canim yazdiklarinla morall buldumm cokk tesekkur ederimm .bende gitcemm ir doktora bakalimm ne olcakk .heee bu arada suu cinsellik olumnde fenerle fantaszi diyee bir sayfa varr inan karniminn ici patladi nerdeyse bir acc butun sayfalari okuu canimmAH CANIM, BENDE NE ZAMANDIR GİRMİYORDUM NET'E, ŞİMDİ Bİ AÇAYIM DEDİM, YAZINI OKUDUM, BENDE BU AY ÖYLE OLDUM ÖNCE ÜZÜLDÜM SONRA BOŞVEER HAYIRLISI OLSUN TAKMA KAFANA DEDİM, ŞİMDİ RANDEVU ALDIM DOKTORA GİDİCEM AREFE GÜNÜ, DOKTORDAN İYİCE Bİ BİLGİ ALICAM HAMİLELİK İÇİN, ŞU YUMURTLAMA NEDİR NE ZMAN YUMURTLUYORUM ÖĞRENCEM HERŞEYİ, FOLİK ASİT FALAN YAZDIRCAM ANNE OLMAYA KARAR VERDİKTEN SONRA BAŞLANMASI GEREKİYOMUŞ YA, BU AY BİZİM OLMADI, YANİ TOPU TOPU 3 KEZ DENEDİK VE SANIRIM YUMURTLAMA GÜNÜM GEÇMİŞKEN DENEDİK ONDAN TUTMADI HERHALDE, BU AY HARFİYYEN UYCAM BAKALIM HERŞEYE, İNŞALLAH OLUR, İNŞALLAH HERKES MİNİ MİNİ BEBECİKLERİNİ BİR AN ÖNCE KOYNUNDA UYUTMA ZEVKİNİ TADAR. İNŞALLAH SENDE TADARSIN RAVZANURCUM, BU AY OLMASA BİLE Bİ SONRAKİ AYA, UMUDUNU KAYBETME, PSİKOLOJİ HERŞEYİ TETİKLİYOR. KENDİNE İYİ BAK CANIM...:1hug:a.s
canim yazdiklarinla morall buldumm cokk tesekkur ederimm .bende gitcemm ir doktora bakalimm ne olcakk .heee bu arada suu cinsellik olumnde fenerle fantaszi diyee bir sayfa varr inan karniminn ici patladi nerdeyse bir acc butun sayfalari okuu canimm[/QUOT
nerde kii nerden bulcammmirmirmirmir
canimm merhaa insallh seninde dualarin kabul olurr bizimdeee hepimizz aynii hisleri paylasiyoruzz mecburen beklicezlaelaelaelaelaeslm kızlar benimde 5 gün kaldı.ama hiç bir belirti yok ne regly olucakmış,nede hamiş hiç birşey yok.bakalım ne çıkacak.allah hepimize saglıklı,hayırlı evletlar nasip etsin inşallah.
kızlar mrb sizin yazılarınızı hep okuyorum bişey sormak istiyorum ateşi popodanmı yoksa koldanmı ölçüyorsunuz
kızlar tekrar idar yaptım başka markanın daha belirgin çıktı rabbimin izniyle hamişim kızlar
saol cnm yürekten söylüyom rabbim isteyen herkese versin darısı başınıza
amin canım amin ben çok strese girdim :çok üzgünüm:
kızlar mrb sizin yazılarınızı hep okuyorum bişey sormak istiyorum ateşi popodanmı yoksa koldanmı ölçüyorsunuz
saolun kızlar bende şiddetli kasık ağrısı var iğne gibi batıyo hafiften lekelenme oldu
cnm üzme kendini olur stres bu işin düşmanıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?