Anlamlarıyla birlikte inanarak, samimi bir şekilde okuduğum ve daha okuduğum o ay da Rabbimin mucizesini gösterdiği şifalı ayetler;
SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO
3..................................A_li imran........................35-36
3..................................A_li imran........................38-40
7..................................A'raf................................189-190
15................................Hicr.................................53-56
19................................Meryem...........................9-10
28................................Kasas.............................12-13
35................................Fatır................................11
37................................Saffat...............................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)
41................................Fussilet...........................47
42................................Şura...............................49-50
51................................Zariyat............................29-30
çok mutlu oluyorum ya hamiş haberlerini duydukça... bu ay denemedim 2ay bekle dedi doktor ama acaba bir ay yetermi ..daha önce düşük yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim. heveslenmesi bile güzelmiş delikafadulden
Canım sen hamile olabilirsin bence lekelenmenden sonra regl normal şekilde devam etmemiş anladığım kadarıyla.. İstersen bir doktora git.. Güzel haberler getir bize..Kızlar benim lekelenmem oldu akşamüstü sonra arkasından yine normal akıntım gelmeye başladı. Bide ateşim 37.2 normalden yüksek. Regl olduğumuz gün ateş düşüyormuş doğru mu?
Canım sen hamile olabilirsin bence lekelenmenden sonra regl normal şekilde devam etmemiş anladığım kadarıyla.. İstersen bir doktora git.. Güzel haberler getir bize..
slm herkese siteye yeni katıldım.ben de hamile adayıyım.ocak ayından beri bu 3. denememiz.
ama bu sefer ilk defa belirtiler hissediyorum.
adetime 8-9 kala gögüslerimin yanlarında ağrılar başladı ve şişti.normalde adetime 4-5 gün kala böle olurdu.şuanda adetime 5 gün var ve hala göğüslerim şiş ve yanları yine hafifağrıyor.bir de bugün sabah 2 damla kahverengi akıntı geldi.şuanda devam edermi bilemiyorum.ancak adetim bugüne kadar hep dü
zenli olmuştur.günümde olurum.ve 5 gün kalmasına rağmen erken şiş göğüslerim olması ve kahverengi akıntım beni şüphelendirdi.hamile olabilirmiyim.
cnm bu söylediklerin hamilelik belirtisi olabilir..gerçi adet başlangıcı da böyle olur ama..sende daha önce böyle kahverengi akıntı olmuşmuydu adetten önce? eğer hamileysen bu yerleşme kanaması da olabilir..hihoyyythihoyyyt ve inşallah hamilesindir..
yok cnm ya daha önceleri hiç kahverengi lekem olmadı.adetlerim hep düzgün olmuştur.aynı zamanda adet günüm hep sancılı olmuştur.ancak bu kahverengi lekemde hiç bir ağrı hissetmiyorum.acaba 5gün bekleyim yada idrar testimi yaptırsam.şuanda iki farklı belirti hissediyorum sadece göğüsler şiş ve kahverengi akıntı.umarım hamişimdir
peki adet günün geçti mi?
Haklısın canım, beklemek kötü ve psikolojik sanırım ben hala beklemedeyim.. Bilmiyorum doktor 10 gün dedi ama o güne kadar olmazsam tabi tekrar kanda bakılacak.. Yani haftaya perşeme gününe kadar beklemeye devam.. İnşallah hamileyimdir ama umutlu da değilim.. Hayırlısı canım yaa..Bugün regl oldum iyi kide oldum aslında bekledikçe insanın sinirleri bozuluyo. Sanırım bu ay çok beklemekten psikolojik olarak böyle gecikti. Kendimi rahat bırakıcam bundan sonra. Sen ne durumdasın canım ?
Bu arada hayatcım sende nisana geçmişsin üzülme bi gün muhakkak mor hatta geçicez Allahın izniyle :Saruboceq: ama geç ama erken. Yeni tarihim 6 Nisan ekleyebilir misin?
kızlarrr beni de mor listeye alabilirsiniz...
yüzde yüz hamileyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?