adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

yazmayı unuttum ya bide dün bulgur pilavını cok sevmeme ragmen kokusu migdemi bulandırdı yiyemedim sürekli istifra edecekmişim gibi bogazımda duruyo sanki yumruk gibi midemi bastırsın diye bugün sürekli ekşi şeyler yedim ama yinede gecmedi

Canım ümidini kırmak istemem ama ben yeni hamilelerin hiçbirinde duymadım süy geldiğini. Bende de olmadı. Ama kuzenim çok yoğun stres altında olduğu bir dönemde bunu yaşamıştı ve hamile değildi

merhaba arkadaslar, bugun cok guzel kar yagdi ozlemisim vallahi ....kar tanecikleri size hamislik haberi getirir ins

Hayatcım kasık ağrıların umarım regl habercisi değildir.. Umudunu yitirme.. Son 1 gün kaldı.. Bende eğer hamiş değilsem ya yarın akşam ya da en geç 1 Ocak akşamı regl olmam lazım.. Normalde hiç şaşmaz.. Eğer yoksa da rabbime tek duam yine zamanında olsun ve beni daha fazla ümitlendirmesin beni.. İnşallah ikimizde aynı anda hamiş oluruz ve burdan hamiş haberlerimizi veririz.. Hafif hafif heyecanlanmaya başladım.. Allahım ne olursun daha fazla bekletme bizi.. Kucaklarımızı bebişlerle doldur rabbim.. 2009 bizim yılımız olsun.. İnşaallah burda o güzel haberleri veririz.. Şimdiden söyleyeyim ne ağrı var ne de başka bir belirti, sadece zaman zaman belim ağrıyor..Başka da hiçbir belirti yok.. Normalde de çok regl öncesi belirtim olmaz.. Regl olduktan sonra ağrım başlar benim.. Bu nedenle hiçbir şey söyleyemiyorum.. Ben hamiş olmasam bile sen yüzümüzü güldür bizim..

mrb arkadaşlar benimde son 6 gün merakla bekliyorum ama nedense umudum yok yüce rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşturur tüm isteyenleri inşallah

canım bak benim adetlerim çoook düzenliydi.mümkün degil 1gün atlamazdı.adetim 2gün geçince acaba strestenmidir dedim .çünkü çok istiyodum bi bebek.ama ben anlamıştım belirtilerimden.çok fazla şişkinlik vardı.sanki bi yere sıgamıyodum.sonra karnımın alt bölgesi yani altkarnım şişti çişim geldiginde daha belirgin oluyodu.belim kalınlaştı dolu dolu oldu heryerim.sık sık idrara çıkıyodum.hafif kabızlık vardı ama bulantı yaşamadım. çok fazla gaz vardı.insan hissediyo zaten.belim çok agrıdı.gebe kalırsan bel agrır derle.adet sancısı gibi şiddetli olmasada bi sancı kıvırıyodu ara ara.mesela ben adet olmadan önce akıntım pek olmazdı.şimdi karnım agrıyodu adet olacakmışım gibi bişey aktı ben kan sandım amam akıntıydı.bu hep böylee devam etti ve kan gelmedi.test yaptım 2gün sonra hamile oldugumu ögrendimm

tşk ederim canım.ama ben ençokta seni merak ediyorum daha öncede yazmıştım aramızda 4 gün var diye.bence sende hamile olacaksın .bak yazdı dersin.içime dodu...sonucunu bana yazzz.

mrb arkadaşlar benim yarın adet günüm ama belirtim yok gibi
biraz akıntım var bide bacak ağrılarım var.... 6 aydr çoçuk için uğraşıoz ama ((((((((olmuor....

Arkadaşlar adetime en fazla 2 gün kaldı ama yine dayanamayıp bugün kan testi yaptırdım.sonuç 0.10 yani gebelik yok.Bu durumda ümitlenmemin de bir anlamı yok sanırım

Kızlar benim adet tarihim 27 aralık tı adet günümde sadece kahverengi bi lekelenmem oldu hala da ara sıra oluyo kanamam yok sizce bebişim olabilir mi ki

ayy hanımlarrr bakalım yarın çokkk... ne olacakkk... ama adet olacağım gibi his var.. akıntım var ve az az kasık ağrım var....göğüs uçlarımda hafif ağrıyor... bunlar hep regl habercisi.....muhtemelen olurum ....

herkese benden kocaman sevgiler...bazı arkadaşlarımızın hamile haberini aldım çok ama çok mutlu oldum.şeydam,izmirli24,candy5 sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.darısı bekleyenlerin inşalllah...

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ARALIK
hamura...........................1aralık
biozard...........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
serdi.............................. 4 aralık
krispi..............................4 aralık
Defhne........................... 6 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
61esra............................15 aralık
iremiss...........................16aralık
reyyan86........................16 aralık
ravzanur..........................18 aralik
gülbahçesi......................18 aralık
meleqq............................20 aralık
esin123...........................24 aralık
prettyteacher...................25 aralık
zeyhat............................25 aralık
destny87.........................26 aralık
HDUYGU........................27 aralık
BFG...............................28 aralık
Neskaya82......................31 aralık
hayat70.......................... 31 aralık

OCAK
funda216544....................1 ocak
BEYZA NUR....................1 ocak
madlen............................2 ocak
bumuyani........................3 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
beyaz_34_melek..............4 ocak
34semra21.....................5 ocak
gulsultan.........................5 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
papatyaaaa....................9 ocak
zeynebim_48..................9 ocak
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak
aymuel...........................18 ocak
eslemim..........................18 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
nisasum.........................23 ocak
mhtp..............................23 ocak
şimal82...........................24 ocak
prettyteacher83................25 ocak
benssenb........................26 ocak

KASIM HAMİŞLERİ
1-TUANNA01:::::::::::::::::::hamişş
2-asyacan7::::::::::::::::::::::hamişş
3-meltemkilic:::::::::::::::::::hamişş
4-dicco::::::::::::::::::::::::::::hamişş
5-sakaleynmaster::::::::::::::hamişş
6-sıla84:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
7-arda_:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
8-kayra42::::::::::::::::::::::::::hamişş
9_entelliye :::::::::::::::::::::::hamişş
10-istiridyem_incimsin ::::::hamişş
11-Elamis ::::::::::::::::::::::::hamişş

ARALIK HAMİŞLERİ
gelgit:::::::::::::::::::::::::::hamişş
başak35::::::::::::::::::::::hamişş
burko::::::::::::::::::::::::::hamişş
şeydam::::::::::::::::::::::hamişş
izmirli24::::::::::::::::::::::hamişş
candy5:::::::::::::::::::::::hamişş

sonunda bende kırmızı hatta geçtim....delikafadulden umarım pembe listeye de terfi ederim:))))):CüvCüv:

uzun süredir yoktum aranızda ve hala malesef hamiş değilim çünkü kocamda varikosel çıktı ameliyat olacak ama yine de söyleleyeyim 5 ocak benim ade4t günüm

Canım ümidini kırmak istemem ama ben yeni hamilelerin hiçbirinde duymadım süy geldiğini. Bende de olmadı. Ama kuzenim çok yoğun stres altında olduğu bir dönemde bunu yaşamıştı ve hamile değildi

cevapladığın için cok teşekkür ederim canım dediğin gibi stresden olabilir zaten cokta ümitlenmedim ama arkadaşlarım kesin hamilesin diyolar yani zorla kanıma giriyolar işin zor yanı hamile oldugumu öğrendiğim anda heparin iğnesine başlıcam homozigot f5 var bende daha önce bu yüzden kızımda cok zorluk cektim ikide düşük yaşadım .Dr. konuştum bugün yaşadıgım anormallikleri anlattım hamile olma ihtimalin cok yüksek yarın gel kanda bakalım dedi yarın sabah gidicem inş arkadaşlarım haklı cıkar:CüvCüv:: dua edin bana :Saruboceq:ne olur.

İnşallah dediğin gibidir canım. İğne vurulma durumun varsa sakın erteleme zaten. Bir an çnce öğren hamile olup olmadığını. Allah hayırlısını versin arkadaşıma.s.

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlr benım 4 gunum kaldı.midemde yanma eksime var ama aynı zmanda karın agrısı kasık agrısıda var sankı uşütmusm gıbı afedersınz gazım var gibi bişi oluyor sizce bunlar hamilleık belirtisimi yoksa adet belirtisimi?

bende aynı 4 günüm var kasık ağrısı.bazen mide bulantısı ben bebeğimi düşürdüm 2 ay oldu.prensim 5 aylıktı.eşimle korunmaya çalışıyoduk.eğer hamileysem bi problem olurmu korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…