kızlarr günaydıın ben hala hastalanmadım bu arada hiç olmadığı kadar yorgunluk ve bitkinlik var bacaklarımda hep bir ağrı gibi bişey yani sanki tutmuyor gibi. Evin içinde yürümeye bile üşeniyorum
merhaba dileğimbebeğim. regl gününü hatırlamıyorum senin ama hala ghastalanmadım dediğine göre geçmiş tarihin, bi idrar testi yapsanbize de haber versen. kaydirigubbakcemile5
kızlar kusura bakmayın.birkaç gündür sitede sorun var sanırım.sayfalar donuyor.o yüzden gözden kaçırmısım.s.s.34 canım bende söledim 21 eylül adet tarihim ama eklenmedi nedense neyse bu arada
nesemese nerelerdesin arkadaşım yosun bugün son yarın adet tarihindi inşallah güzel haber verirsin gerçe bende yoktum 2 gündür bu aralar iftar yemeklri yoğun geçiyo .::):):):):):)
aisse arkadaşım senle aynı gün adet tarihlerimiz inşallah güzel sonuçlarla döneriz bitanem hayırlısı iyi akşamlar
Bu günde bitti son üç gün ama ben naaptım az önce gidip test aldım yaptım idrarımı zar zor 6 saat tuttum..tek çizgi çıktı halbuki bu gün dahil tam 4 günüm var..Neden böyle bişey yaptım bir sürü kişi var önceden öğrenen.Bu merakla yaptım..ben biliyordum zaten bendeki bu ağrılar kasılmalar kesinlikle adet belirtisi..Ben bu ayda kesin adet görücem kesin yaabakalım 3 gün daha bekliycem...sonuç ne olucak...
Bu günde bitti son üç gün ama ben naaptım az önce gidip test aldım yaptım idrarımı zar zor 6 saat tuttum..tek çizgi çıktı halbuki bu gün dahil tam 4 günüm var..Neden böyle bişey yaptım bir sürü kişi var önceden öğrenen.Bu merakla yaptım..ben biliyordum zaten bendeki bu ağrılar kasılmalar kesinlikle adet belirtisi..Ben bu ayda kesin adet görücem kesin yaabakalım 3 gün daha bekliycem...sonuç ne olucak...
kızlarben bugün hamle olduğumu öğrendimm
kızlar nasılsınız benim yarın adet günüm aslında bugün hesaplama yaptım bugün olmam gerekıordu olmadım belirtide yok hiç,biraz önce eczaneye gittim dayanamadım test aldım ama yapmadım yarın yapacagım biliorum erken ama olsun bi umut:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?