adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

hamile değilmişim kızlar yerleşme kanaması olsa şimdiye çokdan bell iolurdu yeni adet tarihim 13 nisan hayatcım......

bugün doktora gitdim bana flomen verdi kızlar flomen kullanarak hamile kalan var mı aranızda.._?

dualarım seninle.rabbim yardımcın olsun meleklerin annesi.ben bu topikte bekledim hamileliğimi bebeğimi kaybettikten sonra.bana uğurlu geldi dilerim sanada uğur getirir...

Sağol canım,Allah razı olsun...:Saruboceq:

Hayırlısı ne ise onu yaşatsın Allah...

Allah tamamına erdirsin..

merhaba arkadaşlar nasılsınız_? umarım siteye giremediğimden beri bebş haberi almışsınızdır...

çatlama iğnesiyle hamile kalan varı aramızda !!!!!

artık beklemek canımı çok sıkıyor doktora gitdim gene bu sefer doktorum bana klomen verdi adetin 5 günü günde bir tane iç 5 günü gel dedi gitdim bana çatlama iğnesi verdi 3 tane cuma günü 2 sini aynı anda vurdurdum pazar günüde bir tane şimdi karnımda ara ara sancı oluyor kasıklarıma sancı yapıyor acaba yan tesirmi çözemeim gitdi aramızda çatlama iğnesi vurdurup sonuç alan var mı çok merak içindeyim lütfen cevap bilen arkadaşlardan çok rica ediyorum...

çok şükür hamileyim 1 aylık:CüvCüv:: . Allahım herkese nasip etsin inş.bana dua edin ne olur daha önce 2 düşüğüm oldu inş. bidaha yaşamam böyle birşey dua edin cok ihtiyacım var.:Saruboceq:

çok şükür hamileyim 1 aylık:CüvCüv:: . Allahım herkese nasip etsin inş.bana dua edin ne olur daha önce 2 düşüğüm oldu inş. bidaha yaşamam böyle birşey dua edin cok ihtiyacım var.:Saruboceq:

tebrikler arkadaşım bir zamanlar bizde burada şafak sayıyorduk allah nerde istiyen varsa versin evladını bak 1 aylık olmuş bile bebiş zaman hızla geçerde bebegini alırsın kucagına ben son 3,5 aydayım hayırlı dogumlar versin allah herkese :Saruboceq:

canım bende 3 ay klomen kullandım çatlama iğnesi vurulduktan sonra bu tip sancılar çok normal hatta karnın patlayacakmış gibi hissediyosun.İnşallah tutmuştur güzelim Mevlam uğraştırmasın

Bu arda benimde1 mayıs hadi bakalım şafak bugünü saymassak 4 Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

kızlar nerdesiniz ya hayatcım nerdesin kimse ugramıyor heralde artık. listemize ne oldu ugurlu listemize ben onun ugruna ve burada birbirimize verdiğimiz destege ve dualara cok inanıyorum:CüvCüv:.ben şuanda hamileyim keseyi gördük ama henüz bebeişi göremedik kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne yapıyorum kendime henüz sevinemedim bile dualarınızı bekliyorum:Saruboceq: bebişimi görim diye.bende sizlere dua ediyorum vede hadi canlanın biraz.hihoyyyt

canım inşallah görürsün bizede bol bol dua et... bu hamilelik zor bişimiş ya .. dizilerde ne kadar kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…