kızlarrr ben hastalandımmmm üzülmedim desem yalan olacak bu 8. ayımızdı şimdi 21. günde kanda progestron tahlili yaptırıcam acaba yumurtalamamda mı problem var?3 aydır 8 gün gecikiyorTam günümde olsam bu kadar umutlanıp üzülmeyeceğimm napıyım yardım edin çaresiz hissediyorum kendimi:çok üzgünüm:
5. gün 36,6+
6. 36,6
7. 36,8
8. 36,8+
9. - unuttum
10. 36,5+
11. 36,7
12. 36,7+
13. 36,5
14. 36,6+
15.36,9
16,37+
17.36,9
18.36,9+
19.36,9
20.36,9+
21.36,9
sonuçlarım bu şekilde bakalım...
tuğbamuratcım allah hayırlı etsinnn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..belirtilerin var mıydı biraz bahsedersen bizede umut olur belki..
Yaa arkadaşlar beni de listenize ekleyin. Okuduğum kadarıyla çok uğurlu bir liste. Benim adetim 26 eylül. Geerçi bugün test yaptım negatif ama daha erken diye düşünüyorum.
Ben 2 ay önce kimyasal bir gebelik geçirdim. Adetime 4 gün kala belli olmuştu idrar testinde. Ama bebişim tutunamadı bana.
Bir de kendime dikkat edemiyorum. Mutfakta dolaplar yüksek mecburen uzanıyorum bir de kayınvalidem falan ağır kaldırma diyor ama insan mecbur kalıyor, alışverişten poşet taşımaya. Sizce bunlar etkiler mi bebişin tutunmasını?
İnşallah hepimiz bebişlerimizi alacağız kucağımıza.
Dileğim bebeğim üzülme canım sen de. Herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek gerek.
tugba_murat canımmmm cok sevindim.tebriklerrrrr.bugunun hamişi sen oldun bakalım yarın kim olacak:teytey::teytey::teytey:allah kucagına da almayı nasıp etsınn
tebrik ederim hamiş arkadaşlarr...Darısı bizlerin başına inş..benim de 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım inş. adet olmam çok korkuyorum arkadaşalr ya hayal kırıklığına uğramaktan ...hepimiz dualarımızda birbirimizi hatırlayalım arkadaşlarım...
canım hiçç üzülme desemde üzülünüyor ama allahtan ümit kesilmez bol bol dua et ve adet bitiminden hemen sonra gün aşırı düzenli çalış ben öyle yaptım stresttende uzak dur ve bol bol dua canım allahım tez zamanda kavuşturur inş.
canım resimdeki sen mısın?valla nazarım degecekkaydirigubbakcemile3
Cok sağol canım daha yeni kendime gelebiliyorum eşimlede konustum bu aralar artık benim psikolojim bozulmaya başladı durup durup herseye ağlıyorum sinirleniyorum iyi değilim açıkcası ve eşime bundan sonra bir süre bebek mevzusunu açmayalım hayal bile kurmayalım dedim çünkü elimde değil kötü oluyorum bir süre buraya da girmezsem beni unutmazsınız dimisenağlama
Artık kendimi güçsüz hissediyorum, bugün arabada giderken bir çift arabalarından indi ellerinde çantalar kadının elinde minicik bebek belli hastaneden yeni geliyorlar eve ve kadın bebeğinin anlına bir öpücük kondurdu nasıl ağladım anlatamam bende onun yerinde olup bebeğimi koklamak öpmek isterdim.......Neyse arkadaşlar hepinizi cok seviyorum günlerce birbirimize destek olduk ama benden bu kadar kalbim hep sizinle yemin ederim belki kendimi toparlarsam yine yazarım buralara ama şimdilik yapamıcam beni unutmayın lütfen :a015:
Cok sağol canım daha yeni kendime gelebiliyorum eşimlede konustum bu aralar artık benim psikolojim bozulmaya başladı durup durup herseye ağlıyorum sinirleniyorum iyi değilim açıkcası ve eşime bundan sonra bir süre bebek mevzusunu açmayalım hayal bile kurmayalım dedim çünkü elimde değil kötü oluyorum bir süre buraya da girmezsem beni unutmazsınız dimisenağlama
Artık kendimi güçsüz hissediyorum, bugün arabada giderken bir çift arabalarından indi ellerinde çantalar kadının elinde minicik bebek belli hastaneden yeni geliyorlar eve ve kadın bebeğinin anlına bir öpücük kondurdu nasıl ağladım anlatamam bende onun yerinde olup bebeğimi koklamak öpmek isterdim.......Neyse arkadaşlar hepinizi cok seviyorum günlerce birbirimize destek olduk ama benden bu kadar kalbim hep sizinle yemin ederim belki kendimi toparlarsam yine yazarım buralara ama şimdilik yapamıcam beni unutmayın lütfen :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?