canim senin umudunu kirmim ama regl in gelcek ence mevsim degisikligi ve ramazanda duzensiz yiyoruzya streste bir yandan .ama olsun canim kendini uzme olusanda daha cokk zaman varrkızlar en son 3 eylülde adet gördüm ve adet döngüm 30 günde bir oluyo.ama ilk defa bu ay adet sancılarım erken başladı ve kahverengi lekelenmem var adetime de daha bir hafta var acaba kahverengi lekelenme de bir hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa sadece erken mi adet görücem bilgisi olan lütfen söylesin..
aramıza hoşgeldin canım..bizde ummalı çalışmaların ardından adet günümüzü bekliyoruz sayılı gün çabuk geçmiyor maalesef..işallah hamişizdirSelam arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ama sizi uzun zamandır takip ediyorum ve birbirinize olan iyi niyetleriniz,paylaşımlarınız ve yardımseverliğinizi taktir ediyorum,ve bu kadar yoğun pozitif enerji paylaşımının bizler gibi anne olmak isteyenlere uğurlu geldiğini görüyorum,umarım hepimiz bir gün hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz..
Biz bir senedir deniyoruz ama daha bir şey yok :)
Benide listeye eklerseniz sevinirim 3 Ekim gibi regli bekliyorum her zaman regliden tam 10 gün önce göğüslerimde şişlik ve hassasiyet başlar, ne yazıkkı bu seferde öyle oldu o yüzden bu ay olmasa bile gelecek aylardaki bu güzel bekleyişi sizlerle paylaşmak isterim....
canıımm nur cuuuuuuuuumm beni de ekime yazsana hayatım zahmet olmazsa senin elin uğurlu ikinci listede oliiim bari...23 ekim:CüvCüv:inş. hamiş olurum bende ekimdehihoyyyt
aşkolsun canım ne zahmeti ekledim bile.dediğin gibi insallah ugurlu gelir elima.s.
canimm sukurlerr olsun iyiyimm beklioym iste bende ne yapimm:uhm:benim adetime 5 gün var ama heycanım kalmadı amanÇok üzgünüm çoookdün içime bır hıs geldı takmama hisi.neden acaba :) gamyoncuiremsu ben bu ay adet olacagıma cok inanıyorum. ümidim kesildi. gelirs ebebek kendı bilir cok kacırıyor valla gelmesede ne yapayım kardeşim ... naniknanik
RAVZANURCUGUM NASILSIN HAYATIMkaydirigubbakcemile2
:teytey:canim tebrikk ederimm seniide allhimm saglikli hamisliklerr gecirtsinn .darisi olmayanlarra insallahh:teytey::teytey:bayram dönüşü inşallah hepinizden hamiş haberleri alırız. ben bu listenin uğuruna inanıyorum. bu listede çok yazışmalarım olmuştu. şimdi sanırım 5 hasftalık hamileyim. yarın ilk kontrolüm var. eğer herşey yolundaysa keseyi görürüz belki. tüm hamiş olmak isteyenlere bu listeden dua ediyorum. fazla yazamasamda hep takip ediyorum bu forumu.
Nur82'cim bu arada hamiş listesinde adımı ögrünce çok duygulandım. çok saol, eline sağlık canım. hadi hadi o liste hamiş dolacak daha. umudunuzu kaybetmeyin...benim için de dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?