bayram dönüşü inşallah hepinizden hamiş haberleri alırız. ben bu listenin uğuruna inanıyorum. bu listede çok yazışmalarım olmuştu. şimdi sanırım 5 hasftalık hamileyim. yarın ilk kontrolüm var. eğer herşey yolundaysa keseyi görürüz belki. tüm hamiş olmak isteyenlere bu listeden dua ediyorum. fazla yazamasamda hep takip ediyorum bu forumu.
Nur82'cim bu arada hamiş listesinde adımı ögrünce çok duygulandım. çok saol, eline sağlık canım. hadi hadi o liste hamiş dolacak daha. umudunuzu kaybetmeyin...benim için de dua edin.
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
cancer........................28 eylül
sıra geldi bize desenizzeee.. ben çok heyecanlıyım yaa
beni de ekleyin listeye beni de...
muhtemel regl tarihi 12 ekim, inşallah olmam da güzel haberler veririm
sorma canım ya.şimdiye kadar cok sakindim ama 1-2 gündür bende çok heyecanlıyım.yarın atesim düşmezse umutlanabilirim.senin ates nasıl canım??
canım listede var adın zatena.s.
kızlar bugün test yaptım adetime 4 gün var sonuç pozitif çizgi silik çıktı şimdi kan testi vermeye gitçem rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın
gulsultan sagol canım benima.s.
senin de gunun epey gecti.miden de bulanıyormus.baska belirtiler de var.var sende biseylerrrrrr:lepi::teytey:
selam canım 7gün oldu geçeli bu sabah çok afedersin ama azçık çıkardım acılık oldu ağzımda hayırlısı mevlamdan bayram dönüşü inşallah müjdeli haberi sizle paylaşırım
bu gün çok midem bulanıyo gidip en iyisi yatmak görüşürüz kızlar sositosositohihoyyytkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:bbo:
kizlarr bugunn cokk uzgunumm:a015::a015:benim 2 gunumm varr ama u ay bayagi umutluydumm ama esimle beraber olduktan sonra hafif pirtili acikk kahve rengi biseyler geldiii .benimm kirizi kartimm hazir galibaa. ama normalde sivilce cikardi 1 2 tane bu ay cikmadii ve kasiklarimi cokk degisikk hissediyodumm .cokk uzgunumm bir bilsenizzzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?