adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

tuğbacım korkma canım herşeyin hayırlısı bol bol dua et eğer hamile kalabildiysen demekki vücudun kendini toparlamış üzme canını biliyosun stres yapma stres çok kötü....

kızlar benimde bugün yarın olmam lazım hadi hayırlısı bakalım ne olacak belirti falan yok adet belirtileri var sadece sonuç hüsran galiba......

kızlar test yaptım olmusuz malesef.. bugün olmam gerekiyordu.....29.gün... hayırlsı bakalım bu ayıda boş geçtik.....

hamilelik sancısıyla adet sancısı aynı canım.bunu ben birebir yaşadım.akıntında varsa hamilesin.kan sanıyosun ama akıntı çıkıyo demi.hamilesin inşallah

kızlar test yaptım olmusuz malesef.. bugün olmam gerekiyordu.....29.gün... hayırlsı bakalım bu ayıda boş geçtik.....
Canım inşallah öbür aya alırız haberlerini.. Bende hala birşey yok.. Bugün olmam lazım veya en geç yarın.. Belirti filanda yok.. Ne dersin test yapsam çıkar mı acaba? Yada moralim mi bozulur bilmiyorum.. Yarını bekleyim mi? Aklım karıştı..

canım bilmiyorum ki...
sen bilirsin ama benim moralim bozuldu test negatif çıkınca... benim göğüs uçlarım acıyor ve akıntım var tam kahve değil rengi....ama kahveye yakın.... birde kasık ağrım var ince ince....sen yapma bekle canım.....

Anladım canım.. Bekleyim ben.. Ama hani eşime bu gece yeni yılla beraber hamile haberini vermek istiyorum ama bilmiyorum.. Bir tıp merkezini aradım, 20 dk.. kan testi yapıyorlarmış..Ona bile korkuyorum gitmeye, ya çıkmazsa diye.. Kısmette varsa olur.. Yarını da bekleyeceğim.. Ne olur dua et benim için, bende senin için dua ediyorum inşallah o akıntın hamilelik habercisidir.. Olmadı önümüzdeki ay ne yapalım, hayırlısı olsun canım.. Yeni yıl dönüşü veririm sonucu.. Kendine iyi bak canım.. İyi yıllar diliyorum..

slm canım nice yıllara inşallah bu sene hepimiz için bebişli bir sene olur:ecrin_bebek:Bence acele etme testte hemen sonuç alınmıyor zaten.1 -2 gün bekle kırmızı kartı görmezsen kanda baktır.Stres yapmamış olursun.Bende de aynı belirtiler var ama adet olucam heralde çünkü hep böyle oluyo.Bu ay ovulasyon testi de kullandık çift çizgiyide yakaladık diye sevindik ama olmayınca olmuyor.Zamana bırakmak gerek:uhm:

Burdan herkesin yeni yılını kutluyorum.sağlıklı nice yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olsun

herkesin yeni yılını kutlarım.umarım herkes yeni yıla hamile giriyodur:)))))))

mutlu yıllar kızlar.inşallah 2009 sizin yılınız olur.ilk ay hamiş haberleri bekliyoruz....

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ARALIK
hamura...........................1aralık
biozard...........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
serdi.............................. 4 aralık
krispi..............................4 aralık
Defhne........................... 6 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
61esra............................15 aralık
iremiss...........................16aralık
reyyan86........................16 aralık
ravzanur..........................18 aralik
gülbahçesi......................18 aralık
meleqq............................20 aralık
esin123...........................24 aralık
prettyteacher...................25 aralık
destny87.........................26 aralık
HDUYGU........................27 aralık
BFG...............................28 aralık
Neskaya82......................31 aralık
hayat70.......................... 31 aralık

OCAK
funda216544....................1 ocak
BEYZA NUR....................1 ocak

madlen............................2 ocak
bumuyani........................3 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
beyaz_34_melek..............4 ocak
34semra21.....................5 ocak
gulsultan.........................5 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
papatyaaaa....................9 ocak
zeynebim_48..................9 ocak
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak
aymuel...........................18 ocak
eslemim..........................18 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
nisasum.........................23 ocak
mhtp..............................23 ocak
şimal82...........................24 ocak
prettyteacher83................25 ocak
benssenb........................26 ocak
zeyhat............................28 ocak

KASIM HAMİŞLERİ
1-TUANNA01:::::::::::::::::::hamişş
2-asyacan7::::::::::::::::::::::hamişş
3-meltemkilic:::::::::::::::::::hamişş
4-dicco::::::::::::::::::::::::::::hamişş
5-sakaleynmaster::::::::::::::hamişş
6-sıla84:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
7-arda_:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
8-kayra42::::::::::::::::::::::::::hamişş
9_entelliye :::::::::::::::::::::::hamişş
10-istiridyem_incimsin ::::::hamişş
11-Elamis ::::::::::::::::::::::::hamişş

ARALIK HAMİŞLERİ
gelgit:::::::::::::::::::::::::::hamişş
başak35::::::::::::::::::::::hamişş
burko::::::::::::::::::::::::::hamişş
şeydam::::::::::::::::::::::hamişş
izmirli24::::::::::::::::::::::hamişş
candy5:::::::::::::::::::::::hamişş

:CüvCüv:2009 'un İLK MELEKLERİ:CüvCüv:
1.....................................
2....................................

Son düzenleme:
Merhaba herkese mutlu yıllar. Ben 28 Aralıkta regl oldum. Yeni tarihim 28 Ocak diye tamin ediyorum artık ocak listesine eklersiniz beni :)

arkadaşlar hepiniz birer meleksiniz.biliyorum hepinizin dileği gerçek olucak.allah bebek sahibi olmak isteyen bütün annelerin yanındadır ben buna inanıyorum.bende içimde o kadar sevgi biriktirmiştim ama 5 aylıkken herşey bir anda bitti.içimde ki bebek yok oldu ne olduğunu bile anlayamadan.burda ki herkes 2009 da kucağına bebeğini alıp doya doya sevecek sizin için dua edicem

merhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım.... göğüs uçlarım acımaya , akıntılarım gelmeye ve kasıkların hafif hafif ağrımaya devam ediyor....

merhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım.... göğüs uçlarım acımaya , akıntılarım gelmeye ve kasıkların hafif hafif ağrımaya devam ediyor....
Slm Hayat bende hala regl olmadım.. Bugün itibariyle 2 gün geçmiş oluyor.. Hala tam bir belirtim yok.. Ara ara belim ağrıyor.. Yarına kadar bekleyip kan testine gideceğim.. Senin adına da çok sevindim, kimbilir belki ikimizde hamileyiz.. Allah'ım inşallah yarabbim.. Ne dersin dualarımız kabul oldu mu sence? :))

slm kızlar bende hala regl olmadım,sabah test yaptım negatif çıktı ama belirti yok.Dün sol bacağım saaatlerce ağrıdı.İlk hamileliğimdede böyle olmuştu onda da evde negatifti ama kanda öğrenmiştik.İnşallah 3 müzde hamileyizdir.delikafadulden.öğrenirseniz haber verin bende yarına kadar regl olmazsam kanda baktırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…