adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canim yazdiklarinla morall buldumm cokk tesekkur ederimm .bende gitcemm ir doktora bakalimm ne olcakk .heee bu arada suu cinsellik olumnde fenerle fantaszi diyee bir sayfa varr inan karniminn ici patladi nerdeyse bir acc butun sayfalari okuu canimm

slm kızlar benimde 5 gün kaldı.ama hiç bir belirti yok ne regly olucakmış,nede hamiş hiç birşey yok.bakalım ne çıkacak.allah hepimize saglıklı,hayırlı evletlar nasip etsin inşallah.

slm kızlar benimde 5 gün kaldı.ama hiç bir belirti yok ne regly olucakmış,nede hamiş hiç birşey yok.bakalım ne çıkacak.allah hepimize saglıklı,hayırlı evletlar nasip etsin inşallah.
canimm merhaa insallh seninde dualarin kabul olurr bizimdeee hepimizz aynii hisleri paylasiyoruzz mecburen beklicezlaelaelaelaelae

kızlar mrb sizin yazılarınızı hep okuyorum bişey sormak istiyorum ateşi popodanmı yoksa koldanmı ölçüyorsunuz

kızlar tekrar idar yaptım başka markanın daha belirgin çıktı rabbimin izniyle hamişim kızlar

cnm rabbim yürekten söylüyom isteyen herkese versin darısı başınıza saol cnm

saol cnm yürekten söylüyom rabbim isteyen herkese versin darısı başınıza

Sevgili s.d34

sizin bölümü yakından takip ediyordum,hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin, belirtilerini tekrar ayrıntılı yazarsan çok sevinirim.

Allah analı babalı büyütsün..

saolun kızlar bende şiddetli kasık ağrısı var iğne gibi batıyo hafiften lekelenme oldu

s.d.34 canimm tebrik ederimm .allahimm saglikli hamislik gecirtsin allah anali babali buyutsun. veeee ende bugunn kirmizi kart gordummkötükedihüsone yapalimm bayagii erken oldum zatenn 3 gun eksi olarakk geliyodu her ay bu seferr hemm onun eksisini cikarttimm yinede 2 gun erken oldummm:a015::a015:bende umit yokk artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…