Canım çok sağol, araştırdım biraz da olabiliyormuş, ne bileyim idrarda çok geç çıkabiliyormuş.. 8 aydır bekliyoruz biz ama yüce rabbim ne zaman isterse o zaman versin diyorum hep.. her ay umut, umut, umut derken son aylarda umut filan kalmadı bizde.. :Saruboceq:Allah'ım n'olur duy bizi.. :Saruboceqcanım inş. hamilesindir. bazılarında idrarda çıkmayabiliyor, hatta 7 gün gecikirse yapın diyolar. inş. öyledir, dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..
selam arkadaşlaar. nasılsınız uzuuuun zaman oldu bilgisayar bozuktu bi türlü görüşemedik.Hayat'cım eminim bana kızmışsındır ama bunu telafi edicek çooooook güzel haberim var. HAMİLEYİİİMM...
Rabbime şkürler olsun sonunda bize de nasip oldu. Allah bu duyguyu hepinize yaşatsın dualarım hep sizlerle.. kocamann öptüm
beyzacımmmm canımmm nasıl mutlu oldum senin hamileyim mesajını okuyunca..ayyy çok sevindim güzeli yaaa..sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bebeişini..ne kadarlık hamişsin şimcik???ayyy çok sevindim yaaa..
hep ikinizin ismiyle dua ediyodum, diğer arkadaşlarımın yanında...hayatcım sıra sende beyza başlattı, sıra sende şimdi..inşaallah adet olmazsın bugün tatlım...
bu arada mehtapcım seni de tebrik ederim,..
Canım evet garip bütün günlerimiz aynı.. Canım o tek çizgiler bizi biraz daha yaklaştırıyor bebeğimize.. Umudu yitirmemek lazım.. Çok da takmamak lazım.. Ya olursa olur, olmazsa olmaz, Allah'ın işine karışılmaz diyorum artık.. Dün hastaneye gittim, kanda çıkmadı, idrarda çıkmadı ama hala regl değilim mesela.. Doktor 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi.. Eğer hala regl olmazsam kan testi yenilenecekmiş.. Geç döllenme olabilir dedi.. Hayırlısı artık ne diyim.. Sen ne durumdasın peki?neskaya82 senle aynıyız anca bukadar olur bızde 8 aydır beklıyoruz benımde 2 mart adet tarıhım olmadım ve bugun test yaptım negatıf hatta suan aglıyorum sınırden artık ole canım sıkıldı kı kaderimiz aynı umarım o lanet cıft cızgıyı yakında goruruz zaten o testi saklıyacam omur boyu ole hasretim kı o cızgıye.......
canım benim ya çok saol Rabbim herkese nasip etsin. daha çok yeni ultrasona bile girmedim daha yarın gidicem keseyi görürüz heralde dimi 5+1'im.
canım ya sende benim gibi kayıplara karışıyosun arada bir, çok fazla giremiyosun heralde.. ayın 4ünde aşılama yaptırıcam yazmışsın oldunmu bitanem. hakkında hayırlısı olsun.
sen de, hayatcım da, burdaki herkes de daha fazla beklemez inş.. Rabbim gönlünüze göre versin.
Canım evet garip bütün günlerimiz aynı.. Canım o tek çizgiler bizi biraz daha yaklaştırıyor bebeğimize.. Umudu yitirmemek lazım.. Çok da takmamak lazım.. Ya olursa olur, olmazsa olmaz, Allah'ın işine karışılmaz diyorum artık.. Dün hastaneye gittim, kanda çıkmadı, idrarda çıkmadı ama hala regl değilim mesela.. Doktor 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi.. Eğer hala regl olmazsam kan testi yenilenecekmiş.. Geç döllenme olabilir dedi.. Hayırlısı artık ne diyim.. Sen ne durumdasın peki?
Canım tam olarak bende bilmiyorum ama dün doktor öyle söyledi, eğer 10 gün içinde hala olmazsam kan testini tekrarlamaları gerekiyormuş, yani herkesde hemen çıkmayabilir dedi.. Zaten ben anlatmaya başlamadan hemen bana daha belli olmaz dedi.. Bende çoğu kişi reglden önce öğreniyor ama dedim, belli olmaz o dedi.. Ultrasonda da gözükmez, sadece beklemelisin dedi.. Tabi bu bekleme esnasında hiçbir ilaç içmemem gerektiğini ekledi sadece folik asite devam et dedi.. Benim ablamdada öyle olmuştu. Reglisi 15 gün geçtikten sonra idrar testinde çıktı.. Belki ırsidir bilmiyorum ama öyle bir olay var.. Beta hcg 5ml çıktı dün yani 3 gün geçmiş ama öyle, negatif.. Eğer regl olursam sorun yok ama olmazsam tekrar gitmek zorundayım.. İstersen sende bekle bir 5 gün daha.. Sonra idrar testini tekrar yap yine mi olmadı, doktora git ve beta hcg'ne baktır canım.. Umarım hamilesindir :Saruboceq:Canım bişi sorucam bende seninle aynı durumdayım 5 gün geçti regl olmadım test yaptım sabah çıkmadı. Geç döllenme durumu nasıl oluyor? Bende doktora gitmeyi düşünüyorum. Şimdide madem gebe değilim niye regl olamıyorum diye sinirleniyorum sinirlendikçe hiç gelmiyo sanki
kızlar ben regl oldum........................
Canım tam olarak bende bilmiyorum ama dün doktor öyle söyledi, eğer 10 gün içinde hala olmazsam kan testini tekrarlamaları gerekiyormuş, yani herkesde hemen çıkmayabilir dedi.. Zaten ben anlatmaya başlamadan hemen bana daha belli olmaz dedi.. Bende çoğu kişi reglden önce öğreniyor ama dedim, belli olmaz o dedi.. Ultrasonda da gözükmez, sadece beklemelisin dedi.. Tabi bu bekleme esnasında hiçbir ilaç içmemem gerektiğini ekledi sadece folik asite devam et dedi.. Benim ablamdada öyle olmuştu. Reglisi 15 gün geçtikten sonra idrar testinde çıktı.. Belki ırsidir bilmiyorum ama öyle bir olay var.. Beta hcg 5ml çıktı dün yani 3 gün geçmiş ama öyle, negatif.. Eğer regl olursam sorun yok ama olmazsam tekrar gitmek zorundayım.. İstersen sende bekle bir 5 gün daha.. Sonra idrar testini tekrar yap yine mi olmadı, doktora git ve beta hcg'ne baktır canım.. Umarım hamilesindir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?