adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım hiçç üzülme desemde üzülünüyor ama allahtan ümit kesilmez bol bol dua et ve adet bitiminden hemen sonra gün aşırı düzenli çalış ben öyle yaptım stresttende uzak dur ve bol bol dua canım allahım tez zamanda kavuşturur inş.

tugbamurat tebrikler canim allah anali babali buyutsun darisi tum isteyenlerin basina insallah benimde bugun son gun ama test yapmaya korkuyorum ya negatif cikarsa diye ama kasiklarim agriyor adet olacakmisim gibi ama olmuyorum kac gundur beyaz akintim var

tugba murat tebrıkler..darısı bizim basımıza.iyice paranoya oldum ben adetıme10gun var benımde belim agrıyor tamamen psıkolojık daha gec ols aneyse vucuda bak...umarım bu ay kırmızı kart görmeyiz...listemız dolar hamılerle

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(19-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat............hamişşşşş

Dünya tatlısı................7 eylül????
cancan38....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
mbbb.........................14 eylül???
şevvall....................... 18 eylül???
baharrr.......................19 eylül???
cansucLk.....................21 eylül
aisse..........................21 eylül
nmb2358....................21 eylül
balsurat......................21 eylül
kadriye24....................21 eylül
ÖZOŞUM83................21 eylül
balımnur......................22 eylül
isil_ufuk......................22 eylül
seda_SARI.................22 eylül
parlayanyıldız..............23 eylül
lifeisgood....................23 eylül
sıla_84........................26 eylül
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
cancer........................28 eylül
ravzanur......................29 eylül
s.d.34.........................29 eylül
nisasum.....................30 eylül
kader_emel.................1 ekim
serdi...........................8 ekim
zeynepela...................8 ekim
61esra.......................10 ekim
naz&pıtırcık................12 ekim
kalimerom..................14 ekim

Son düzenleme:
tugba_murat canımmmm cok sevindim.tebriklerrrrr.bugunun hamişi sen oldun bakalım yarın kim olacak:teytey::teytey::teytey:allah kucagına da almayı nasıp etsınn

dileğimbebeğim ve sudeyonca üzülmeyin canlarım ekim ayının hamiş listesinde de sizlerin adını görecegız.yürekten inanıyorummmm buna

tebrik ederim hamiş arkadaşlarr...Darısı bizlerin başına inş..benim de 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım inş. adet olmam çok korkuyorum arkadaşalr ya hayal kırıklığına uğramaktan ...hepimiz dualarımızda birbirimizi hatırlayalım arkadaşlarım...

cancer ve kader_emel sizleri de yazdım listemize.hayırlısı olsun canlarımmm

Yaa arkadaşlar beni de listenize ekleyin. Okuduğum kadarıyla çok uğurlu bir liste. Benim adetim 26 eylül. Geerçi bugün test yaptım negatif ama daha erken diye düşünüyorum.
Ben 2 ay önce kimyasal bir gebelik geçirdim. Adetime 4 gün kala belli olmuştu idrar testinde. Ama bebişim tutunamadı bana.
Bir de kendime dikkat edemiyorum. Mutfakta dolaplar yüksek mecburen uzanıyorum bir de kayınvalidem falan ağır kaldırma diyor ama insan mecbur kalıyor, alışverişten poşet taşımaya. Sizce bunlar etkiler mi bebişin tutunmasını?
İnşallah hepimiz bebişlerimizi alacağız kucağımıza.
Dileğim bebeğim üzülme canım sen de. Herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek gerek.

tablona göre canım 13.gün yumurtan çatlamıs.çalısma günleri de çok iyi.hihoyyytsenide hamiş görebiliriz bu ay ates iyi gidiyor...yerimseniben

ekledim canımmma.s.a.s.

kızlar bgn kan testi yaptım yarın 4 te sonucu alıcam hbr veririm size lekelenmelerim hala dvm ediyor yarın çabuk gelsin hiç umudum yok ama

canım resimdeki sen mısın?valla nazarım degecekkaydirigubbakcemile3

Cok sağol canım daha yeni kendime gelebiliyorum eşimlede konustum bu aralar artık benim psikolojim bozulmaya başladı durup durup herseye ağlıyorum sinirleniyorum iyi değilim açıkcası ve eşime bundan sonra bir süre bebek mevzusunu açmayalım hayal bile kurmayalım dedim çünkü elimde değil kötü oluyorum bir süre buraya da girmezsem beni unutmazsınız dimisenağlama
Artık kendimi güçsüz hissediyorum, bugün arabada giderken bir çift arabalarından indi ellerinde çantalar kadının elinde minicik bebek belli hastaneden yeni geliyorlar eve ve kadın bebeğinin anlına bir öpücük kondurdu nasıl ağladım anlatamam bende onun yerinde olup bebeğimi koklamak öpmek isterdim.......Neyse arkadaşlar hepinizi cok seviyorum günlerce birbirimize destek olduk ama benden bu kadar kalbim hep sizinle yemin ederim belki kendimi toparlarsam yine yazarım buralara ama şimdilik yapamıcam beni unutmayın lütfen :a015:

canım üzülme yaaa.ama bencede biraz kafandan atacaksan girme buraya bebek de düşünme hiç herkes düşünmediğimiz anda hamile kaldık diyor..inş. seninde böyle olur...ama üzülme moral lazım çünkü...

dileğimbebeğim canım yaaaa ypma nolur biliyorum zor ama herşeyde br hayır vrdır.Allahım verecek zamanı bekliyoruz şuan gelmiyorsa bebeğin sebebi var ama gelick ben buna inanıyorum. Bak bnimde 1 yıl oldu gelmedi tedaviye başlıcaz. Benimde 2 tane eltim var en cok onlardan etkileniyorum ikisinde var ve iki eltiminde hemen 1-2 ay icinde hamile kalmışlar bi ben 1 yıl oldu hala yok insan çoküzülüyo ama ben diyorumki içimden Allahım sen beni seviyosunki bana sınav veriyosun bende bu sınavı atlatıcam sen yeterki hayırlı evlt ver bana.Hem anneliğin değerini daha iyi anlıyoruz bebek gelince bizim icin cok değerli olucak cok iyi anne olucaz... İnşallah tez zamanda kavusuruz bebişlerimize

Canım ne olur bu kadar sıkma canını. Bebişlerimiz bize gelecekleri zamanı bekliyorlar sabırsızlıkla. Bu kadar stres yaparsan hormonların etkilenir hem.
Ama bir konuda haklısın o da kk ya girdikçe insanın aklından bu konuların hiç çıkmadığı.
Bir de ne kadar fazla araştırma yapıp ne kadar çok şey öğrenirse insan o kadar huzursuz oluyor. Burada herkes belirtilerini yazdıkça aman onda o olmuş bende de mi olacak diye iyice stres oluyor insan. O yüzden belki de çok sık bu topiclere girmemek lazım. Kendi adıma konuşuyorum ben de tabii.
Çok şey öğrendikçe dr.uma müdahele ediyorum azar işitiyorum:1shok:
En iyisi bu konuda bişey araştırmamak. Baksana insanlar umursamazken hamile kalıyorlar. Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar bize de nasip eder.:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…