adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Şirineeee TEBRİKLERRRRRRRRRR hayırlı olsunnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.:teytey:LİSTE ÇOĞALIYORRRRRR SIRADAKİ GELSİNN :)

kızlarrrrrrr yaptım testi sahurda veeeeeeeeeeeeee bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim allahıma sonsuzlarca şükürleeeeeeeeeeeeeer olsuuuuuuuuuuuuuuun darısı tüm isteyenleriiiiiiiiiin başınaaaaaa amiiiiiiiiiiiiiiiiin

şirine ve murat arkadşaımıza hayırlı uğurlu olsun.tebrikler kızlar benimde adet tarihim 1 ekim benide eklerseniz sevinirim:1hug:

kızlar bakıyorum burası sizlere şans getirmiş
tebrik ederim, hamilelerin duaları kabul olurmuş bizlere dua edin de babişlerimizin kırkı kırklarına karışsın, bi dahaki aya da biz müjde verelimgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

tuğbamurat tebrik ederim. inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi veririz yakın zamanda. mevlam herkese nasip etsin tez zamanda.... aminnnnnnnn benimde 3 günüm kaldı nasip bakalım

tebrikleriniz için saolun arkadaşlar allahım tüm isteyenlere nasip etsiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

nur82 arkadaşım benimde 28 eylül inş. bayrama müjdeyle girerizz. bu ay ayrıca ateşte ölçtüm kızlar..

5. gün 36,6+
6. 36,6
7. 36,8
8. 36,8+
9. - unuttum
10. 36,5+
11. 36,7
12. 36,7+
13. 36,5
14. 36,6+
15.36,9
16,37+
17.36,9
18.36,9+
19.36,9
20.36,9+
21.36,9

sonuçlarım bu şekilde bakalım...

tuğbamuratcım allah hayırlı etsinnn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..belirtilerin var mıydı biraz bahsedersen bizede umut olur belki..

ayyyyyyyyyyyy bitanemmmmmmm yaaaa hayırlı olsunnnnnnnnnn :sm_cool:
Allahım her gün yeni bir hamile haberi alıyoruz ne güzel bişey bu yaaaaaaaaahihoyyyt
İnsan bu listede olduğu sürece ümidini hiç kaybetmeeeezzzzkaydirigubbakcemile3
Canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam belirtilerin var mıydı?yazarsan sevinirim:teytey:

a.s.:teytey:teşşekür edrim canım saol darısı sana ve tüm isteyenlere inş. canım evet belirtim oldu mesela benim gögüslerim regl günüme 3 4 gün önce hassaslaşırdı ama bu ay tam 10 gün önce hassaslaşma başladı ve ucu degilde kenar kısmı büyüdü gögüslerim arada agrıdı kaşındı aradada kasıgıma batma şeklinde agrı özellikle sol tarafıma ve kasıgımın üstündede dolgunluk oldu çok degil aradada belime agrı vuruyordu ama ben anladım hamile kaldıgımı gögüslerimden çook belliydi bu belirtiler vardı canım:1hug::

Son düzenleme:
yeni hamşleri bende çokkkk tebrik ederim.
bu liste uğurluuuuuuuu
çünkü çok güzel insanlar ve saf, temiz duygularımız var.
hepinizi seviyorum canlarım.
hep buraya bakıcam.hepbirlikte bakıcaz,
şimdi hamiş olmayan arkadaşlar, az kaldı, kısa bir süre sonra bu listedeki herkes hamiş olacak ve biz karnımız burnumuzda olsa da adetine 5 gün kalanlar başlığında buluşucaz.
dualarım hepimiz adına, siz de dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu.

ay süper yaaaa şirine,tugbamurat tebrik ederim...
Beni listeden silin ben dün akşm kan testi yptrıdım değer 1,0 çıktı yani hamile değilimmm artık bu ayda olmadı şimdi hayılsıyla tedavime başlıcam bismillah deyip... Hala adet olmadım ama dr. arıcam dicem böyle böyle bana artık farlutal verir sanırım sonrada 3.günü testlere başlarız... Allahım herkese hayırlısını versin AMİN

sevgili tecrübeli ve online arkadaşlar bana lütfen fikir verin
o klasik 10 ve 14. gün arasında oldu bişiler
şimdi ise adetimi 1 gün geçti ve adet belirtilerim var bacaklarım ağrıyo midem bugün bulanmaya başladı
kendimi çok kaptırım ama napcam bilmiyorum teste bile cesaretim yok ve eşimde bekliyo nolcak diee
napmalıyım acele cvp mümkünsee şimdiden teşekkürler

cnm en iyisi kan testi yaptırmak ben hiç hamile kalmadım ondan bilmiyorum kesin sonuç test verir.

cnm çok güzel söledin en doğrusu bu ama iştee offf kendimi anneliğemi hazır mı hissetmiyorum yoksa adet olursam çok hüsranamı uğrıycam yani okadar karmaşığımki akıntım geliyo adet zannediyorum hemen wcye koşuyorum adet olmadığımı görünce çok seviniyorum şuan çok mutsuzum

cnm sana şunu söyleyim ki anne olmak çok güzel bi duygu çevremden gördüğm kadarıyla oyüzden sakın panikleme burdaki herkes anne olmak için çok çaba gösterio allah sana bebek verdiyse geri çevirme lütfennn:Saruboceq:

kızlarrr ben hastalandımmmm üzülmedim desem yalan olacak bu 8. ayımızdı şimdi 21. günde kanda progestron tahlili yaptırıcam acaba yumurtalamamda mı problem var?3 aydır 8 gün gecikiyorTam günümde olsam bu kadar umutlanıp üzülmeyeceğimm napıyım yardım edin çaresiz hissediyorum kendimi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…