adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlarr günaydıın ben hala hastalanmadım bu arada hiç olmadığı kadar yorgunluk ve bitkinlik var bacaklarımda hep bir ağrı gibi bişey yani sanki tutmuyor gibi. Evin içinde yürümeye bile üşeniyorum

merhaba dileğimbebeğim. regl gününü hatırlamıyorum senin ama hala ghastalanmadım dediğine göre geçmiş tarihin, bi idrar testi yapsan bize de haber versen. kaydirigubbakcemile5

merhaba dileğimbebeğim. regl gününü hatırlamıyorum senin ama hala ghastalanmadım dediğine göre geçmiş tarihin, bi idrar testi yapsan bize de haber versen. kaydirigubbakcemile5

canımm benim son 2 aydır 8 gün gecikiyor o yüzden test yapmıcam 10 gectikten sonra artık heveslenmeye başlamam lazım. Ama ilk defa bu kadar yorgunlugum oldu işte her seferinde ümitlenmiyim diyorum ama maalesef olmuyor yine bir ümit insanın içinde büyüyüveriyor:CüvCüv:

Günaydin hatunlar benimde 5 gün geçti hala tik yok inşallah olmam hala test yapmadim ilk defada günümü geçtim yarin olmassam kan testi yaptiracam

Günaydın bende adet olmadım her akıntı gibi bişi gelse bakıyorum hemen kan geldimi diye baktım yok bir ohh cekiyorum ama bende fazla ümitlenmek istemiyorum cunku benimde adetlerim hep düzensiz oluyor ama bu ay düzenli olması lazımdı... Dün gece varya uyuyamadım sağa dön sola dön hamilemiyim acaba diye düşünmekten ama yok yok değilimdir her zamanki gibi diyorum kendi kendime gecelerce konuştum. Artık nefesimi tuttum bekliyorum yaa.
Şuan göğüslerim cok acıyi ve kasıklarım ara ara agrıyor ve bıcak batması gibi bir batma var.. Birde 3 gündür beyaz salgı geliyor benden hani sümüksü bişey ondan. Bu neden geliyor anlamadım normalde yumurtladıgın zaman gelir diye biliyorum ama gebe kalınırsada gelirmi acaba? Allahım nolur hayırlısını ver sen bize umutlarımızı boşa cıkarma...

cnm sancın varsa akıntın varsa adet olabılırsın belkı geçen hafta benım adetımde 7 gün geçıktı senın demen gibi akıntım süt gibi gelıyordu kasıklarım agırıyordu umutlenmek istemedım ama yinede saklanıyor umut o umut en sonun da hayal kırıklıgına ugrattı benı ama şunuda unutmamak gerekıyorku adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı birbirinr benziyor bu ay artık acaba adet olcamı olmuyacamı diye düşünmeyecem düşünunce he geçıkıyor hemde umutlandırıyor bu sefer olsamda kurtusam diyecem umutlanmaktan iyidir demi gelecek zamanı biliyor işstesekte istemesekte ozamanda geçek birakalım gelecegı zaman süprız yapsın

kizlarr haberlerr nasill ben cok sIk giremiyomm nete ama hep aklimdasinizzz herkesinn duasiii umutlarii gerceklesir insallahhh bakalimmm ekimm ayinda listemiizzz nsill dolacakkk :lepi::lepi:

Benimde adete 5 gün kaldııı belirtilerim varr ama adet belirtiside olabilir. sabırsızlıklı bekliyorumm :dance::dance:

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(16-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dünya tatlısı.................7 eylül????
cancan38.....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
hatice1007..................11 eylül???
sudeyoncaa................13 eylül???
dileğimbebeğim...........13 eylül???
mbbb.........................14 eylül
naz&pıtırcık................15 eylül
ozgun2008.................16 eylül
şirine.........................17 eylül
şevvall........................18 eylül
cansuLK.....................21 eylül
aisse..........................21 eylül
nmb2358....................21 eylül
balsurat......................21 eylül
sıla_84.......................26 eylül
ravzanur.....................29 eylül
s.d.34........................29 eylül
sebeyza....................28 eylül
nisasum....................30 eylül
serdi..........................8 ekim
zeynepela..................8 ekim
61esra......................10 ekim
kalimerom.................14 ekim

Son düzenleme:
aysencim tebrik ederim.:sm_cool:allah kucagına aldıgın günü de göstersin.:Saruboceq:ben seni listeye yazmaya hazırlanırken bir sonraki sayfada hamiş oldugunu yazmıssın.listeye giremeden hamiş listesine girdin ne güzel:lepi:

balım seni de yazdım listeye.insallah o belirtiler hamişlik belirtileridirhihoyyyt

Bu günde bitti son üç gün ama ben naaptım az önce gidip test aldım yaptım idrarımı zar zor 6 saat tuttum..tek çizgi çıktı halbuki bu gün dahil tam 4 günüm var..Neden böyle bişey yaptım bir sürü kişi var önceden öğrenen.Bu merakla yaptım..ben biliyordum zaten bendeki bu ağrılar kasılmalar kesinlikle adet belirtisi..Ben bu ayda kesin adet görücem kesin yaa bakalım 3 gün daha bekliycem...sonuç ne olucak...

kızlar kusura bakmayın.birkaç gündür sitede sorun var sanırım.sayfalar donuyor.o yüzden gözden kaçırmısım.ama şimdi yazdım adınızı listeye.bir kasıt falan yok yani
.insallah hamişlik haberinizi verirsiniz.hamiş listesine de yazarım adınızıa.s.

canım cok erken yapmıssın.çıkmaması normal.şimdiden moralini bozma

canım bencede cok erken yapmıssın hem hamşsen hamişsindir zaten sonuc değişmezki 4 gün önce öğrenmekle allahım hayırlısını nasip eder inşallah en kısa zamanda bebişini gönderir canım

Kızlar sağolun ama benim fena moralim bozuldu...NEyse en azından daha rahat geçiririm bu 3 günü..erken olduğunu bile bile yaptım..Sonucuda kabul..bakalım duaşarımız inşallah tutar...

kızlar nasılsınız benim yarın adet günüm aslında bugün hesaplama yaptım bugün olmam gerekıordu olmadım belirtide yok hiç,biraz önce eczaneye gittim dayanamadım test aldım ama yapmadım yarın yapacagım biliorum erken ama olsun bi umut:Saruboceq:

canımmm inşallah hamişsindir hepimzin duaları kabul olur ve hepimizin sağlıklı bebişleri olur en kısa zamandahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…