adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

yok be güzelim hiç böyle olmamıştı :sm_confused:
kaç aylar öncesi 1 hafta gecikmişti adetim
kahverengi akıntım gelmişti ertesi günü aşırı kanamam oldu
bunuda öyle sandım açıkcası, bugün kanamam olmuştur diye bekledim ancak yok bişey
evde test var, ümitli olduğum için geçen aldm bakarım diye
ancak bekleyeyim şayet adet olmazzsam kii inşallah olmam
o zaman denerim testi
Hayır duan için teşekkür ederim canım arkadaşım a.s.
inşallah bu ay müjdelenenlerden oluruzkaydirigubbakcemile5

ayyy ben senin yerinde olsaydım şimdiye yapmıştım testi. Ben şimdi cook merak ettim yaa inşallah hamişsindir hadi şimdi yapda bizde öğrenelim canım yaa merakda bırakma bizihihoyyyt

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(14-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:::::::::::::::::

pnrhlt...............hamişşşşş
afakat.............. hamişşşşş
meleğimsin.......hamişşşşş
ayvalık..............hamişşşşş
ertenan.............hamişşşşş

:Saruboceq:
JJuLiEtt.......................4 eylül????
açeyla.........................5 eylül????
Dünya tatlısı.................7 eylül????
cancan38.....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
hatice1007..................11 eylül???
sudeyoncaa................13 eylül???
dileğimbebeğim...........13 eylül???
mbbb.........................14 eylül
naz&pıtırcık................15 eylül
ozgun2008.................16 eylül
şirine.........................17 eylül
şevvall........................18 eylül
sıla_84.......................26 eylül
ravzanur.....................29 eylül
nisasum....................30 eylül
serdi..........................8 ekim
zeynepela..................8 ekim
61esra......................10 ekim

kızlar 4 eylüle kadar sildim haber verilmediği için.eğer o arkadaslardan adet olmayıp bekleyenler varsa tekrardan listeye adlarını eklerim.a.s.

juliet bence hamişsin yap şu testi hadi.klava:listeye bir hamiş daha ekleyelim.:CüvCüv:

eslemcim bencede kırmızıyı görene kadar umudu yıtırmek yok.inşallah o yerlesme kanaması:içelim:

dileğimbebeğim ve sudeyonca aynı sekilde kızlar umarım hamiş haberi vereceksiniz.özellikle sudeyonca belirtilerin hamişmissin gibi hissettırdı bana .hayırlısı

Son düzenleme:
ayyy ben senin yerinde olsaydım şimdiye yapmıştım testi. Ben şimdi cook merak ettim yaa inşallah hamişsindir hadi şimdi yapda bizde öğrenelim canım yaa merakda bırakma bizihihoyyyt

canım yarına kadar bekliim en azından
bellimi olur belki gelir kırmızılar
yolda kala gelemez ola inşallah
bende muradıma ereyim :CüvCüv:
sonucu bildiririm yerimseniben

senağlamaKızlar benden kötü haber malesef az önce kırmızı kartımı aldım üstelik daha iki günüm vardı. off of daha ümitlenemeden bitti bu ayda.yok ya galiba ben hiç anne olamıycam

bayanlar umudu kaybetmek yok çekirge bir siçrar iki siçra üçüncüde yerinde kalacak yeri ve zamanı gelınce olacak inşbenim tanıdım bir kişi var kadın 35 yaşına kadar çocuk getırmedi iki sene önce ilk oglunu dogurdu şimdide hamile tabiki biz inş okadar beklemeyiz allahım dualarımızı kabul eder emin bize düşün dua ettmek

kızlar benim kırmızılar çok koyu bir renke geliverdi
gelmez olaydı diyorum ama napcan geldi bikere
yahu o kadar çok ümitliydim ki anlatamam
göğsümden sütün gelmesi bile benim ümidimi arttırmıştı, nokta kadardı ancak olsun ümitlenmeye yeterdi
neyse sağlık sıhhat afiyet olsun
bebişde olur inşallah
sabırla bekliyoruz boncuğumuzu

eslem canım olsun bu ay olmdı bi dahaki ay olucak inşallah yeterki umudumuz hiç bitmesin moralimiz yüksek olsun ümidimizi yitirmeyelim.. Biraz bekletiyor bizi bebişlerimiz ama olunca değerlerini cok iyi bilicez ve cok iyi bir anne olucaz inşallah AMİNN

canımmmm yaaa bende o kadar emin oldum ki kesin hamilesin dedim o yüzden testi hemen yapmanı istemiştim ama üzülme eminim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah. Demekki bu ay senin için hayırlı değilmiş ben her zaman bunu düşünüyorum her hamile kalamadığım ay için o ayda benim için ve bebeğim için hyırlı olmayacağını ve Allahım bizi düşünerek bebeğimizi vermediğini düşünüyorum . Hersey için şükretmek lazım bizi üzende sevindiren de Allahımız ve mutlaka bizim için en doğru olanı yaşıyoruzdur sakın üzülmeeeeee a.s.kaydirigubbakcemile5

senağlamaKızlar benden kötü haber malesef az önce kırmızı kartımı aldım üstelik daha iki günüm vardı. off of daha ümitlenemeden bitti bu ayda.yok ya galiba ben hiç anne olamıycam

canımm eslem için söylediğim hersey senin içinde geçerli sakın üzme kendini herseyde vardır bir hayır en doğru zaman senin hamile kaldığını öğrendiğin an olacak keşke bu anı önceden bilip endişelenmesek ama o zaman hiçbirşeyin tadı anlamı ve heyecanı bu kadar güzel olmaz o yüzden sabır herseyin ilacı. Elbette hepimiz Allahın izniyle anne olacaz ama nasip sabret en tatlı şeyler en zor olan seylerdir ve her bebeğin suratına baktığında erken ya da geç bir annenin her aşamasında zorlukla karsılaştığı tatlılıklarından belli değilmi. Kolay kolay olmuyor o tatlı masum melekler......:1hug: üzülme tatlım tamam mı ....

canlarım bu akşam eyüp sultan hz.lerini ziyarete gittik eşimle hepimiz için dua ettim Allahım eyüp sultan hz.leri yüzü suyu hürmetine ve peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine bebişlerimize bizi en kısa zamanda ve tabii hayılsıyla kavuştur yarabbim diye dua ettim hepimiz icin...Dileğimbebeğim canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun 3 gün gecti adet olmadık seninle.. Ben gecen ay diane35 dogumkontrol hapı bıraktım onun etkisi bu ayda gösterir yani adetim düzenli olması lazımdı ama olmadım ama yinede bekliyorum yaa hayırlısı ama nedense çok umutluyum ben yaa yada herzamanki gibi yanılıyorum.. Allahım hayırlısını versinn..

canımmm yaa teşekkür ederizz tüm kızlar adına söylüyorum inşallah duaların kabul olur hepimiz bebişlerimizi kollarımıza alırız.Benim iki aydır 8 gün gecikiyor ve iki aydır o kadar ümitlendim ki anlatamam dile kolay 8 gün. Nedenini bilmiyorum ama eger hastalanırsam 21. gün de progestron ölçtürücem bakalım yumurtlamam da bir sorun mu var diye. O yüzden test yapmıyorum en az 10 gün gecikmesi lazım ki ben ümitleniyim bu cook kötü bişey 8 gün geçmek bilmiyorr ama yinede kısmet her zaman Allahtan gelen sonuna kadar kabulumdür

anladım canım inşallah kavuşursun hayırlısıyla.. ne zamandan beri istiyosunuz bebek.. Ben evlendiğimden beri istiyorum 1 yıl oldu.. sonra pko oldugumu öğrendim ve bana diane35 verdiler 6 ay kullanmak üzere ama ben bebek istediğim icin 2 ay kullandım bıraktım yani en son gecen ay bıraktım.. Başka dr. gittim zaten oda bana diane35 dgmkntrolhapının kullanma dedi yani bu ay hapı bıraktıgım ilk ay oldugu icin umutluyum birazda belki bazı şeyleri kistleri yumurtlamamı felan düzene sokmuştur diye olmazsa tedavim başlıcak bakalım herşeyin hayırlısı tabii. Allahım hayırlısını versin.

kızlaaarrr günaydıın nerelerdesiniz yaa kimse yok muu yoksa hala uyuyormusunuz??
SUDEYONCAA biz 2,5 senedir evliyiz ama daha 8 aydır istiyoruz bebek 8 ay içinde olmadı inşallah bundan sonra allah kısmet eder de kavusurum bebişime...

canimm gunaydinnn . ben burdaymm ama irazdan cikcammm islerimm cokkk ama arasira girecem nete .iliyonmuu bu ayyy yani u hafta sonuu benimm yumurtlama gunumdu ve beraber oldugumuzz aksammm ruyamdaa ikizz bebegin olacakk dedi herkez hadi insallahh bu muarekkk gunlerdeee allah dualarimizi kaul eder hepimizin yarabimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımm yaa ne güzel bu mübarek günde böyle bir rüya görmek cok güzel. Allah hayırlara cıkarsın inşallah..Bu arada benim bu ay yumurtlama günümde ilişkiye girdiğim zaman bir kereye mahsus midem acaip bulandı o anda hemde bende birinden hamile kaldığı anda midesi bulananlar oluyormus diye duydum biraz saçma gelmişti ama ben yaşayonca acaba mı dedim? Belki sacma ama olabilir mi boyle bişey sen hiç duydun mu canım yaa?

Günaydın kızlar herkese günaydınn...

Son 5 gün bendede...Geri sayım başladı....
Bakalım neler olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…