adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Canım çook çooookkk teşekkürler hep okuycam bu dualarıı :Saruboceq:

kızlar ben regl oldum salı günü 3 gün gecikmeden sonra 4. gün regl oldum malesef... yeni tarih 7 nisan...

çok mutlu oluyorum ya hamiş haberlerini duydukça... bu ay denemedim 2ay bekle dedi doktor ama acaba bir ay yetermi ..daha önce düşük yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim. heveslenmesi bile güzelmiş delikafadulden

canım düşük yapmışsın geçmiş olsun....bende daha önce düşük yaptım..5 haftalıktı ve hiç beklemedim..her dr farklı sölüyo..(ama daha büyükse bilemem.)..psikolojik olarak hazır olunca vücutta bunu anlıyor zaten toparlanıyor...allah en kısa zamanda cennetteki meleğinin kardeşini sana yollasın....

Kızlar benim lekelenmem oldu akşamüstü sonra arkasından yine normal akıntım gelmeye başladı. Bide ateşim 37.2 normalden yüksek. Regl olduğumuz gün ateş düşüyormuş doğru mu?

Kızlar benim lekelenmem oldu akşamüstü sonra arkasından yine normal akıntım gelmeye başladı. Bide ateşim 37.2 normalden yüksek. Regl olduğumuz gün ateş düşüyormuş doğru mu?
Canım sen hamile olabilirsin bence lekelenmenden sonra regl normal şekilde devam etmemiş anladığım kadarıyla.. İstersen bir doktora git.. Güzel haberler getir bize..

Canım sen hamile olabilirsin bence lekelenmenden sonra regl normal şekilde devam etmemiş anladığım kadarıyla.. İstersen bir doktora git.. Güzel haberler getir bize..

Bugün regl oldum iyi kide oldum aslında bekledikçe insanın sinirleri bozuluyo . Sanırım bu ay çok beklemekten psikolojik olarak böyle gecikti. Kendimi rahat bırakıcam bundan sonra. Sen ne durumdasın canım ?

Bu arada hayatcım sende nisana geçmişsin üzülme bi gün muhakkak mor hatta geçicez Allahın izniyle :Saruboceq: ama geç ama erken. Yeni tarihim 6 Nisan ekleyebilir misin?

slm herkese siteye yeni katıldım.ben de hamile adayıyım.ocak ayından beri bu 3. denememiz.
ama bu sefer ilk defa belirtiler hissediyorum.
adetime 8-9 kala gögüslerimin yanlarında ağrılar başladı ve şişti.normalde adetime 4-5 gün kala böle olurdu.şuanda adetime 5 gün var ve hala göğüslerim şiş ve yanları yine hafifağrıyor.bir de bugün sabah 2 damla kahverengi akıntı geldi.şuanda devam edermi bilemiyorum.ancak adetim bugüne kadar hep dü
zenli olmuştur.günümde olurum.ve 5 gün kalmasına rağmen erken şiş göğüslerim olması ve kahverengi akıntım beni şüphelendirdi.hamile olabilirmiyim.

cnm bu söylediklerin hamilelik belirtisi olabilir..gerçi adet başlangıcı da böyle olur ama..sende daha önce böyle kahverengi akıntı olmuşmuydu adetten önce? eğer hamileysen bu yerleşme kanaması da olabilir..hihoyyythihoyyyt ve inşallah hamilesindir..

yok cnm ya daha önceleri hiç kahverengi lekem olmadı.adetlerim hep düzgün olmuştur.aynı zamanda adet günüm hep sancılı olmuştur.ancak bu kahverengi lekemde hiç bir ağrı hissetmiyorum.acaba 5gün bekleyim yada idrar testimi yaptırsam.şuanda iki farklı belirti hissediyorum sadece göğüsler şiş ve kahverengi akıntı.umarım hamişimdir

peki adet günün geçti mi?

Haklısın canım, beklemek kötü ve psikolojik sanırım ben hala beklemedeyim.. Bilmiyorum doktor 10 gün dedi ama o güne kadar olmazsam tabi tekrar kanda bakılacak.. Yani haftaya perşeme gününe kadar beklemeye devam.. İnşallah hamileyimdir ama umutlu da değilim.. Hayırlısı canım yaa..

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ŞUBAT
zeyhat............................25 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
elifsun.............................4 mart
aguden...........................5mart
karazeytin......................11 mart
kahvelokum.....................7 mart

bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan......................... 25 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????

NİSAN
prettyteacher83................7 nisan
cristian_Louboutin............6 nisan
hayat70..........................??????????

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp..............................anne adayı

evet 2.kez yaptım ilk yaptığım da 2.çizgi çok silik çıktı
ertesi gün yaptığım da birazcık daha belirgindi ..

benımde gunumyarın canım.bakalım buay nolack çok sevındım sneın adına nekadrlık evlısın.nezmandna beri istiyosunuz

çok saol canım yaaa,inaşşal dilerim yarıın hasta olmassın,
bi ki gün sonra da testte 2.çizgiyi görürsün,o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.
1.5 yılı geçti evliliğimiz ama 2 aydır düşünüyorduk , benim nedense hiç umudum yoktu olmayacakmış gibi geliyordu,ilk ay çok üzülmüştüm
ama bu ay kafama takmadım,sanırım onun da faydası oldu..
sana da önerim yoğunlaşma bu oalyın üzerine..
ssen ne zamandır istiyosun canım? inşallah en yakın zaman da allah nasip eder..

hımm hemn olmuş oyleyse senın tatlım biz 3ucuk yıllık evlıız 2yıloncehamile kaldım. kurtajoldum kalp atışları duyulmadı.tam 2yıl oldu ikincisi için ugrasıyorum nasıp artık rabbım nezman nasıp edrse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…