adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Kızlar günaydınn hepinize.Ben kırmızı kartı aldım ama sizi bırakamıyorum olsun yeniden listeye 14 ekim yazarsanız sevinirim.Dün çok kötü oldum birden umtuzlaştım.İnsan beklerken ne kadar ümitsizde olsa bazı hayaller kuruyor.Bebeğini kucağına alması ona oda hazırlaması küçücük ayaklarına çoraplarını giydirmesi ayy şimdi yine ağlıycam ve bunların bir anda olmayacağını anlayınca insan ister istemez yıkılıyor.Bu arada güzel duygukarınızdan dolayı teşekkürler kızlar.Allah hepimize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.Dualarım sizinle.

kızlaaaar.bişey sorucam benim adetim biteli 4-5 gün oldu ama dün geceden beri hafif kırmızılı akıntım olmaya başladı.iki aydır deniyoruz ama tutmadı birtürlü.bende yumurtalam günü hesaplıyorum sürekli
18-23 arası yumurtlama tarihim normalde.bu ne şimdi anlamadım.aslında geçen ay çok belirtim vardı kesin diyordum ama adet oldum.şimdide bu şekilde akıntım olunca kafam karıştı.böyle bişey yaşayan hamişler varmı.

günaydıın kalimerom böyle duygusal düşündüğün zaman hersey o kadar zor ve ulaşılması zor geliyor ki aslında bunu hepimiz yasıyoruz. Galiba biraz daha soğukkanlı ve umursamaz bakmak lazım herseye olursa olur olmazsa kocamla zaten mutluyuz bir ömür boyu onunla yaşamaktan memnunum deyip evliliğin tadını cıkarmak ve bol bol gezmek lazım.Ne de olsa bebişler gelince gezmek biraz da olsa hayal olacak sanırım...kaydirigubbakcemile3.

canım ben hamiş değilim ve böyle bişey de yaşamadım ama adetim biteli 4 5 gün oldu demişsin büyük olasılıkla adetinin devamıdır bazen havalardan veya stresten falan olabiliyor boyle seyler. Bazen adetinden sonra ilişki yaşayıncada arkasına hafif de olsa kan gelebiliyor

benim de son 5 gün...geri sayıma geçtik.hamişler dualarınızı esirgemeyin lütfen bizden.allah bebeiş isteyenlerin kucağını tez vakitte doldursun inş...

canim ben hic duymadimm boyle bisey ama hayirlisi insallahhh hadii sonra gorusuruz enim cikmama lazimm :teytey:

kızlar ekleyin beni de listeye bakarsınız uğurlu gelir:) adet tarihim 21 eylül.bakalım neler olacak

ya böyle yapıcam::teytey: :sm_cool:
ya da böyle ::1shok: :a015:

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(15-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::

pnrhlt...............hamişşşşş
afakat.............. hamişşşşş
meleğimsin.......hamişşşşş
ayvalık..............hamişşşşş
ertenan.............hamişşşşş

:Saruboceq::Saruboceq:
JJuLiEtt.......................4 eylül????
açeyla.........................5 eylül????
Dünya tatlısı.................7 eylül????
cancan38.....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
hatice1007..................11 eylül???
sudeyoncaa................13 eylül???
dileğimbebeğim...........13 eylül???
mbbb.........................14 eylül
naz&pıtırcık................15 eylül
ozgun2008.................16 eylül
şirine.........................17 eylül
şevvall........................18 eylül
cansuLK.....................21 eylül
aisse..........................21 eylül
sıla_84.......................26 eylül
ravzanur.....................29 eylül
nisasum....................30 eylül
serdi..........................8 ekim
zeynepela..................8 ekim
61esra......................10 ekim
kalimerom.................14 ekim

ekledim isteyenleri kızlar..hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:

13 eylülde regli oldum kızlarr senağlama bana bi kırmızı kart

lulliet canım inşallah bir dahaki ay olucak pes etmek yok yola devam.... Yeterki sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun..

kızlar iyigecelerr beni hala gelmedi ama hiç heves yapmıcam yani en azından kendimi bu şekilde telkin ediyorum sonra cok üzülüyorum çünkü.
En son rekorum 8 gün gecikmişti o yüzden heveslenmicem sabırla beklicem inşallah bu ay umutlarım gercekleşir.

s.s.34 canım bende söledim 21 eylül adet tarihim ama eklenmedi nedense neyse bu arada

nesemese nerelerdesin arkadaşım yosun bugün son yarın adet tarihindi inşallah güzel haber verirsin gerçe bende yoktum 2 gündür bu aralar iftar yemeklri yoğun geçiyo .::):):):):):)

aisse arkadaşım senle aynı gün adet tarihlerimiz inşallah güzel sonuçlarla döneriz bitanem hayırlısı iyi akşamlar

kızlar merhaba,
bugün adet olmam gerekiyordu.henüzx gelen giden bişi yok. sanırım ya akşama ya bir kaç gün rötarlı olurum.
bir kaç gündür aktif giremiyorum foruma iş yoğunluğu nedeniyle.
sizlerde durumlar nedir.

kızlarr günaydıın ben hala hastalanmadım bu arada hiç olmadığı kadar yorgunluk ve bitkinlik var bacaklarımda hep bir ağrı gibi bişey yani sanki tutmuyor gibi. Evin içinde yürümeye bile üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…