canım sen büyük bir ihtimalle hamile olabilirsin çünkü böyle kahverengi akıntı gibi gelmesi yerleşme kanaması oluyor genelde benim arkadasımdada oldu benim zorumla test aldı ve hamişmiş.Hadi inşallah bize haber ver ok. Bundan önce hastalanırken hiç böyle olur muydu?
ayyy ben senin yerinde olsaydım şimdiye yapmıştım testi. Ben şimdi cook merak ettim yaa inşallah hamişsindir hadi şimdi yapda bizde öğrenelim canım yaa merakda bırakma bizihihoyyyt
kızlar benim kırmızılar çok koyu bir renke geliverdi
gelmez olaydı diyorum ama napcan geldi bikere
yahu o kadar çok ümitliydim ki anlatamam
göğsümden sütün gelmesi bile benim ümidimi arttırmıştı, nokta kadardı ancak olsun ümitlenmeye yeterdi
neyse sağlık sıhhat afiyet olsun
bebişde olur inşallah
sabırla bekliyoruz boncuğumuzu
senağlamaKızlar benden kötü haber malesef az önce kırmızı kartımı aldım üstelik daha iki günüm vardı. off of daha ümitlenemeden bitti bu ayda.yok ya galiba ben hiç anne olamıycam
canlarım bu akşam eyüp sultan hz.lerini ziyarete gittik eşimle hepimiz için dua ettim Allahım eyüp sultan hz.leri yüzü suyu hürmetine ve peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine bebişlerimize bizi en kısa zamanda ve tabii hayılsıyla kavuştur yarabbim diye dua ettim hepimiz icin...Dileğimbebeğim canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun 3 gün gecti adet olmadık seninle.. Ben gecen ay diane35 dogumkontrol hapı bıraktım onun etkisi bu ayda gösterir yani adetim düzenli olması lazımdı ama olmadım ama yinede bekliyorum yaa hayırlısı ama nedense çok umutluyum ben yaa yada herzamanki gibi yanılıyorum.. Allahım hayırlısını versinn..
canimm gunaydinnn . ben burdaymm ama irazdan cikcammm islerimm cokkk ama arasira girecem nete .iliyonmuu bu ayyy yani u hafta sonuu benimm yumurtlama gunumdu ve beraber oldugumuzz aksammm ruyamdaa ikizz bebegin olacakk dedi herkez hadi insallahh bu muarekkk gunlerdeee allah dualarimizi kaul eder hepimizin yarabimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlaaarrr günaydıın nerelerdesiniz yaa kimse yok muu yoksa hala uyuyormusunuz??
SUDEYONCAA biz 2,5 senedir evliyiz ama daha 8 aydır istiyoruz bebek 8 ay içinde olmadı inşallah bundan sonra allah kısmet eder de kavusurum bebişime...
canimm gunaydinnn . ben burdaymm ama irazdan cikcammm islerimm cokkk ama arasira girecem nete .iliyonmuu bu ayyy yani u hafta sonuu benimm yumurtlama gunumdu ve beraber oldugumuzz aksammm ruyamdaa ikizz bebegin olacakk dedi herkez hadi insallahh bu muarekkk gunlerdeee allah dualarimizi kaul eder hepimizin yarabimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?