arkadaşlar benim de günüm geçti hala olmadım
bu akşam test yapıcam bakalım hayırlısı...
Folik Asit bildiğim kadarıyla düşük önlemede ve bebeğin omurilik gelişiminde, ana rahmine tutunmasında faydalıymış.. Ben uzun süredir kullanıyordum ama son 1 ay bırakmıştım. Bugün tekrar başladım.. Umarım seninde güzel haberlerini alırız canım.. Üzülmek yok, umudumuzu yitirmemeliyiz.. Regl günü geçti sonuçlar negatif ama doktorun dediği gibi 10 gün daha beklemeliyiz.. Kim bilir belkide yüce rabbim böyle istedi.. Unumamalı ki herşey Allah'tan.. Bir gün bize de nasip eder inşallah..Sağol canım inşallah sendende güzel haberler alırız.. Folik asit gebeliği kolaylaştırıyor muymuş sen kullanıyor musun?
testimi yaptımmmm 2.çizgim çok silik çıktı
ve pozitif idrar testi örenekleri topiğinden baktığım kadarıyla
hamile olmam gerekiyor,çok heyecanlıyım inanamıyorum...,
yaa değilsem diye korkuyorum yarın tekrar yapmak içinn sabırsızlanıyorum.
slm kızlar sizin aranıza yenı geldim gecen ay gelcektım ama hiç umudum yoktu şimdi geldim...........
ben salı gunu yanı 24 şubatta ilk aşılamamı oldum belki yarında yapsam kan testi cıkar ama ben pazartesi yapmayı düşünüyorum yanı kesın sonucum pazartesi belli olur ne olur benım için de dua edın kızlar inşallah pozitif sonucu alırız :CüvCüv:ben we burdaki herkes inşallah.........
tebrikler canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın allahın izniyle aman kendinede dikkat et olurmutebrikleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar..en kısa zamanda ben de sizleri tebrik ederim İNŞALLAH!!
hayatcım sakın üzülme bitanem ümitsizliğe kapılma nolur. Biliyoruz ki herşey Allah'ın takdiri öyle değilmi. görüceksin bak burdaki bütün arkadaşlar tek tek anne olucak Allahın izniyle.
Biraz daha sabır kızlar. ben size okuduğum duaları vericektim bak unuttum. onları paylaşayım sizlerle..
elifsun canım tebrik ederim. benim de öyle oldu canım silik çıktı hemen ardından başka bi marka alıp tekrar yaptım yine silik çıktı. Arkadaşlarıma sordum zaten 2. çizgi biraz daha silik çıkıyomuş diğerine göre. ama ben yine de inanamamıştım, taaki doktorum şükür kurtulduk senden diyene kadar.
tebrikleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar..en kısa zamanda ben de sizleri tebrik ederim İNŞALLAH!!
hayatcım sakın üzülme bitanem ümitsizliğe kapılma nolur. Biliyoruz ki herşey Allah'ın takdiri öyle değilmi. görüceksin bak burdaki bütün arkadaşlar tek tek anne olucak Allahın izniyle.
Biraz daha sabır kızlar. ben size okuduğum duaları vericektim bak unuttum. onları paylaşayım sizlerle..
elifsun canım tebrik ederim. benim de öyle oldu canım silik çıktı hemen ardından başka bi marka alıp tekrar yaptım yine silik çıktı. Arkadaşlarıma sordum zaten 2. çizgi biraz daha silik çıkıyomuş diğerine göre. ama ben yine de inanamamıştım, taaki doktorum şükür kurtulduk senden diyene kadar.
bende seni tebrik ederim cnaım sende hamilesin o zaman :)
kaç aylık oldu senin yeni mi?
inşallah canım inşallah doğrudur test doktora gitmeden
içim rahat etmicek sanırım..:uhm:
Günaydın Hayatçım.. Regl olduğunu okudum çok üzüldüm ama umutsuzda olmuyor ya dimi.. Bir arkadaş yazmış burdaki herkes birgün anne olacak diye.. Ben de buna inanıyorum.. Bu arada ben hala beklemedeyim.. Hayırlısı bakalım canım yaa..günaydınnn güzal hanımlarrr.... bol bebeişli güler diliorummmm................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?