adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

ben teker teker hersayfayi okudumm ve yeni hamis leri tebrikk ediyorumm a.s.ayaklarinizi surtunuz lutfen arkadan gelenler olsun degilmiii:teytey::teytey:

Benimde bugün adet günüm bakalım artık ama kesin kırmızılar gelicek biliyorumm ama yinede tabiki Rabbim bilir.

kızlar ben klomen ve pregnıly ıgne kulandım aranızada kulanna varmı onlara sorcam adetınız gecıktımı hıoc yoksa gunundemı oldu ya ogrenmemem lazım .

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(21-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat............hamişşşşş

EYLÜL
Dünya tatlısı................7 eylül????
cancan38....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
mbbb.........................14 eylül???
şevvall....................... 18 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
aisse..........................21 eylül???
balsurat......................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül
isil_ufuk......................22 eylül
seda_SARI.................22 eylül
parlayanyıldız..............23 eylül
lifeisgood....................23 eylül
sıla_84........................26 eylül
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
cancer........................28 eylül
ravzanur......................29 eylül
s.d.34.........................29 eylül
cocosh.......................29 eylül
nisasum.....................30 eylül

EKİM
kader_emel.................1 ekim
ece22............................2 ekim
serdi...........................8 ekim
zeynepela...................8 ekim
61esra.......................10 ekim
naz&pıtırcık................12 ekim
kalimerom..................14 ekim

listemizi güncelledim bayanlar.kırmızı kart gören arkadaslar üzülmeyin sakın.bir dahaki aya umutlarımız hala devam edıyor.

günü gecen arkadaslar hala bir haber yok mu.merakta bırakmayın bizleri

Son düzenleme:
bu iki gündür topikimiz cok sakin.hadi bakalım hafta içi insallah yıne güzel haberlerle cosarız:teytey:

balımmm insallah gelmez senın kırmızılar canım.:Saruboceq:merakla beklıyorum senden gelecek haberlerı:dance:

Kızlar merhaba listeye benide eklermisiniz regl tarihim 29 eylül ama bisürü belirtileirm var cuma günü kan testi yaptırsam çıkarmı acaba

ben de hiç farkında degılım.bu ay hiç gün hesabı yapmamıstım .ne cabuk geçmişşş.benimde 1 haftam kalmış.gecen aylara göre farklı bır belirti yok .galiba kırmızı kart bu ayda.:tomato:hehehee
olsun alıstım nede olsa.bu ay olmadı daha çokkkkk ay var önümüzde.:icecream:

MASALLAHHH SUBHANALLAH liste cosmusss kac gundur giremiyordum superr yaaa bizlerede dua edin hamislerrr

Kızlar merhaba listeye benide eklermisiniz regl tarihim 29 eylül ama bisürü belirtileirm var cuma günü kan testi yaptırsam çıkarmı acaba

ekledim bile canımmm.bence cuma kan testinde cıkar.adetine 3 gün kalmıs oluyor.bazılarında 2 gün kala 3 gün kala idrarda bıle cıkıyor ki kanda haydi haydi çıkar.insallah hamıssındır canım:Saruboceq: cuma günü şöyle güzel haberi patlatta hep beraber sevinelim:teytey:

MASALLAHHH SUBHANALLAH liste cosmusss kac gundur giremiyordum superr yaaa bizlerede dua edin hamislerrr
evet deryam costu listemiz
2 gundur durgunuz ama hafta içi cosuyor bizim hanımlar.haberler arka arkaya geliyor.hihoyyytinsallah sıra bizlere de gelir:Saruboceq:

ya kızlar dün geceden beri lekelenmem var kahverengi pembemsi bir garip karnımda ağrıyor adet olucam galiba moralim çok bozuldu

canım bozma moralini.allah ne yazdıysa o...vakti gelecek senın de bebişin karnını dolduracak..sıkma tatlı canını tamam mı:teselli:

ya kızlar dün geceden beri lekelenmem var kahverengi pembemsi bir garip karnımda ağrıyor adet olucam galiba moralim çok bozuldu
sitttttt duymamis olimm ne moral bozmasi dunyanin sonu degilyaaa :ecrin_bebek:bidakine birazz fazla mesayi yaparsin olur iterrkaydirigubbakcemile3canimmyaaa biliyonmu hamis olmak icin psikolojinin gayet yerinde olmasi lazimmis..hadii sallan kendine gellbakimmm seninn canin sagolsunn yola devamm:lepi::lepi:

benimde simdi moralim cok bozuldu wc ye gittim hafif lekelenme var bu ay cok umutlanmistim cunku reglim hic gecikmiyordu 2 gun gecti diye seviniyordum yarin test yapacaktim ama teste gerek kalmadi senağlama

yeni hamişlerin hepsini tebrik ediyorum kızlar.allah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin.allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…