Canım inşallah öbür aya alırız haberlerini.. Bende hala birşey yok.. Bugün olmam lazım veya en geç yarın.. Belirti filanda yok.. Ne dersin test yapsam çıkar mı acaba? Yada moralim mi bozulur bilmiyorum.. Yarını bekleyim mi? Aklım karıştı..kızlar test yaptım olmusuz malesef.. bugün olmam gerekiyordu.....29.gün... hayırlsı bakalım bu ayıda boş geçtik.....
Anladım canım.. Bekleyim ben.. Ama hani eşime bu gece yeni yılla beraber hamile haberini vermek istiyorum ama bilmiyorum.. Bir tıp merkezini aradım, 20 dk.. kan testi yapıyorlarmış..Ona bile korkuyorum gitmeye, ya çıkmazsa diye.. Kısmette varsa olur.. Yarını da bekleyeceğim.. Ne olur dua et benim için, bende senin için dua ediyorum inşallah o akıntın hamilelik habercisidir.. Olmadı önümüzdeki ay ne yapalım, hayırlısı olsun canım.. Yeni yıl dönüşü veririm sonucu.. Kendine iyi bak canım.. İyi yıllar diliyorum..canım bilmiyorum ki...
sen bilirsin ama benim moralim bozuldu test negatif çıkınca... benim göğüs uçlarım acıyor ve akıntım var tam kahve değil rengi....ama kahveye yakın.... birde kasık ağrım var ince ince....sen yapma bekle canım.....
kızlar test yaptım olmusuz malesef.. bugün olmam gerekiyordu.....29.gün... hayırlsı bakalım bu ayıda boş geçtik.....
Slm Hayat bende hala regl olmadım.. Bugün itibariyle 2 gün geçmiş oluyor.. Hala tam bir belirtim yok.. Ara ara belim ağrıyor.. Yarına kadar bekleyip kan testine gideceğim.. Senin adına da çok sevindim, kimbilir belki ikimizde hamileyiz.. Allah'ım inşallah yarabbim.. Ne dersin dualarımız kabul oldu mu sence? :))merhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım.... göğüs uçlarım acımaya , akıntılarım gelmeye ve kasıkların hafif hafif ağrımaya devam ediyor....
Slm Hayat bende hala regl olmadım.. Bugün itibariyle 2 gün geçmiş oluyor.. Hala tam bir belirtim yok.. Ara ara belim ağrıyor.. Yarına kadar bekleyip kan testine gideceğim.. Senin adına da çok sevindim, kimbilir belki ikimizde hamileyiz.. Allah'ım inşallah yarabbim.. Ne dersin dualarımız kabul oldu mu sence? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?