adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Sağol canım inşallah sendende güzel haberler alırız.. Folik asit gebeliği kolaylaştırıyor muymuş sen kullanıyor musun?
Folik Asit bildiğim kadarıyla düşük önlemede ve bebeğin omurilik gelişiminde, ana rahmine tutunmasında faydalıymış.. Ben uzun süredir kullanıyordum ama son 1 ay bırakmıştım. Bugün tekrar başladım.. Umarım seninde güzel haberlerini alırız canım.. Üzülmek yok, umudumuzu yitirmemeliyiz.. Regl günü geçti sonuçlar negatif ama doktorun dediği gibi 10 gün daha beklemeliyiz.. Kim bilir belkide yüce rabbim böyle istedi.. Unumamalı ki herşey Allah'tan.. Bir gün bize de nasip eder inşallah..

testimi yaptımmmm 2.çizgim çok silik çıktı
ve pozitif idrar testi örenekleri topiğinden baktığım kadarıyla
hamile olmam gerekiyor,çok heyecanlıyım inanamıyorum...,
yaa değilsem diye korkuyorum yarın tekrar yapmak içinn sabırsızlanıyorum.

slm kızlar sizin aranıza yenı geldim gecen ay gelcektım ama hiç umudum yoktu şimdi geldim...........
ben salı gunu yanı 24 şubatta ilk aşılamamı oldum belki yarında yapsam kan testi cıkar ama ben pazartesi yapmayı düşünüyorum yanı kesın sonucum pazartesi belli olur ne olur benım için de dua edın kızlar inşallah pozitif sonucu alırız :CüvCüv:ben we burdaki herkes inşallah.........

Ay canım kesin hamilesin çok sevindim hihoyyyt hadi bakalım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Allah hepimize bu güzel haberi vereceğimiz günü göstersin bize kızlar hiçbiriniz umudunuzu yitirmeyin..

tebrikleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar..en kısa zamanda ben de sizleri tebrik ederim İNŞALLAH!!

hayatcım sakın üzülme bitanem ümitsizliğe kapılma nolur. Biliyoruz ki herşey Allah'ın takdiri öyle değilmi. görüceksin bak burdaki bütün arkadaşlar tek tek anne olucak Allahın izniyle.
Biraz daha sabır kızlar. ben size okuduğum duaları vericektim bak unuttum. onları paylaşayım sizlerle..

elifsun canım tebrik ederim. benim de öyle oldu canım silik çıktı hemen ardından başka bi marka alıp tekrar yaptım yine silik çıktı. Arkadaşlarıma sordum zaten 2. çizgi biraz daha silik çıkıyomuş diğerine göre. ama ben yine de inanamamıştım, taaki doktorum şükür kurtulduk senden diyene kadar.

duamız senin le ve aynı kaderi paylaşan tüm kardeşlerimizle ama unutma her şey Allah tan gelir iyi de kötü de

tebrikler canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın allahın izniyle aman kendinede dikkat et olurmu

bende seni tebrik ederim cnaım sende hamilesin o zaman :)
kaç aylık oldu senin yeni mi?

inşallah canım inşallah doğrudur test doktora gitmeden
içim rahat etmicek sanırım..:
uhm:

Anlamlarıyla birlikte inanarak, samimi bir şekilde okuduğum ve daha okuduğum o ay da Rabbimin mucizesini gösterdiği şifalı ayetler;

SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO

3..................................A_li imran........................35-36

3..................................A_li imran........................38-40

7..................................A'raf................................189-190

15................................Hicr.................................53-56

19................................Meryem...........................9-10

28................................Kasas.............................12-13

35................................Fatır................................11

37................................Saffat...............................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)

41................................Fussilet...........................47

42................................Şura...............................49-50

51................................Zariyat............................29-30

bende seni tebrik ederim cnaım sende hamilesin o zaman :)
kaç aylık oldu senin yeni mi?

inşallah canım inşallah doğrudur test doktora gitmeden
içim rahat etmicek sanırım..:
uhm:

evet canım şükürler olsun 20 aylık beklemeden sonra Rabbim nasip etti.
daha yeni öğrendik 5+3 olmuş sanırım adetlerim biraz düzensiz de tam hesaplıyamıyorum. yarın gidicez görmeye dualarınızı bekliyorum inş. görürüz bebişin keseciğini. bu kadar sevinmişken bi sorunla karşılaşıcaz diye çok korkuyorum..

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ŞUBAT
zeyhat............................25 şubat
prettyteacher83................27 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
cristian_Louboutin............1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
elifsun.............................4 mart
aguden...........................5mart

kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan......................... 25 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????

NİSAN
hayat70..........................??????????

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp..............................anne adayı

günaydınnn güzal hanımlarrr.... bol bebeişli güler diliorummmm................
Günaydın Hayatçım.. Regl olduğunu okudum çok üzüldüm ama umutsuzda olmuyor ya dimi.. Bir arkadaş yazmış burdaki herkes birgün anne olacak diye.. Ben de buna inanıyorum.. Bu arada ben hala beklemedeyim.. Hayırlısı bakalım canım yaa..

günaydın arkadaşlar anne adaylarını boldan boldan tebrik ediyorum hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ...

biizm kisi gene obir aya kaldı hayırlısı mevlamdan diliyorum herkeze bol şans şimdiden diliyroym..

çok mutlu oluyorum ya hamiş haberlerini duydukça... bu ay denemedim 2ay bekle dedi doktor ama acaba bir ay yetermi ..daha önce düşük yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim. heveslenmesi bile güzelmiş delikafadulden

Canım doktorun bi bildiği vardır bence bekle riske atma kendini her düşük yapanın bünyesi bir değildir herkese aynı süre verilmeyebilir seni şaşırtmasın tatlım ne olur ne olmaz.
Ya ben regl olamadım kızlar 1 hafta geçti anlamadım noluyor yaf pazartesi doktora gidiyim en iyisi ben belki başka bi rahatsızlığım vardır.. Belim ağrıyor acaba böbreklerimle mi ilgili bi sorunum var üşüttümde o yüzden mi olamıyorum. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…