- 9 Aralık 2008
- 100
- 15
- 98
- 48
kızlar lekelenmem yoğun bir şekilde başladı kırmızı kartı gördüm görecem.Yeni regl tarihim 5 şubat..regllerim 33günde bir olmaya başladı.Bir daha ki aya kaldı umutlarım:a015:inşallah bekleyen diğer arkadaşlar müjde verir
selam kızlar ,
uzun zamandır takip ediyorum sizleri 5 aylık evliyim . geçen ay kist oluşmuştu. doğum kontrol hapı kullandım . dr geçtiğini söyledi .umudum önümüzdeki aylara kaldı . Hayırlısı diyorum .isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin RABBİM.....bu arada yeni tarih 31 ocak kısmet bakalım
hayırlısı allahdan diliyorum..
son 1 gün umarım boş değilimdir pazartesiye haberi vermeyi allahım kısmet etsin ...
hayırlısı allahdan diliyorum..
son 1 gün umarım boş değilimdir pazartesiye haberi vermeyi allahım kısmet etsin ...
bugün olmam lazım am ahal aolmadım midem kazınıyor iki gündür bu bebiş belirtisi olabilir mi bilen var mı acabafisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis[/QUOT
arkadaşlar benim için dua edermisiniz bugün 2 gün geçikdi ...:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
hala bir cevap veren yok mu lütfen hala adet olmadım bugünde tüm ağrılarım dindi sadece midem çok kazınıyor hep açım sanki
bugün olmam lazım am ahal aolmadım midem kazınıyor iki gündür bu bebiş belirtisi olabilir mi bilen var mı acabafisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis[/QUOT
arkadaşlar benim için dua edermisiniz bugün 2 gün geçikdi ...:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
hala bir cevap veren yok mu lütfen hala adet olmadım bugünde tüm ağrılarım dindi sadece midem çok kazınıyor hep açım sanki
tatlım çok bilgim yok, ümitlendirmek de istemem ama hamişlik belirtisi olabilir.bu arada hiç böyle gecikmeler yaşarmıydın hiç?Rabbim gönlüne göre versin hayatım,inşaallah meleğin seninledir de halay çekeriz burda :teytey::teytey:
bu ayda sonuç negatif arkadaşlarım ve dr.um kesin gözüyle bakıyolardı ama olmadı .agrılarımın bulantı ve tiksinmelerimin hepsi yumurtalıklarım ve tüplerim iltihaplanmış bide lokositim yüksek cıktı anlayacagınız cok fena üşütmüşüm hamile kalmak isteyenler dikkat edin kendinize. ayagınızı sıcak tutun birde bu gibi agrı ve bulantılarınızı ya hamilelikse yada adet yüzündense deyip ihmal etmeyin .ultrasonlada bakıldı tüpler tıkalı antibiyotik filan verdi bakalım inş. gecer .göğsümden 1.2.damla süt geldiğinide söyledim üşütmüşsün ondan dedi.her işte bi hayır vardır deyip umutlarımı bidahaki aya saklıyorum daha adet olmadım ama olacagım kesinleşti zaten .belki hamileyim umuduyla gittim bir poşet ilacla döndüm kendi kendime gülüyorum artıkkaydirigubbakcemile3
tatlım çok bilgim yok, ümitlendirmek de istemem ama hamişlik belirtisi olabilir.bu arada hiç böyle gecikmeler yaşarmıydın hiç?Rabbim gönlüne göre versin hayatım,inşaallah meleğin seninledir de halay çekeriz burda :teytey::teytey:
gecikmeler yapıyordumda bu sefer mide kazınması açlık hissi ilk defa oluyor ona şaşırdım acabamı diyorum ama umutlanmakda istemiyorum sanki saat başı yemek yemek istiyor gibi midem b
gecikmeler yapıyordumda bu sefer mide kazınması açlık hissi ilk defa oluyor ona şaşırdım acabamı diyorum ama umutlanmakda istemiyorum sanki saat başı yemek yemek istiyor gibi midem b
sürekli ve çabuk acıkma hamişlik belirtisi olabilir:CüvCüv: bidaha test yapsan merakta bırakma bizi hadi hayırlı haber verirsin inşallah:Saruboceq:.dualarımız bekleyen ve tüm isteyen arkadaşlara:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
sürekli ve çabuk acıkma hamişlik belirtisi olabilir:CüvCüv: bidaha test yapsan merakta bırakma bizi hadi hayırlı haber verirsin inşallah:Saruboceq:.dualarımız bekleyen ve tüm isteyen arkadaşlara:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
amin inş ama test yapmak için erken diyorlar ikinci günü devirdim bide korkuyorum ya yoksa diyede açıkcası inş bu sefer vardır deyip yarın sabaha yapacam allahım herkeze versin bebiş uamrım psikolojik değildir :uhm::uhm::uhm::uhm:
Canım inşallah hamilesindir.. Bizim umutlarımız öbür aya kaldı.. En güzeli bence kan testi yaptırman, çünkü evde yapılan idrar testleri daha uzun süreli geçikmelerde %99 doğru sonucu verir, yine de belli olmaz ama, dua ediyorum senin için.. Hayat'da regl olmuş, çok üzüldüm.. Sen kaldın birtek hadi güldür yüzümüzü.. Bize de umut ışığı ol canım.. Haberlerini bekliyorum.. :))amin inş ama test yapmak için erken diyorlar ikinci günü devirdim bide korkuyorum ya yoksa diyede açıkcası inş bu sefer vardır deyip yarın sabaha yapacam allahım herkeze versin bebiş uamrım psikolojik değildir :uhm::uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?