adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

hayırlısı allahdan diliyorum..
son 1 gün umarım boş değilimdir pazartesiye haberi vermeyi allahım kısmet etsin ...

son bir gün belim kasıklarım ağrıyor ama umarım bebiş habercisi olur bu ağrılar..(( allahımın izniyle inş tarihi yakın olan arkadaşlarada şimdiden hayırlısı diyelim...

selam kızlar ,
uzun zamandır takip ediyorum sizleri 5 aylık evliyim . geçen ay kist oluşmuştu. doğum kontrol hapı kullandım . dr geçtiğini söyledi .umudum önümüzdeki aylara kaldı . Hayırlısı diyorum .isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin RABBİM.....bu arada yeni tarih 31 ocak kısmet bakalım

canim kist olustugunu nasil anladiniz? yani bir belirtisi var miydi?mirmirmirmir

adetim gecikince doktora gittim .bebek diye sevinmiştim kist çıktı. Belirtisi nedir bilmiyorum.

son 1 gün umarım boş değilimdir pazartesiye haberi vermeyi allahım kısmet etsin ...

kızlar son günüm bugün olmam lazım ama gala bişey yok am abel kemiğimde müthiş bir ağrı var bebişmi adet mi çözemedim allahım umarım iye çıksın ((çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar ben çatlamak üzereyim:sm_confused:hala kırmızıları göremedim bütün regl belirtileri var ama kanama yok.üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorm.4 gündür sarı-kahverengi lekeler oluyo ama kırmızı ortada yok .hatta listeye bile yeni adet tarihimi yazdırdım.bende de çikolata kisti var ondan da olabilir.Sıkıldım artık yarında olmazsam kan vericem.en azından stersten kurtulurum değil mi?yarın akşam haber veririm.hayatçım kendi derdimize düştük akraban nasıl oldu soramadık.umarım herşey yolundadır?:Saruboceq:

bugün olmam lazım am ahal aolmadım midem kazınıyor iki gündür bu bebiş belirtisi olabilir mi bilen var mı acabafisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

4 gün geçti hala olmadım.2.gün test yaptım negatif ama salı ayın altıtşında kan testi yaptrcammm

merhaba canim...msjini yeni okudum....sutten bahsetmissin....prolaktin hormonu yukseldiginde sut gelebiliyor...usutmeyle alakasi oldugunu sanmiyorum....bence direk prolaktin hormonunu olctur...insallah benim dedigim yanlis cikar...ama ciksa da tedavisi kolay ..ihmal etme sakin ama ..optum

kızlar inş en kısa zamanda güzel hamiş haberlerinizi alırız,ben sizin için dua ediyorum..
hamilelerin ettiği dualar kabul olurmuş derler..
sakın umudunuzu kaybetmeyin..

EN ACİLEMİNDE................kızlar lütefen acilen cvp yazın az önce duş aldım üzerimi giyinirken aynadan göbeğimin altından aşağıya kadar olan bölümde belirgin kahverengi çizgi var ya ne olduğunu biliyorum yani yengem yiğenime hamileyken çıkmıştı ama benim adetime 5 gün var olabilirmi lütfen çok çok heycanlandım olabilirmi sizce cvp yazarsanıoz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…