Hayatcım kasık ağrıların umarım regl habercisi değildir.. Umudunu yitirme.. Son 1 gün kaldı.. Bende eğer hamiş değilsem ya yarın akşam ya da en geç 1 Ocak akşamı regl olmam lazım.. Normalde hiç şaşmaz.. Eğer yoksa da rabbime tek duam yine zamanında olsun ve beni daha fazla ümitlendirmesin beni.. İnşallah ikimizde aynı anda hamiş oluruz ve burdan hamiş haberlerimizi veririz.. Hafif hafif heyecanlanmaya başladım.. Allahım ne olursun daha fazla bekletme bizi.. Kucaklarımızı bebişlerle doldur rabbim.. 2009 bizim yılımız olsun.. İnşaallah burda o güzel haberleri veririz.. Şimdiden söyleyeyim ne ağrı var ne de başka bir belirti, sadece zaman zaman belim ağrıyor..Başka da hiçbir belirti yok.. Normalde de çok regl öncesi belirtim olmaz.. Regl olduktan sonra ağrım başlar benim.. Bu nedenle hiçbir şey söyleyemiyorum.. Ben hamiş olmasam bile sen yüzümüzü güldür bizim..canım inşallahh. bugün hafif hafif kasık ağrım vardı benim... umarım regli habercisi değildir....heyecanlımıyım bilmiyorum aslında.... allah nasıl dilerse öyle olur diyorum vee bırakıyorum rabbime....bende senin için dua edeceğim canım...
canım bak benim adetlerim çoook düzenliydi.mümkün degil 1gün atlamazdı.adetim 2gün geçince acaba strestenmidir dedim .çünkü çok istiyodum bi bebek.ama ben anlamıştım belirtilerimden.çok fazla şişkinlik vardı.sanki bi yere sıgamıyodum.sonra karnımın alt bölgesi yani altkarnım şişti çişim geldiginde daha belirgin oluyodu.belim kalınlaştı dolu dolu oldu heryerim.sık sık idrara çıkıyodum.hafif kabızlık vardı ama bulantı yaşamadım. çok fazla gaz vardı.insan hissediyo zaten.belim çok agrıdı.gebe kalırsan bel agrır derle.adet sancısı gibi şiddetli olmasada bi sancı kıvırıyodu ara ara.mesela ben adet olmadan önce akıntım pek olmazdı.şimdi karnım agrıyodu adet olacakmışım gibi bişey aktı ben kan sandım amam akıntıydı.bu hep böylee devam etti ve kan gelmedi.test yaptım 2gün sonra hamile oldugumu ögrendimmTebrik ederim canım hihoyyyt benimde daha olmadı adetim benden 1 gün sonraymış sanırım adetin benim altımdasın listede belirtilerin var mıydı anlatırmısın? benimde kasıklarımda ağrı var ve sabahları mide bulantım var bi de karnımda bi gerginlik hissediyorum değişik bişey kasılma gibi ne biliim ya psikolojik değildir inşallah beraber doğururuz kaydirigubbakcemile5
Canım ümidini kırmak istemem ama ben yeni hamilelerin hiçbirinde duymadım süy geldiğini. Bende de olmadı. Ama kuzenim çok yoğun stres altında olduğu bir dönemde bunu yaşamıştı ve hamile değildi
cevapladığın için cok teşekkür ederim canım dediğin gibi stresden olabilir zaten cokta ümitlenmedim ama arkadaşlarım kesin hamilesin diyolar yani zorla kanıma giriyolar işin zor yanı hamile oldugumu öğrendiğim anda heparin iğnesine başlıcam homozigot f5 var bende daha önce bu yüzden kızımda cok zorluk cektim ikide düşük yaşadım .Dr. konuştum bugün yaşadıgım anormallikleri anlattım hamile olma ihtimalin cok yüksek yarın gel kanda bakalım dedi yarın sabah gidicem inş arkadaşlarım haklı cıkar:CüvCüv:: dua edin bana :Saruboceq:ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?