inşallah canımmm.....
inşallaahhhh.....
bu arada amcamın oğrafik trafik kazası geçirdi. şu anda yoğun bakımda kızlar duaya ihtiyacı var ne olur dua edin.....
bu arada amcamın oğrafik trafik kazası geçirdi. şu anda yoğun bakımda kızlar duaya ihtiyacı var ne olur dua edin.....
slm canım akıntıların devam ediyomu benim kahverengiler bitti sarımsı akıntılarım oluyo.Ağrılarımda ara ara oluyo ne dersin acaba hamilemiyiz ya?kanda baktırmayı düşünmüyormusun?
kan testi için biraz daha bekleyeceğim...
ben klomen tedavisi gördüm bu ay canım... belki ondan gecikiyor olabilir...
Canım benim lekelenmelerim başladı.. Sanırım regl oldum.. Hayırlısı artık, dualarım seninle, sen bari güldür yüzümüzü.. Yeni tarihim 01 Şubat, iyi haberlerini bekliyorum.. :))inşallah canımmm.....
inşallaahhhh.....
Canım benim lekelenmelerim başladı.. Sanırım regl oldum.. Hayırlısı artık, dualarım seninle, sen bari güldür yüzümüzü.. Yeni tarihim 01 Şubat, iyi haberlerini bekliyorum.. :))
hayat cok gecmis olsun, simdi nasil durumu akrabanin
sen nasilsin, var mi bir gelisme
kadriyecim hayirdir, regl oldun mu ki rahim filmi demissin
Canım benim lekelenmelerim başladı.. Sanırım regl oldum.. Hayırlısı artık, dualarım seninle, sen bari güldür yüzümüzü.. Yeni tarihim 01 Şubat, iyi haberlerini bekliyorum.. :))
bu ayda sonuç negatif arkadaşlarım ve dr.um kesin gözüyle bakıyolardı ama olmadı .agrılarımın bulantı ve tiksinmelerimin hepsi yumurtalıklarım ve tüplerim iltihaplanmış bide lokositim yüksek cıktı anlayacagınız cok fena üşütmüşüm hamile kalmak isteyenler dikkat edin kendinize. ayagınızı sıcak tutun birde bu gibi agrı ve bulantılarınızı ya hamilelikse yada adet yüzündense deyip ihmal etmeyin .ultrasonlada bakıldı tüpler tıkalı antibiyotik filan verdi bakalım inş. gecer .göğsümden 1.2.damla süt geldiğinide söyledim üşütmüşsün ondan dedi.her işte bi hayır vardır deyip umutlarımı bidahaki aya saklıyorum daha adet olmadım ama olacagım kesinleşti zaten .belki hamileyim umuduyla gittim bir poşet ilacla döndüm kendi kendime gülüyorum artıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?