adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım inş. hamilesindir. bazılarında idrarda çıkmayabiliyor, hatta 7 gün gecikirse yapın diyolar. inş. öyledir, dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..

canım inş. hamilesindir. bazılarında idrarda çıkmayabiliyor, hatta 7 gün gecikirse yapın diyolar. inş. öyledir, dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım çok sağol, araştırdım biraz da olabiliyormuş, ne bileyim idrarda çok geç çıkabiliyormuş.. 8 aydır bekliyoruz biz ama yüce rabbim ne zaman isterse o zaman versin diyorum hep.. her ay umut, umut, umut derken son aylarda umut filan kalmadı bizde.. :Saruboceq:Allah'ım n'olur duy bizi.. :Sarubocequalar ediyorum hep, isteyen herkese nasip etsin diye.. Birazdan gideceğiz hastaneye, kan testini yaptıracağım, yarın haber veririm.. :çok üzgünüm:

beyzacımmmm canımmm nasıl mutlu oldum senin hamileyim mesajını okuyunca..ayyy çok sevindim güzeli yaaa..sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bebeişini..ne kadarlık hamişsin şimcik???ayyy çok sevindim yaaa..

hep ikinizin ismiyle dua ediyodum, diğer arkadaşlarımın yanında...hayatcım sıra sende beyza başlattı, sıra sende şimdi..inşaallah adet olmazsın bugün tatlım...

bu arada mehtapcım seni de tebrik ederim,..

neskaya82 senle aynıyız anca bukadar olur bızde 8 aydır beklıyoruz benımde 2 mart adet tarıhım olmadım ve bugun test yaptım negatıf hatta suan aglıyorum sınırden artık ole canım sıkıldı kı kaderimiz aynı umarım o lanet cıft cızgıyı yakında goruruz zaten o testi saklıyacam omur boyu ole hasretim kı o cızgıye.......

kızlar teşekkür ederim tebrikler için..allahım herkesin önce göbüşüne sonra kucağına saplıklı bebişini versin..:))

slm arkadaşlar yeni hamileleri tebrik ediyorum.:teytey:bekleyen arkadaşlarıda en kısa zamanda mor hatta görmeyi diliyorum.kaydirigubbakcemile3herşeyin hayırlısını isteyin arkadaşlar.sonu hayırlı olsunda geç olsun.inanın psikolojik baskılar yüzünden çok zor hamile kalınıyor sakın umudunuzu kaybetmeyin.bende 9 ay bekledim ve en sonunda vazgeçtim tedavi için doktora gittim bi de baktık ki hamile kalmışım.fisfisfis.8 ay boyunca sen uğraş dur,sıkılmadan düzenli ilişki dene pes ettiğin ay hamile kal olacak iş değil yaCADIARZUbu da bize gösteriyorki düşünmemek lazım.bende 9 ay boyunca sizlerle aynı endişeleri yaşadım inşallah herkes için hayırlısı olur.kaydirigubbakcemile5

:ecrin_bebek:
AYYY HAYIRLISI ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN... DARISI BAŞIMIZA...:ecrin_bebek:hihoyyyt

canım benim ya çok saol Rabbim herkese nasip etsin. daha çok yeni ultrasona bile girmedim daha yarın gidicem keseyi görürüz heralde dimi 5+1'im.
canım ya sende benim gibi kayıplara karışıyosun arada bir, çok fazla giremiyosun heralde.. ayın 4ünde aşılama yaptırıcam yazmışsın oldunmu bitanem. hakkında hayırlısı olsun.
sen de, hayatcım da, burdaki herkes de daha fazla beklemez inş.. Rabbim gönlünüze göre versin.

Canım evet garip bütün günlerimiz aynı.. Canım o tek çizgiler bizi biraz daha yaklaştırıyor bebeğimize.. Umudu yitirmemek lazım.. Çok da takmamak lazım.. Ya olursa olur, olmazsa olmaz, Allah'ın işine karışılmaz diyorum artık.. Dün hastaneye gittim, kanda çıkmadı, idrarda çıkmadı ama hala regl değilim mesela.. Doktor 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi.. Eğer hala regl olmazsam kan testi yenilenecekmiş.. Geç döllenme olabilir dedi.. Hayırlısı artık ne diyim.. Sen ne durumdasın peki?

ayy inşaallah görürsün fındık kurdunu :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu, sonra duygularını yazarsın bize..ayy hakkaten çok sevindim canım benim yaaa..maaşallah..
ben de 3 martta aşılamamı yaptırdım, dualarınızı bekliyorum..inşaallah dediğin gibi olur tatlım, umarım yakındır bizim yaramazların gelmesi..
aslında hergün giriyorum siteye, birgün girmezsem kk ya kendimi eksik hissederim valla :roflol: ama kimseyi göremeyince okuyorum sadece..

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ŞUBAT
zeyhat............................25 şubat
prettyteacher83................27 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
cristian_Louboutin............1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
elifsun.............................4 mart
aguden...........................5mart

kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan......................... 25 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????

NİSAN
hayat70..........................??????????

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp..............................anne adayı

Canım bişi sorucam bende seninle aynı durumdayım 5 gün geçti regl olmadım test yaptım sabah çıkmadı. Geç döllenme durumu nasıl oluyor? Bende doktora gitmeyi düşünüyorum. Şimdide madem gebe değilim niye regl olamıyorum diye sinirleniyorum sinirlendikçe hiç gelmiyo sanki

Canım tam olarak bende bilmiyorum ama dün doktor öyle söyledi, eğer 10 gün içinde hala olmazsam kan testini tekrarlamaları gerekiyormuş, yani herkesde hemen çıkmayabilir dedi.. Zaten ben anlatmaya başlamadan hemen bana daha belli olmaz dedi.. Bende çoğu kişi reglden önce öğreniyor ama dedim, belli olmaz o dedi.. Ultrasonda da gözükmez, sadece beklemelisin dedi.. Tabi bu bekleme esnasında hiçbir ilaç içmemem gerektiğini ekledi sadece folik asite devam et dedi.. Benim ablamdada öyle olmuştu. Reglisi 15 gün geçtikten sonra idrar testinde çıktı.. Belki ırsidir bilmiyorum ama öyle bir olay var.. Beta hcg 5ml çıktı dün yani 3 gün geçmiş ama öyle, negatif.. Eğer regl olursam sorun yok ama olmazsam tekrar gitmek zorundayım.. İstersen sende bekle bir 5 gün daha.. Sonra idrar testini tekrar yap yine mi olmadı, doktora git ve beta hcg'ne baktır canım.. Umarım hamilesindir :Saruboceq:

benım adet tarıhımı değiştirmişssinz tesekkurler arkadaşlr ama ben kendımı 9una alıştırdım gecsede 1gun gecsın.9 u dersek son 4gun.içim kıpır kıpır dualarınızı beklıyoruz

arkadaşlar benim de günüm geçti hala olmadım
bu akşam test yapıcam bakalım hayırlısı...

Sağol canım inşallah sendende güzel haberler alırız.. Folik asit gebeliği kolaylaştırıyor muymuş sen kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…