adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Kızlar moralim fene halde bozuk. Kendimi o kadar kaptırmışım ki kırmızı kart resmen içime oturdu kötükedihüso Neyse önümüzde ki maçlara bakacağız artık. Umarım listede benden başka kimse kart görmez. Bende önümüzde ki ay katılırım aranıza. Bol hamiş haberleri bekliyorum. Öpüyorum hepinizi :lepi:

merhaba kızlar ben bu ay yumurta takibi yaptırdım. 1 eylülde adet olmam gerekiyo.inşallah olmam...:Saruboceq: fakat kasıklarımda çok fazla adet sancısı gibi sancılar hissediyorum:uhm: kasıklarımda dolgunluk var ve hiç olmamıştı daha önce göğüs uçlarım acıyo çok fena.:uhm: bide akıntım var. bende test yapmak istioyorum acaba çıkarmı bilmioyorum.:uhm:bi an diorumki tamam adet olucam bi an diorumki tuttu galiba :uhm:bide gaz sıkıntısı yaşıorum arkadaşlar umarım bende hamiş kalırım çünkü ben 3 yıldır emek harcıyorum arkadaşlarsenağlama. rabbim hepinizin gönlüne göre versin kimseyi aratmasın inşallah dualarınız eksik etmeyinnn lütfen..a.s.

arda_.......1 eylül
asya23........1 eylül
cosmopoli.......kırmızı kartsenağlama
pnrhlt.............hamişşşşş
GAMZELİ............1 eylül
Bilvanisli.............3 eylül
ravzanur.............1 eylül
Eyhayat...........kırmızı kartsenağlama
açelya...........5 eylül
Tuğra85..........kırmızı kartsenağlama
cancer........29 ağustos
afakat............3 eylül
sarı_şeker...........1 eylül
nur82...............3 eylül

kızlar birkaç günlüğüne burda olamıcam gelişmeleri hamiş ve kırmızı kartlıları güncellerseniz sevinirim.döndüğümde bol hamiş görmek istiyorum listede.hoşçakallllllllllııınnnnnnn:lepi:

canlarım adetime 3 gün kaldı ama bilmiyorum yaa adet gelicek gibi stresliyim.. herşeye sinirleniyorum üzülüyorum buda benm adet döneminde yaşadığım şeylerden biri sanırım gelicek yaaa ardacım inş. hamileyim diyebilirim bu ay ve burdaki adeti için gün sayan arkadaşlarım hepimizin mutluluk gözyaşlarına boğulması dileğiyle...a.s.

kizlar benim ki de 31 olmasi lazim. ben bebek istiyordum ama daha vardi:))) ama bir kazaya kurban gittik.ekleyin bakim kirmizi kart görmek dilegiyle:))))

benim 2 eylül
ama sabah test yaptım negatif çıktı galiba hamile değilim
ümidimi yavaş yavaş kaybediyorum

kızlar test yaptım negatif zaten oldum olacam bekleyen arkadaşlar inşallah hamişsinizdir..

papatya test etmek icin regl 10 gün gecmesi azim daha günün var ümüdini kaybetme.hele bir gecsin ondan sonra testini yaparsin canim.

canser senin regl günün gectimi?????????
10 gün gecmeden test yaptiysan zaten cikiyor canim.

yok cnm bugün günüm bakalım bazı arkadaşlarımın çıktı diye yaptım bende kafamçokkarıştıbekliyim gelmezse inş. hamişimdir.:CüvCüv:

Tuğra85...........kırmızı kartsenağlama
Eyhayat...........kırmızı kartsenağlama
cosmopoli........kırmızı kartsenağlama
pnrhlt...............hamişşşşş
cancer.............29 ağustos
feyza79...........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
açelya..............5 eylül

papatya ve feyza canlarım sizleri de listeye ekledim.:))allah herkesin gönlüne göre verir insallah.

benide eklermisiniz canalarım 4 eylül bende sabah test yaptım ama çıkmadı ama siz genede ekleyin
halbuki belirtilerimde var mavi damarla karın ağrısı bel ağrısı gögüs şişkinliği gaz sancısı uyku hali offfffffffffffffffffffffffffffsenağlama

Ama bende bekliyorummmmmmmmmmm
31 ağustos adet döngüm.
Yani3 gün var bugünle birlikte.
Benide ekleyin listeye lütfennnnn

Tuğra85...........kırmızı kart:a015:
Eyhayat...........kırmızı kart:a015:
cosmopoli........kırmızı kart:a015:
pnrhlt...............hamişşşşş
cancer.............29 ağustos
feyza79...........31 ağustos
swethome........31 ağustos
arda_...............1 eylül
ravzanur...........1 eylül
sarı_şeker........1 eylül
asya23............ 1 eylül
GAMZELİ..........1 eylül
papatya.............2 eylül
Bilvanisli............3 eylül
afakat................3 eylül
nur82................3 eylül
göçmen.............4 eylül
açelya...............5 eylül

sizleri de ekledim kızlar.umarım güzel haberler verirsiniz

kızlar herkes test yapmış galiba bende yaptım çıkmadı erkendir diye inşallahh..

kızlar bugün bende dayanamayıp test yaptım malesef kocamannn bir tek çizgi vardı senağlamaadetim 1 eylül erken olduğu için tek çizgi olabilirmi kızlar:uhm:.eczanedeki kız gününüz geçmeden belli olmaz dedi tek umudum 1 eylül ......alllahım nolur güldür yüzümüzü...:Saruboceq:

kasıklarımda aynı sancı akıntımda var sanırım hastalanıcam senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…