benimde bugünle birlikte 3 gün oldu geçeli inşallah bende hamişimdir kızlar ne olur dua edin. korkuyorum test yapmaktan. saçımada röfle yaptırmayı düşünüyordum off içim kıpır kıpır ne yapsam acaba
Kizlar goguslerim sizlamaya basladi dunden beri. Mesela aksam biara sizliyodu sonra sabah kalktigimda bisey yoktu.ise geldim tekrar basladi zaten sisik. Karnim agriyo bide dun kasiklarimdaydi dalgalanma bugun karnmda . Ooff ya test yapasim gelmio cunku gunum 1 ekim . Sabah terle uyandim bide cok sikisik uyaniyorum idrara wcye zor yetisiyorum.sizdede varmi bu
slm kızlaarrrrr..bu başlığı ben açmıştım ve bu kadar ilgi göreceğini pek tahmin etmemiştim doğrusu.bir ay önce atandığım yere geldim ve bilgisayardı bağlantıydı derkn ancak girebilme fırsatını buldum.gördüklerime inanamadım konu almış başını gitmiş.eskilere dönüp bakamadım bile kimler bu ay içinde hamiş kaldı merak ediyorum.yine aranızda olmak çok güzel.benim de adete yine 10 gün kaldı ama pek bi ümidim yok eşimden ayrıyız artık tek bir defa deneme şansımız oldu o da yumurtlama günümüydü bilmiyorum.ama Allah büyük ümidimizi hiç yitirmeden devam edicez bakalım.
nurrrr meraba arkadaşım benide eklermisin listeye yazarmısın 18 ekim die bizim 3.ayımız olucak denemelerimizde nedense içimde o ay tutacak die bi his var tutarsa çifte mutluluk olucak çünki ya evlilik yıldönümüzde yada benim doğumgünümde doğurmuş olucam allah nasip ederse tabi bakalım kısmet
:teytey::teytey::teytey:canimm gozumuzz aydinn hadii halay basina kim geciyo bakimmm. allahimm saglikli hamilelik gecirtsinn saglikla bebisini kucagina all canimm allahim anali babali buyutunnn .hihoyyythihoyyytbakalimm izde son 4 gunn safak sayiyozz:lepi::Saruboceq::Saruboceq:kızlar kan testim 93,1 olmus yanı galıba sonunda hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm ama yınede keseyı görene kadar emın olamıycam ve kımseye soylemıcem cok mutluyum allah hepınıze tattırsın bu duyguyu sızı cok sevıyorummmmmmmm
canimm sendede sik tuvalete cikiyomuydunn en bugun 8 defa cikmisimdirr simdiye kadarrr.ve uzerimde kirginlik varrr atesimde 37,5 du sendeki belirtileri yazarmisinna.s.kızlar kan testim 93,1 olmus yanı galıba sonunda hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm ama yınede keseyı görene kadar emın olamıycam ve kımseye soylemıcem cok mutluyum allah hepınıze tattırsın bu duyguyu sızı cok sevıyorummmmmmmm
ısıl_ufuk canım saglık olsun.insallah ekim ayında seni de hamiş listesinde görürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?