam sanki?
bana yardımcı olurmusunuz idrarımı yaparken sancı oluyor açıma var son iki gündür böyle bir hafta önce altdan antibiyotık kullandım bu şimdi hamilelik mi yoksa mantar mı
Canım sakın stres yapma.. İnan psikolojik bunlar.. Neyi çağırırsan o gelir hayatına.. Mesela ben 2 günüm kaldı reglime ve eskisi gibi stres yapmıyorum.. Sonra çok üzülüyorum.. İdrarını yaparken olan sancı mikrobik olabilir.. Bence regl tarihini bekle ve duruma göre hastaneye git.. Aynı acıyı bende yaşadım hastaneye gittim ve mantar dediler.. Aynı şekilde krem ftil tarzı ilaçlar kullandım geçti.. İnşallah hamişsindir.. Yeni yıla bebişlerimizle gireriz inşallah.. Panik yok anlaştık mı? :))
canım çok sağol iyi dileklerin için.. Seninde yeni yılın herşeyden önce sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçer inşallah.. Unutma ne kadar çok stres o kadar çok umutsuzluk ve üzüntü getiriyor.. Ben aylardır yaşıyorum bu duyguyu.. Allah'ın dediği olur.. O ne zaman isterse o zaman olacak bebeklerimiz.. Bu ay olmadı bekle önümüzdeki ay olur.. Oda mı olmadı yine bekle, sabır çok önemliymiş.. Ben bu aya kadar hiç sabırlı olamadım, umutsuzumda ama stres yaparak bir yere gelemeyeceğimi anladım şu son 1 haftada.. Dualarım seninle canım.. Yarın tekrar yazışırız.. Kendine iyi bak..neskaya umarım dediğin gibi olur zaten eşimde şehir dışında kendimi oyalicak işler üretiyorum ama sanki göz pınarlarımda sular taşıyor işde stres yapmayacam düşünmeyecemde umarım dediğin gibi olur bu duyguyu yaşamayı çok istiyorum allahım gönlümüzze göre veriride boynu bükük bırakmaz bizi şimdiden yeni yılda sewdiklerinle beraber hayallerine kavvuşman dileğimle .....
Hayatcım beraber sayıyoruz seninle.. 2 gün kaldı.. Gayet rahatım.. Sen nasılsın, heyecanlı mısın? İnşşallah rabbim bütün emeklerinin karşılığını verir sana.. İnan hakediyorsun hamiş olmayı.. Yeni yılın şimdiden kutlu olsun.. Umarım yeni yılın ilk dakikalarında bebeklerimiz göbişlerimizde olur.. Dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?